Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופרה 280 ( 2016) - שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון:

בוצע טיפול קטן + החלפת שפריצרים קדמיים שנסתמו = 800 ש"ח

בנוסף , החלפתי רפידות אחוריות -ברמבו 400 ש"ח . צלחות תקינות אין צורך להחליף. מקדימה הצלחות תקינות ורפידות כ 50% אז מאמין שיש עוד שנה לפחות עד ההחלפה.

סה"כ אחזקה סבירה לגמריי לרכב ספורטיבי.

• אהבתי 1

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

זה ביבואן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, פוסט מעניין ואינפורמטיבי.

גם אני כמוך, חזרתי לספורטיבית, אחרי הפסקה של 4 שנים, שבהם הרגשתי כמה שזה חסר.
הדרישה אצלי הייתה גם 5 דלתות אבל לגבי הגיר אין לי בעיה כי אשתי נוהגת על ידני, אז הלכנו על ה-308GTI.

נראה שרכשת אקזמפלר שמור והבונוס הוא שהוא מקורי, כי לפי מה שיוצא לי לראות רוב הרכבים ספורטיבים של VAG בדגש על הסיאט משופרים....
כייף שיש לך רכב שאתה נוסע איתו ביום יום עם כל הקטע המשפחתי ויכול להנות איתו כפי שאתה עושה גם בימי מסלול, זו המהות האמיתית של ההוט-האצ'ים.

תמשיך לעדכן .

• אהבתי 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון :

בוצע טיפול שנתי בינוני כ 1200 שח

טסט כ 2500 שח

ללא תקלות גם השנה :)

דבר נוסף, נראה שהתרגלתי לכח של הרכב וחיפשתי להוסיף קצת פלפל. אחרי לא מעט חיפושים/ בדיקות/ התייעצויות- החלטתי לעדכן תוכנת מנוע והתוכנה שנבחרה היא ריבו ( revo)

ריבו היא תוכנה ידועה ואמינה שמותקנת בהמון רכבים ברחבי העולם והקונצנזוס הוא שמדובר בתוכנה טובה ואמינה מצד אחד , ומצד שני לא לוקחת את הרכב לקצה. בדיוק מה שאני מחפש.

אגב, ישנם לא מעט תוכנות שניתן להתקין על הרכב חלקם חזקות יותר וחלקם מותאמות אישית לרכב. ( stm,pcp,sls unitronic ,apr).

הנציג של ריבו בארץ הוא גיא שיושב בחולון, בחור סופר נחמד. לאחר עדכון של כ 20 דק שיחרר אותי בתוספת של כ 90 כס. סהכ 370 כס וכ 50 קגמ בדלק 98.

איך זה מרגיש?

ואו. העיר את הרכב. מרגיש לי שככה האוטו היה צריך לצאת מהחברה. מה שאהבתי זה שנשמר אופי הנהיגה של הרכב, אין התפרצויות זעם . האוטו פשוט חזק יותר בכל סלד . תענוג- מומלץ לכל קופרה.

BNP_20230313_160357_1400099903939191295.jpg

• אהבתי 5
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
בתאריך 16.3.2023 בשעה 19:58, Stav132 כתב:

עדכון :

בוצע טיפול שנתי בינוני כ 1200 שח

טסט כ 2500 שח

ללא תקלות גם השנה :)

דבר נוסף, נראה שהתרגלתי לכח של הרכב וחיפשתי להוסיף קצת פלפל. אחרי לא מעט חיפושים/ בדיקות/ התייעצויות- החלטתי לעדכן תוכנת מנוע והתוכנה שנבחרה היא ריבו ( revo)

ריבו היא תוכנה ידועה ואמינה שמותקנת בהמון רכבים ברחבי העולם והקונצנזוס הוא שמדובר בתוכנה טובה ואמינה מצד אחד , ומצד שני לא לוקחת את הרכב לקצה. בדיוק מה שאני מחפש.

אגב, ישנם לא מעט תוכנות שניתן להתקין על הרכב חלקם חזקות יותר וחלקם מותאמות אישית לרכב. ( stm,pcp,sls unitronic ,apr).

הנציג של ריבו בארץ הוא גיא שיושב בחולון, בחור סופר נחמד. לאחר עדכון של כ 20 דק שיחרר אותי בתוספת של כ 90 כס. סהכ 370 כס וכ 50 קגמ בדלק 98.

איך זה מרגיש?

ואו. העיר את הרכב. מרגיש לי שככה האוטו היה צריך לצאת מהחברה. מה שאהבתי זה שנשמר אופי הנהיגה של הרכב, אין התפרצויות זעם . האוטו פשוט חזק יותר בכל סלד . תענוג- מומלץ לכל קופרה.

