Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ProRules כתב:

תקשיב לי, אל תקנה בלחץ. המיצובישי בלי טסט כבר שלושה חודשים, מדוע? בנוגע לכוח, זה תלוי איפה אתה גר, אם אתה גר במקום מישורי אז זאת פחות בעיה, ואם הדוושה מגיבה טוב ויש מספיק מומנט בטורים נמוכים, אתה יכול גם להינות ממנו.

אם אתה לא בטוח, אתה יכול לבקש מחבר שלך לנסות לנסוע עוד ולהאיץ אם צריך. לדעתי המיצובישי ניראית משמעותית יותר טוב מהדורות הישנים של המאזדה שכבר מאוד מיושנת ומקבלת סטטוס של ערס/ערבי. עם זאת, אם כלכך חשוב לך אוטו חזק אז תמשיך לחפש.

במקום להתמקד במאזדות הישנות (שהן אחלה אבל שוב פעם, מאוד מיושנות בעיצוב),  הייתי מתמקד בהונדה סיוויק. יש לך האצ'בק חללית שאפשר ומומלץ למצוא עם גג פנורמי שנותן קונטראסט מאוד יפה ומייקר אותו משמעותית.

היא בלי טסט כי החבר הביא קטנוע אז הוא לא נוסע עליה כבר כמעט.

ואם אני לא טועה בגלל הקורונה אנשים קיבלו הארכה לטסט שלהם

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 6.2.2021 בשעה 19:39, vladclar כתב:

זה אומר כמה זמן הרכב בבעלות המוכר. אם זה כמה חודשים בודדים, יכול להיות שלא כדאי להתעסק עם זה.
אני חושב שסיוויק האצ'בק ניתן למצוא באותו המחיר מ 2011

2010 גם טוב? מצאתי אחת 130ק"מ שאני שוקל ללכת לראות

פורסם

כדאי לראות כמה אופציות שנראות מעניינות.
רק לא לפתח ציפיות - רכב כזה יכול להיות במצב חדש או מוזנח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, vladclar כתב:

כדאי לראות כמה אופציות שנראות מעניינות.
רק לא לפתח ציפיות - רכב כזה יכול להיות במצב חדש או מוזנח.

https://www.facebook.com/marketplace/item/258248129198102/?referralSurface=messenger_lightspeed_banner&referralCode=messenger_banner

בחור רוסי אומר שהרכב בחוץ קיבל צבע חדש כי היו שריטות שהפריעו לו כי הוא פדנט ומבפנים במצב חדש.

במידה והרכב עובר בדיקת סליקה ובדיקה במכון לבדיקת רכבים היית ממליץ לי לקנות אותו? הוא מוכן להתגמש לכיוון ה33 הוא אמר.

אני בדקתי מלא אופציות אגב והרוב לא היו נראות כמו הרכב הזה, זה הדגם עם הגג הפנורמי גם

עריכה אחרונה על ידי victorg
פורסם

33 אלף ש"ח לרכב בן 11 נשמע די הרבה.

שריטות זה לא הצדקה לצבוע רכב שלם (לדעתי).

כדאי לבדוק למה כל הרכב נצבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נראה טוב, אבל לא זול זה אני חייב לומר. הרכבים האלו נמכרים גם בפחות, אולי אם המצב אידיאלי ובבדיקה יוצא הכל טוב ויש היסטוריית טיפולים מלאה, אזי המחיר סביר בהחלט.

פורסם
לפני 5 שעות, dorsht כתב:

33 אלף ש"ח לרכב בן 11 נשמע די הרבה.

שריטות זה לא הצדקה לצבוע רכב שלם (לדעתי).

כדאי לבדוק למה כל הרכב נצבע.

הוא אמר שהרכב עמד הרבה זמן בשמש נראה לי וכל הצבע למעלה קיבל "צריבה", לא יודע מה המונח הנכון אבל אני מאמין שאתם יודעים על מה אני מדבר.

חיפשתי ביד 2 בעיקרון רכבים מהדגם הזה וכל המודעות שמצאתי היו בין 30-40אלף שקל וכולם היו איזור ה150ק"מ חוץ מאלו שרצו 40אלף ורובם גם יד 03-04 ואף אחד מהם זה לא הדגם עם הגג הפנורמי.

הרכב הזה שמצאתי הוא 125ק"מ יד02 ועם גג פנורמי.

אני מקווה שאני אוכל לסגור איתו על 30 אלף, לדעתך זה שווה את ההשקעה במידה והרכב יוצא תקין לגמריי בבדיקה?

לפני 4 שעות, ProRules כתב:

נראה טוב, אבל לא זול זה אני חייב לומר. הרכבים האלו נמכרים גם בפחות, אולי אם המצב אידיאלי ובבדיקה יוצא הכל טוב ויש היסטוריית טיפולים מלאה, אזי המחיר סביר בהחלט.

אממ לגביי היסטוריית טיפולים לא שאלתי אבל יש סיכוי שלא יהיה לו את הספר טיפולים או שזה משהו שכולם מחזיקים? ובמידה ואין לו אז איך אני יכול לברר את זה?

