Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,קניתי רכב שמסתבר שיש לו בעיות במנוע.. לאחר כמה טיפולים שעקבו את המצב,במוסך אמרו לי שהכי טוב שאמכור את הרכב ,אך לא מכרתי כי זה הרגיש לי כמו רמאות..

מחירון הרכב 27 אלף שקל והבנתי שמנוע עולה בסביבות ה 10.. אני צריך את הרכב לעוד שנה וחצי.. האם כדאי לי להוריד את מחיר המנוע ממחיר הרכב ולקנות רכב אחר או לתקן?

אשמח לקבל המלצות על מוסכים אמינים.

פורסם

מה הבעיות המנוע בדיוק ?

יש בעיות שלא מחייבות שיפוץ מלא או החלפת מנוע.

אם אתה מהמרכז,מוסך רון בת"א הומלץ כאן המון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על העזרה, לפי מה שהבנתי נשברה בוכנה במנוע וזה מצריך שיפוץ מלא של המנוע.

במוסך אמרו שכבר לא עושים דברים כאלה והם רק מחליפים מנועים מפרוק/ייבוא. האם באמת לא עושים יותר שיפוץ מנוע? ואם כן מה עדיף שיפוץ מנוע או החלפה?

פורסם

במנוע נפוץ - יהיה יותר זול להחליף, לשפץ מנוע שנשבר בו תלתל\בוכנה\קראנק זו הרפתקה רצינית כי קשה לדעת מה עוד ניזוק עד שפותחים ורק לפתוח זה המון עבודה (שעולה כסף).
10,000 ש"ח נשמע לי לא זול להחלפה במנוע משומש. הלכת למוסך מורשה? ההמלצה על מוסך רון בת"א - טובה, אם אתה מהמרכז בהחלט הייתי מעביר את הרכב אליהם לחוו"ד נוסף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...