Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה ניתן לעשות נגד נתיבי ישראל שלא פועלת לתיקון מפגעים בעיקר בורות בקטע כביש בו אני נוסע ביום יום, מדובר על קטע של כ 8 ק"מ.

הכביש מהווה עורק מרכזי ויחיד בחיבור בין מספר ישובים.

פניתי אליהם מספר פעמים כולל שליחת תמונות מהשטח והם פשוט מתעלמים ולא נותנים מענה.

הכביש מהווה סכנה, הן פגיעה ברכב וחלילה לגרימת תאונה.

מצ"ב כמה תמונות.

20201106_064554.jpg

20201106_064620.jpg

20201106_064808.jpg

פורסם

כתוב מכתב רשום

בו אתה מאשים אותם במחדלים העלולים לגרום לתאונות / ואו נזק לכלי ברכב.

העבר גם לתקשורת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה קורה בכל כך הרבה כבישים בתקופות של גשמים חזקים. קשה לי להאמין שיש לך מה לעשות.

לא נתיבי ישראל, ולא רשויות מקומיות יכולות להחזיק עובדים רק לימים אלה, כנראה שגם לא קבלנים.

אלא אם לא זיהיתי נכון ומדובר בבורות עמוקים יותר מהרגיל, שמהווים סיכון משמעותי.

בלי קשר, ההתעלמות מתלונתך ממש לא ראויה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בהחלט מה לעשות.

להחליף את הזבל שאיתו מזפתים את כבישי הארץ.

פורסם (נערך)

מזהה את הכביש, נוסע בו יום יום מעל שנתיים.

שלחתי כמוך כבר עשרות דיווחים לנתיבי ישראל, חלקם עם תמונות ומיקום מדוייק וחלקם פחות, אין טיפת התייחסות. הכביש הזה ממילא מסוכן ומלא בנהגים שהגבלות המהירות/ראות לא ממש משחק אצלהם תפקיד, הבורות האלו ובכלל מצב הכביש הרעוע רק מחמיר את העניין.

המקרה היחיד שטופל היה כשעמית לעבודה פוצץ צמיג בחורף הקודם בבור ענק שכמה ימים קודם דיווחתי עליו - יומיים לאחר שפנה לקבל את כספו על הנזק הבור טופל. איזה פלא. בא לי לשלוח להם חשבוניות על בולמי זעזועים אחוריים וכריות בולם קדמיים שהחלפתי בטרם עת ואין לי ספק שהכביש הרעוע הזה אחראי בחלקו.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בפעם הראשונה פניתי טלפונית, הפנו אותי לשלוח פניה באתר. מאז שלחתי את כל הפניות באתר - קיבלתי אישור פתיחת פניה, אך לא קיבלתי תשובה מעולם.

זה הקישור: https://www.iroads.co.il/דיווח-על-מפגעפניות-הציבור/

הכביש הוא 854 מעלות - כרמיאל. התמונות של פות"ש צולמו לקראת סוף העליה מכרמיאל לכיוון לבון בהנחה שאכן זיהיתי נכון והם מציגים דוגמא קטנה ביותר למצב הכביש.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...