Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יש דרך להשיג את בעל הרכב?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וסוף שבוע נעים לכולם.

מול הבית שלי חונה רכב כבר כ - 3 שבועות, הוא לא זז, זה לא רכב ישן ואפילו נחשב "יוקרה", לרכב אין טסט כבר חודש וחצי (לפי המדבקה ולפי אפליקציה שבודקת פרטי רכב לפי מספר)

מעבר לכך שהוא תופס חניה מצוינת - אני מאוד מתעניין ברכב לרכישה, השארתי כמובן פתק שנמצא על השמשה שלו כבר מספר ימים עם מספר הטלפון שלי, אך לא הועיל לצערי.

 

קבלתי הצעות כמו להתקשר למשטרה/עירייה להגיד שהוא חוסם אותי, אבל אם תגיע ניידת ותראה שהוא לא חוסם? בכל מקרה מעדיף דרך יותר כשרה להשיג את בעל הרכב, האם קיימת אפשרות כזו?

 

תודה

 

פורסם

לך תדפוק על הבתים שקרובים לרכב ותשאל של מי הרכב,סביר להניח שבעל הרכב לא ישאיר את הרכב רחוק מביתו,בית של ההורים..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 19 שעות, Tom777 כתב:

לך תדפוק על הבתים שקרובים לרכב ותשאל של מי הרכב,סביר להניח שבעל הרכב לא ישאיר את הרכב רחוק מביתו,בית של ההורים..

חשבתי על זה אבל אני גר באיזור שיש בו לדעתי מאות דלתות כאלו

 

פורסם

מהניסיון שלי לפחות, כשאתה מתקשר למשטרה הם קודם כל מנסים להתקשר לבעל הרכב (לא יתנו לך את המספר שלו) ולבקש ממנו שיזיז את הרכב (על סמך המילים שלך) ואם הוא לא עונה אז יביאו שוטר שיחליט אם הוא באמת צריך להיגרר.

בכל מקרה בסיטואציה הזאת לא הייתי עושה את זה.

 

האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה חבר שוטר/במשרד הרישוי.

פורסם
בתאריך 25.3.2021 בשעה 21:37, matanff כתב:

 

השארתי כמובן פתק שנמצא על השמשה שלו כבר מספר ימים עם מספר הטלפון שלי, אך לא הועיל לצערי.

 

 

רק סבלנות תעזור כאן. בסופו של דבר הוא יגיע לרכב שלו ויראה את הפתק.

×
×
  • תוכן חדש...