Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אשמח להתייעץ לגבי עסקה שהוצעה לי, בדגש על המחיר.

הפרטים:

קיה פיקנטו lx  2017

נפח מנוע 1248 אוטומטית

60 אלף ק״מ

עלתה לכביש בספט׳ (3 וחצי שנים על הכביש)

היתה בבעלות ליסינג, אצל נהגת יחידה.

ללא תאונות, מטופלת במוסך מורשה של קיה (כמובן בכפוף לבדיקה לפני מכירה)

אחריות לשנתיים על 10 מכלולים

מחיר מוצע 50 אלף ש״ח

תודה מראש!

פורסם
לפני 3 דקות, markb205 כתב:

מחירון משוקלל לוי יצחק 46800.

תודה, אתה יודע אולי אם הדגם הזה נמכר מעל או מתחת למחירון?

עד כמה שאתה מכיר..

פורסם

קח בחשבון שמדובר ברמת הגימור הנמוכה שנעדר ממנה לא מעט אבזור שמגיע ברמת הגימור הגבוהה יותר (EX) כמו למשל ג'אנטים מקוריים, מערכת מולטימדיה מקורית עם מצלמת רוורס מקורית, חיישני רוורס מקוריים, בקרת אקלים, חלונות כהים מאחור, משענת יד, ציפוי עור לידית ההילוכים ולהגה ועוד כמה פיצ'פקעס ויזואליים בעיקר.

ממה שאני מכיר כאן בפורום, לאנשים לא קל למצוא פיקנטו במצב טוב. לכן סביר להניח שרכב במצב טוב ימכר במחירון או מעל המחירון.

יש הוכחה שהייתה של נהגת יחידה? כי אם לא, אז הייתי מצפה שיתייחסו לזה כמו לרכב ליסינג רגיל במחירון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

קח בחשבון שמדובר ברמת הגימור הנמוכה שנעדר ממנה לא מעט אבזור שמגיע ברמת הגימור הגבוהה יותר (EX) כמו למשל ג'אנטים מקוריים, מערכת מולטימדיה מקורית עם מצלמת רוורס מקורית, חיישני רוורס מקוריים, בקרת אקלים, חלונות כהים מאחור, משענת יד, ציפוי עור לידית ההילוכים ולהגה ועוד כמה פיצ'פקעס ויזואליים בעיקר.

ממה שאני מכיר כאן בפורום, לאנשים לא קל למצוא פיקנטו במצב טוב. לכן סביר להניח שרכב במצב טוב ימכר במחירון או מעל המחירון.

יש הוכחה שהייתה של נהגת יחידה? כי אם לא, אז הייתי מצפה שיתייחסו לזה כמו לרכב ליסינג רגיל במחירון.

האם הוכחה כזאת זה משהו שנהוג/ ניתן להשיג מחברת הליסינג?
כרגע אין בידי הוכחה חוץ מפרטים שנמסרו בעל פה אבל תהיה עוד פגישה שבה יוצג ספר הטיפולים וכן הלאה, זה מידע שניתן לדלות משם? (או לאו דווקא מספר הטיפולים, אלא מכל טופס אחר שנוגע לרכישה שאתה מכיר)

ותודה כמובן על ההתייחסות, אקח את זה בחשבון

פורסם

מה שכנע אותך לקנות דווקא פיקנטו ולא ספארק או אפילו מיקרה?

חייב להבין למה אנשים בוחרים באוטו הזה לא מצאתי לו שום יתרון אף פעם

פורסם

אם זה קניה ממגרש ליסינג , סיכוי גדול שאין להם מסמך רישמי שמןכיח שהיתה נהגת יחידה . ההפחתה מהמחירון תהיה בין 13-22% , תלוי בחברת הביטוח שלך. שאל את סוכן הביטוח שלך מהי .

פורסם
לפני 5 שעות, save כתב:

אם זה קניה ממגרש ליסינג , סיכוי גדול שאין להם מסמך רישמי שמןכיח שהיתה נהגת יחידה . ההפחתה מהמחירון תהיה בין 13-22% , תלוי בחברת הביטוח שלך. שאל את סוכן הביטוח שלך מהי .

לא הבנתי את הקשר לחברת ביטוח שלי..? תוכל להסביר?

פורסם

ההפחתה במחירון היא לפי לוי יצחק, במקרה ותתבע את הביטוח על טוטלוס אז מבחינתם ההפחתה במחירון תהיה מקסימלית אז כך את זה בחשבון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, Shab00 כתב:

מה שכנע אותך לקנות דווקא פיקנטו ולא ספארק או אפילו מיקרה?

חייב להבין למה אנשים בוחרים באוטו הזה לא מצאתי לו שום יתרון אף פעם

רכב מאוד יעיל שמשנת 2017 קיבל שדרוג משמעותי לעומת הדגם הקודם בדמות בלימה אוטונומית ובידוד רעשים טוב יותר. 

האיי10 זהה מכנית. נעימה יותר בתא הנוסעים, נחותה באבזור. 

ספארק חזקה ומרווחת יותר אבל איכות הרכבה ושמירת הערך פחות טובים. 

ניסן מיקרה =תחבורה בסיסית (מידי). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הרכב אפילו בגרסא של 2020 השתמש בגיר 4 הילוכים...
הרכב עגלתי בטירוף אפילו בגרסא הידנית שלו (מניסיון של שניהם) וממש לא חסכוני (באוטומט)

איכות ההרכבה בספארק זהה לפיקנטו מבחינת פלסטיקיות והרגשה של החומרים.
והספארק לאט לאט מתחילה לשמור על הערך שלה יותר, היא המיני השנייה הכי נמכרת השנה לעומת השנים הקודמות.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם

לא מסכים איתך, הפיקנטו עדיפה יותר מבחינת איכות חומרים והרכבה לעומת הספארק. יש בספארק פלסטיקים שהיו צריכים להפסיק להשתמש בהם מזמן. 

פורסם

על אילו פלסטיקים אתה מדבר?
הייתה לי את הספארק 3 שנים ולא היו לי בעיות או טענות על הפלסטיקה.
לא נשבר, נסדק, התעוות, שינה צבע אף פעם.
הרכב היה שחור וחנה מלא בחניית חול בשמש חזקה והמסך של המובילאיי אצלי התעוות מאוד והפלסטיקה באוטו לא.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• תוכן חדש...