Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

 

אתמול בלילה שמתי לב שמייבש הכביסה אלקטרולוקס שלי הפסיק להסתובב.

פתחתי, פירקתי וכו', ההינדוס די פשוט - מנוע עם ציר משונן, לידו גלגלת פלסטיק וביניהן הרצועה עוברת ומקיפה את כל התוף.

הרצועה פרומה בקצוות והיו גם חתיכות מהקצוות הללו בתחתית המייבש.

אממה, כאשר ניסיתי להחזיר את הרצועה למקומה בין הציר לגלגלת ומסביב לתוף נראה שהיא לא מתוחה כלל.. האם רצועה כזו נמתחת עם הזמן\במצב של התפרמות הקצוות שלה?

כאשר הפעלתי את המייבש לניסיון, עם החלק העליון מפורק כך שאני רואה את התוף, הרצועה לא הסתובבה מכיוון שהיא לא מתוחה כלל. כאשר מתחתי אותה ביד לרגע היא מיד נתפסה והתחילה לסובב את התוף.

האם לדעתכם הרצועה נמתחה ויש פשוט להחליפה?

ומילה אחת על המהנדסים של אלקטרולוקס - בושה לכם. נשארתי עם 8 ברגים שלא ניתן להחזיר.. פירקת - בהצלחה להרכיב חזרה.

פורסם

קנה רצועה חדשה, עבור על סרטונים ביוטיוב כיצד להחזיר רצועה (יהיה לך קשה להחזיר רצועה תקינה מבלי לשחרר שם משהו קודם) ושלום על ישראל.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יש שם מותחן. הרצועה לא יושבת רג על הולי של המנוע ומסביב לתוף אלא יש שם גלגל נוסף ליד המנוע שאם אני זוכר נכון יושב עם קפיץ והרצועה צריכה חהקיף את פולי המנוע כ 180 מעלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעדכן שפורק המייבש, הוחלפה הרצועה והמייבש כמו חדש. כמו תמיד שווה לנסות לבד, 60 ש"ח לרצועה וקצת עבודה, חסכון של לפחות 400 ש"ח ביקור טכנאי או 1000 למייבש חדש.

  • אהבתי 1
  • מעניין 1
×
×
  • תוכן חדש...