Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אציין שאני מורה ומעביר המון שיעורים בזום.

1. ביטלתי אפשרות שהמשתתפים יהיו עם הנפשות או איך שלא קוראים לזה, ובאמת הם מתרגזים ושואלים אותי למה ביטלתי. למרות זאת היו כמה שכן הצליחו לעשות שטויות (אחד הפך את עצמו לגזר ואחד אחר היה עם איפור). האם אפשר למנוע את זה לגמרי או שאין מה לעשות? איך לעזאזל יש כאלה שהצליחו לעקוף את ההגדרות שהגדרתי?

2. כרגע אני משתמש במחשב נייד ישן ומאוד איטי. אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד חדש או שעדיף לקנות מצלמה ומיקרופון למחשב הנייח המצויין שיש לי. מה אתם אומרים?

פורסם

1. התוכנה של הכיתה הוירטואלית, נראה לי יותר טובה מתוכנת זום למרות שמדובר באותה תוכנה, אם הבנתי נכון

2. לקנות מצלמה ומיקרופון למחשב נייח. אולי בבית ספר יוכלו לצייד אותך בציוד. פנה לוועד לראות אם יש אפשרות לעזרה בנושא.

בכלל הייתי פונה ומבקש מחשב אולי יעזרו בנושא הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, anonport כתב:

2. כרגע אני משתמש במחשב נייד ישן ומאוד איטי. אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד חדש או שעדיף לקנות מצלמה ומיקרופון למחשב הנייח המצויין שיש לי. מה אתם אומרים?

יותר זול לקנות מצלמה ומיקרופון למחשב נייח שיש לך. כל הלימודים בזום זה אמור להיות דבר זמני, אז אלא אם אתה רוצה לשדרג את הנייד בלי קשר, תקנה מצלמה ומיקרופון (יש גם כאלה עם מיקרופון מובנה).

בנוסף, לא יודע איך זה עובד בדיוק, אבל הבנתי שמרצים אצלנו במכללה קיבלו משטח כתיבה עם עט, וזה ממש נוח שאתה יכול לכתוב/לסמן דברים על מה שאתה מציג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, anonport כתב:

איך לעזאזל יש כאלה שהצליחו לעקוף את ההגדרות שהגדרתי

יכול להיות שהם לא עידכנו לגרסה האחרונה של התוכנה.

פורסם
לפני 11 שעות, anonport כתב:

איך לעזאזל יש כאלה שהצליחו לעקוף את ההגדרות שהגדרתי?

שאלתי אחיין, מהדור שמבין את השיט הזה והוא כתב (אחרי שצחק על הגזר): 

"הם משתמשים במצלמה של סנאפצ׳אט אז הוא לא יכול לבטל את זה כי זה לא חלק מהזום" 

פורסם (נערך)

הייתי מעיף את התלמידים מהזום ומדווח להורים שלהם (אני קצת סובייטי/תימני בכל הנוגע לחינוך,הייתי תלמיד בעייתי והיום אני מבין את ההשלכות)

היית נותן להם לשבת עם איפור או עם תחפושת של גזר בכיתה?

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar
  • אהבתי 1

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תראו באמת התפלאתי מהמחירים השפויים. לא ידעתי שמדובר בעלות של מאה שקל פלוס מינוס. שמתי לב שיש מצלמה עם מיקרופון ורמקולים. למה נועדו הרמקולים?

הנה מה שמצאתי: https://ksp.co.il/?uin=132390&select=&txt_search=מצלמת אינטרנט עם מיקרופון

לפני 6 שעות, yohai71 כתב:

שאלתי אחיין, מהדור שמבין את השיט הזה והוא כתב (אחרי שצחק על הגזר): 

"הם משתמשים במצלמה של סנאפצ׳אט אז הוא לא יכול לבטל את זה כי זה לא חלק מהזום" 

עכשיו ברור. תודה

לפני 53 דקות, pipinoadar כתב:

הייתי מעיף את התלמידים מהזום ומדווח להורים שלהם (אני קצת סובייטי/תימני בכל הנוגע לחינוך,הייתי תלמיד בעייתי והיום אני מבין את ההשלכות)

היית נותן להם לשבת עם איפור או עם תחפושת של גזר בכיתה?

אבל זה העניין שזה לא כיתה ואין מה לעשות להם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בטוח שאם הוא היה יודע איך למנוע את זה הוא היה עושה את זה:

פורסם

תתחיל לאמץ את הטכנולוגיה , העולם עובר ללימוד מקוון, אוניברסיטאות מאפשרות היום לימוד off campus  כבר כמה שנים (לא ככבארץ) . אם יש ברשותך מחשב נייח טוב ומסך איכותי 27" או 24" תוסיף לו מצלמת רשת טובה למשל כזו -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37231  ותצייד את המחשב ברמקולים איכותיים למשל כאלה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29500

תוסיף לעכבר, לוח גרפי עם עט למשל כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35967 ואתה מצוייד לעילה ועילה. 

אפילו MIT מאפשרים היום למידה מרחוק, קוסים שלמים פתוחים OCW Course Index | MIT OpenCourseWare | Free Online Course Materials 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

^ אכן כן

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...