לדוגמא את המאזדה שהלכתי לראות שבסוף היא מסוחר לא היה לו את הספר טיפולים.

פורסם

אני מציע לך שוב לשקול מיצובישי לנסר ממישהו שאתה מכיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 שעות, victorg כתב:

הוא אמר שהרכב עמד הרבה זמן בשמש נראה לי וכל הצבע למעלה קיבל "צריבה", לא יודע מה המונח הנכון אבל אני מאמין שאתם יודעים על מה אני מדבר.

חיפשתי ביד 2 בעיקרון רכבים מהדגם הזה וכל המודעות שמצאתי היו בין 30-40אלף שקל וכולם היו איזור ה150ק"מ חוץ מאלו שרצו 40אלף ורובם גם יד 03-04 ואף אחד מהם זה לא הדגם עם הגג הפנורמי.

הרכב הזה שמצאתי הוא 125ק"מ יד02 ועם גג פנורמי.

אני מקווה שאני אוכל לסגור איתו על 30 אלף, לדעתך זה שווה את ההשקעה במידה והרכב יוצא תקין לגמריי בבדיקה?

אממ לגביי היסטוריית טיפולים לא שאלתי אבל יש סיכוי שלא יהיה לו את הספר טיפולים או שזה משהו שכולם מחזיקים? ובמידה ואין לו אז איך אני יכול לברר את זה?

לדוגמא את המאזדה שהלכתי לראות שבסוף היא מסוחר לא היה לו את הספר טיפולים.

לדעתי ניתן פשוט לגשת למוסך מורשה הונדה, ואמורים להופיע במחשב לפי מספר רכב כל הטיפולים שבוצעו שמורשה (ככה לפחות בסובארו). לגבי מה היה אחרי זה, קשה לדעת אם אין קבלות או משהו בסגנון.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, vladclar כתב:

מצטרף לדעה זו .

אתה מתחיל להסתבך עם סוחרים ורכבים ללא ספר טיפולים.

תסכמו מי מעביר אותו טסט ואם יש יישור קו איך תתחשבנו.

שיהיה בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, vladclar כתב:

אני גם חשבתי על זה אבל נכון לעכשיו החבר דחה את מכירת הרכב בגלל מעבר דירה שיהיה לו עוד שבועיים בערך.

מה דעתך על הסיוויק ששלחתי במידה והכל תקין ברכב? אני זוכר פשוט שבהתחלה רשמת לי לקחת סיוויק, די חשוב לי שהרכב לא יהיה "עגלה"

פורסם

לא אוהב רכבים צבועים קומפלט בליווי הסיפורים.
גם אם הרכב לא עבר תאונות קשות, לא ברור מה טיב הצביעה ואחרי כמה זמן הצבע יתקלף.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, vladclar כתב:

לא אוהב רכבים צבועים קומפלט בליווי הסיפורים.
גם אם הרכב לא עבר תאונות קשות, לא ברור מה טיב הצביעה ואחרי כמה זמן הצבע יתקלף.

מה בתכלס היה יכול לקרות לרכב שבגלל זה הוא צבע? רק שריטות וצבע שדהה לא? 

הוא גם אמר לי שיש לו עדיין תמונות של הרכב לפניי הצביעה ובזמן התהליך

פורסם
לפני 8 שעות, victorg כתב:

מה בתכלס היה יכול לקרות לרכב שבגלל זה הוא צבע? רק שריטות וצבע שדהה לא? 

הוא גם אמר לי שיש לו עדיין תמונות של הרכב לפניי הצביעה ובזמן התהליך

הוא יכול היה ללכת טוטאל לוס, לעבור שיפוץ מקיף ולהיצבע יפה כביום היוולדו וזה כמובן רק לשם המחשה, לא תמיד זה צבע דהוי פה ושם בגלל השמש הישראלית.

אגב, כמה זמן הרכב אצלו ולפני כמה זמן עבר את הצביעה?

באופן כללי, מהאופציות שנידונו פה ובהנחה שהספיריט והלנסר ירדו מהפרק ונשארו המאזדה 6 והסיוויק, לדעתי תהנה מאוד משני הרכבים האלה בהנחה שהם במצב טוב ומעלה, רק חשוב באמת לבדוק כל אחד מהם לגופו.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 1 דקה, shilo_v כתב:

הוא יכול היה ללכת טוטאל לוס, לעבור שיפוץ מקיף ולהיצבע יפה כביום היוולדו וזה כמובן רק לשם המחשה, לא תמיד זה צבע דהוי פה ושם בגלל השמש הישראלית.

אגב, כמה זמן הרכב אצלו ולפני כמה זמן עבר את הצביעה?

באופן כללי, מהאופציות שנידונו פה ובהנחה שהספיריט והלנסר ירדו מהפרק ונשארו המאזדה 6 והסיוויק, לדעתי תהנה מאוד משני הרכבים האלה בהנחה שהם במצב טוב ומעלה, רק חשוב באמת לבדוק כל אחד מהם לגופו.

בסוף החלטתי ללכת על מאזדה 3 רגילה מנוע 1600, אתה מכיר מכוני בדיקה טובים באיזור ראשל"צ חולון בת ים?

• תוכן חדש...