BNP_20230313_160357_1400099903939191295.jpg

עדכון מעניין תודה.

מה מושך כל כך הרבה בעלי VAG ספורטיביות לשפר הספק מנוע, מעבר לזמינות וקלות הביצוע של זה ?

ברשותי 308GTI, גם אחרי כמעט שנה איתה, 3 ימי מסלול וכמה טיולי נהיגה לעולם לא הרגשתי שחסר לי כוח מנוע.

אלא האמת ידית הילוכים טובה יותר ורק עוד השחזה של כישורי הנהיגה.

כך היה גם עם המגאן RS...

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם
לפני 18 דקות, Liran xsi כתב:

מה מושך כל כך הרבה בעלי VAG ספורטיביות לשפר הספק מנוע, מעבר לזמינות וקלות הביצוע של זה ?

כיף זמין בקו ישר, לא דורש השקעה גבוהה לא בשיפור עצמו ולא במיומנויות הנדרשות. במסלול או טיול לא באמת תרגיש בזה צורך כי ממילא לא יהיה לך מה לעשות עם העודף בפניות. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיוק מה שאמרתם.

למה? חיפשתי להכניס קצת פלפל וזה מדהים ששיפור כזה קטן וזול יחסית משנה באופן כזה משמעותי את הרכב.

כמו שאמרתי מבחינת מומנט זה העיר את הרכב וזה פשוט כיף.

מבחינת מסלולים ופניות חד משמעי אין דרך להוריד הכל לכביש, נדרש לעבוד חכם יותר עם הגז ואולי לעבור לצמיגים דביקים יותר.

מאמין שבעדכון הבא יבוצע שדרוג בלמים.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

כן , שכחתי לציין - אחרי עדכון תוכנה מומלץ לקצר את תדירות החלפת השמן.

אני מתכוון לבצע החלפת שמן כל 7k.

שוב לא חובה, אבל מאוד מאוד מומלץ ולכן יבוצע.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שרשור מאד מעניין והרכב נראה מדהים!

אני בימים אלו מוכר את הרכב שלי (280 bucket מקורית לחלוטין) ומקווה שאמצא קונה כמוך.

בהצלחה בהמשך ותמשיך לעדכן.

פורסם (נערך)
בתאריך 19.3.2023 בשעה 13:44, Liran xsi כתב:

עדכון מעניין תודה.

ברשותי 308GTI, גם אחרי כמעט שנה איתה, 3 ימי מסלול וכמה טיולי נהיגה לעולם לא הרגשתי שחסר לי כוח מנוע.

אלא האמת ידית הילוכים טובה יותר ורק עוד השחזה של כישורי הנהיגה.

כך היה גם עם המגאן RS...

מחוויה משולבת שחוויתי במגוון רכבים, וואגיות וצרפתיות, בינהם:

1. GOLF GTI

2. OCTAVIA RS

3. LEON CUPRA

4. SUPERB SPORTLINE 280

5. CLIO RS TROPHY

6. 208 GTI

7. 308 GTI

8. מגאן RS 265

9. מגאן RS TROPHY

(והרשימה עוד ארוכה...)

אני יכול להגיד לך שמהחוויה שלי ניכר שמכוניות גרמניות כמו וואגיות למיניהן פשוט משעממות כמקוריות ומרגישות לא מנוצלות מהחברה.

הן מכוניות טובות, ALL AROUNDER מעולות, ויודעות לשלב נסיעה איכותית ושלווה וגם נסיעה ספורטיבית זריזה,

אבל הן עושות בערך הכל. ואי אפשר לעשות הכל ולתת סיפוק מלא בכל דבר.

הצרפתיות לעומת זאת "מתמקצעות" בספורטיביות יותר מאשר איזה נוחות או שיא הפאר,

ולכן כמקוריות הן כיפיות ומי שקונה אותן לא צריך להתעסק איתן אלא לנהוג בהן כפי שהן.

אכן גם עם ה- 308GTI וגם עם המגאן RS - נהנים מהרכב כמו שהוא מקורי מהחברה ואין סיבה לגעת בו אלא אם מחפשים איזה נקודת קיצון מסויימת.

גולף GTI מקורית לעומת זאת תהיה מאוד מאוד משעממת מקורית, אבל נוחה מהותית והרבה יותר דיילית, ועדיין יכולה להיות יחסית ספורטיבית כשרוצים.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • אהבתי 1

עומר :-)

פורסם

ProMeR, יפה כתבת, זו ככל הנראה אחת הסיבות העיקריות . 

אני מסכים, הצרפתיות הספורטיביות הטובות מגיעות בדרך כלל מושקעות ומרגשות יותר מהחברה.

כך שנחסך לשנות שם יותר מידי

DS 7 CROSSBACK 2019

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...