Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפשת רכב אוטומט לנסיעה שקטה אמינה מרווחת ולא רועשת.

תקציב - 30K בערך...

חשיבות לפי הסדר - אמינותנוחות, מרווח, צריכת דלק,שנתון סביר, לא צרפתי, לא מכוערת מדי

רכבים שעלו - הונדה גאז הייתה פייבוריטית אבל בלתי אפשרי למצוא בקילומטראז סביר.

סוזוקי XS4(דמוי ג'יפון),סוזוקי ספלאש, מאזדה 3

בינתיים אני לא כל כך מוצאת את עצמי. אני מסתכלת כבר חודש על רכבים ואני די מיואשת שאני רואה את חוות הדעת, תמיד יש למישהו מה להגיד.

אשמח לעזרה מכם. חשוב מאוד נוחות ומרווח כי אני תמיד נוסעת עם חיות (מטפלת בעזרת בעלי חיים)

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Liam G
פורסם (נערך)

קיה ריו דיי אמינה ומרווחת ובעלת צריכת דלק לא רעה. מרכב ההאצ'בק מאפשר לקבל חלל אחיד ברכב עם קיפול הכסאות האחוריים ודלת בגאז גדולה מהתחלת הבגאז עד לתקרה של הרכב. מה שנח להעמסת בעלי חיים וכלובים אני בעמצי מסיע בעלי חיים וציוד לא מעט וזאת הייהת אחת הסיבות שבחרתי להתמקד ברכב האצבק.

לכולם תמיד יהיה מה להגיד שום רכב לא מושלם ולכל רכב יש חסרונות במיוחד שתקציב נמוך השאלה היא מה יהיה הרכב מתאים ביותר לצרכים שלך אישית ואני חושב שקיה ריו 1.4 האצבק יכולה להתאים לצרכים שלך בצורה טובה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

נהגתי כבר על הספלאש, היא מרווחת אבל נוחות הנהיגה הייתה קצת כמו צעצוע  הבג'אז שלה קטן זה לא טוב לי לעבודה.

לגבי הריו אני אכניס את זה. אני רוצה להתמקד ב 3 רכבים שאלך לראות ואחליט מה הכי אהבתי. תודה רבה

עוד המלצות?

פורסם

קיה פורטה - גם אפשר לקחת בחשבון. יותר נוחה ומרווחת מאשר ריו.
המקבילה של ריו סדן מבית יונדאי - I25.
של ריו האצ'בק - יונדאי I20.
תחפש רכבים במצב כמה שיותר שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לצרכים שלך ובהנחה והעסק ישגשג, הייתי הולך על האמינות והפחות סקסיות אצל הקוריאניות, גרסאות הסטיישן.
הרבה יותר חלל אכסון, הרבה יותר רכב.
קיה סיד סטיישן או יונדאי i30 סטיישן.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

3 מועמדות שהייתי מעלה לקו הגמר הן: 

sx4 האצ'בק - סופר אמינה ומאוד חסכונית בדלק ובשאר עלויות האחזקה. 

קיה ריו האצבק/יונדאי איי20 - רכב נאה, מרווח יחסית לגודל ואמין. צריכה לבדוק האם גודל תא המטען מספיק לך. כמובן שהכי נוח יהיה לקפל מושב אחורי ולקבל חלל אחסון גדול. 

יונדאי i30 האצבק (הסטיישן כנראה לא ידבר אלייך - גדול מידי) - מנוע 1600 חזק יחסית, פחות חסכוני בדלק. רכב מרווח וזול לאחזקה. מאובזר יחסית (מרבית הדגמים נמכרו עם חלון שמש בגג אם תצטרכי להוביל ג'ירפה ...😆). 

החשוב מכל בקניית רכב בתקציב כזה. זה למצוא רכב שמור ובעיקר מטופל. 

רכב שטופל בנדיבות במהלך חייו, יאריך ימים אצלך. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...