Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס IS המחודשת בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, EvGriga כתב:

אני מעדיף את העיצוב המקורי שלה משנים 2013 - 2015 וגם בגרסה ההיברידית.

אז אין טעם להוסיף עוד 200 אלף שקל בשביל להחליף את הדגם 2014 שלי לזאת.

בשביל מה?

מבחינתך ברור שאין טעם כי נשמע שרכב ספורטיבי או נהיגה דינמית פחות מדברים אליך, אם קראת את הכתבה של פבל אז הרכב הזה מכוון למקומות אחרים מאשר הדגם שלך, אם זה יצליח להם או לא זו שאלה אחרת (אני יחסית פסימי בעניין) 

פורסם

זה מעבר לדינאמיות. זה רכב מאד ישן , כל המתחרים כבר החליפו דור וזו הבעיה של לקסוס. לקוחות שמרניים ימשיכו עם הדגם היברידי ומי שמחפש קצת מעבר לא בטוח שירצה דגם ישן.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Doron_Z כתב:

נשמע שרכב ספורטיבי או נהיגה דינמית פחות מדברים אליך

לקסוס IS300H זה רכב הכי טוב, דינמי וספורטיבי שהיה לי אי פעם.

בין:  90 כ"ס BMW 316 ישן, פולקסווגן גולף, טויוטה קורולה, פורד פוקוס, טויוטה פריוס.

רובם היו בליזינג מעבודה.

הכל יחסי. אני משווה עם מה שהיה לי, לא עם חלומות של אנשים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)

אתה מדבר על הדגם החדש? התגובה שלי הייתה לגבי העדפה שלי לאוטו לא דינמי.

אלה שיקולים, אבל לא היחידים - יש הרבה שיקולים אחרים, כולל הכספיים.

הדגם "החדש" של לקסוס IS הוא מיושן, פחות יפה, לדעתי, מדגם המקורי של 2013-2015.

דגמי הכניסה של כל מכוניות הפרימיום התייקרו מדי בזמן האחרון, כבר לא מעניינים לדעתי, וזה כולל את כולם, לא רק את לקסוס.

היום האופציה המעניינת היחידה, לדעתי, זה טסלה מודל 3.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
בתאריך 11.2.2021 בשעה 16:33, zuzut5 כתב:

לקסוס כלכך מאחור בעיצוב  ובאינטריור שזה כבר מביך, רכב משנת 2014 ועדיין נשאר עם אותו עיצוב כאשר המתחרות כבר הספיקו להחליף דגם חדש לחלוטין.

למען הדיוק ההיסטורי, רק במוו החליפה דור. ה-A4 וה-C קלאס הנוכחיות הוצגו ב-2015 ו-2013 בהתאמה. גם ה-Q50 הוצגה ב-2013, וה-S60 אמנם הכי חדשה, אבל עושה שימוש באותו אינטריור של ה-XC90 מ-2015.

לא שאני מצדיק, כן? למשוך לפחות 8 שנים את אותו דגם (אפשר להגיד שכנראה אפילו 10 כי הם לא יחליפו אותו הרי בעוד שנה או אפילו שנתיים) זה הרבה הרבה יותר מדי.

בתאריך 12.2.2021 בשעה 07:51, robertf כתב:

פבל, הערה ברשותך.
כתבת לגבי תא הנוסעים שהוא נראה מיושן מאוד אפילו בהשוואה לסדרה 3 השמרנית. העיצוב ב-3 נקי ושמרני אמנם אבל מודרני וממש לא מיושן.

בסדרה 3 החדשה הם באמת הצליחו לשלב יפה מאוד בין מודרניות לשמרנות. אבל הנקודה שלי היא שב-3 אין (חוץ ממסך המחוונים) שום דבר חדשני או מיוחד. העיצוב נקי, אבל לא מחדש. ולמען ההגינות לא באמת יכולתי להשוות למתחרות האחרות (C קלאס, S60 או A4) כי במקרה שלהן העיצוב (או כל המכונית עצמה) הוצגו לפני 5-6 שנים ולפחות במקרה של המרצדס והאאודי הן עומדות לפני החלפה. ותמיד מרגיש לי קצת מטומטם להשוות למשהו שאוטוטו מוחלף. 

לפני 23 שעות, ch2856 כתב:

לא יודע, אבל כך בדיוק לקסוס הרגה את ה-GS וזה כנראה יהיה עתידה של ה-IS. זה בהחלט צריך להיות חובב מושבע של המותג/דגם שכן הלקוחות הטיפוסיים של המותג כנראה יסתכלו שמאלה ויגלו שלצידה באולם ובמחיר דומה יש את ה-ES. 

אני דווקא חושב שהלקוחות האלה יותר מסתכלים שמאלה ורואים את ה-NX. ה-ES יותר קרובה ל-GS מבחינת מידות (שתיהן מבוססות על ה...אבלון אני חושב), ובכל מקרה אף אחד לא קונה סדאנים. לכן אני חושב שהמהלך הזה דווקא חכם. פשוט לזרום עם ההבנה שזה עכשיו רכב נישתי לחובבי הדבר, וימשכו אותו עד שלטויוטה תהיה פלטפורמת קאמרי חשמלית מלאה.

לפני 6 שעות, 98civic כתב:

זה מעבר לדינאמיות. זה רכב מאד ישן , כל המתחרים כבר החליפו דור וזו הבעיה של לקסוס. לקוחות שמרניים ימשיכו עם הדגם היברידי ומי שמחפש קצת מעבר לא בטוח שירצה דגם ישן.

כמו שהגבתי ל-ZUZUT5 בתחילת ההודעה הזו, האמירה הזו אמנם נכונה כנראה ללא יותר מאשר ה-5 דקות הקרובות כי דורות חדשים יוצגו ממש אוטוטו, אבל כרגע חוץ מבמוו רוב המתחרים עדיין ב"אותו דור".

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ES אכן קאמרי/אבלון, GS הייתה הנעה אחורית אבל די מרושלת בהתנהגות שלה. סדרה 3, אאודי A4 או C קלאס זה לא בדיוק נישה אבל זה לא העניין, זה פשוט מרגיש שכמו במקרה של ה-GS לקסוס התייאשה מלנסות. אז רעננו את הדגם אבל כנראה שזה רק בכדי למשוך עוד קצת זמן עד למשהו אחר לחלוטין כמו הנעה חשמלית או משהו כזה. 

• תוכן חדש...