Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכנן להחליף את הגולף בחודשים הקרובים. 

בהתחלה חשבתי פשוט לשדרג לגולף שאמורה לצאת בקרוב. אבל קראתי וראיתי שכמעט כולה טאץ וויתרו כמעט על כל הכפתורים (אותי זה מאוד מבאס ולטעמי לא בטיחותי). 

בלי קשר, נראה שגם פולקסווגן החליטו לחסוך פה ושם על איכות החומרים ועל כל מיני נגיעות שהיו מעין הסמל המסחרי של הגולף.

אני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה על הגולף הנוכחית שלי מכל הבחינות. היא זריזה (מספיק בשבילי), איכותית, אמינה ומאוד נוחה לנהיגה.

תקציב:  180-200 כמובן שמעדיף פחות. 

מעוניין ברכב עם איכות של גולף (או יותר) אבל לא רוצה משהו בסגנון אודי, מרצדס או ב.מ.וו.

עריכה: לא ציינתי אבל אני מעוניין ברכב דומה מבחנית הגודל והמרכב (חמש דלתות)

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

סגמנט ההאצ'בק 5 דלתות היוקרתי דיי מצומצם, מלבד שלישיית הגרמניות, יש לך את הלקסוס CT200h והאינפינטי Q30 ששתיהן לדעתי לא ממש בתחרות והמשך הייצור שלהן מוטל בספק (הQ30 מבוססת על ה-A קלאס היוצאת).

אם אתה עולה לג'יפון יש יותר מבחר כמו וולבו XC40 לדוגמא. 

הייתי אומר אולי לבדוק מאזדה 3 ברמת הגימור הבכירה, איכות חומרים טובה ובידוד רעשים שלא יבייש רכב מקטגוריה גבוהה יותר. 

לדעתי עדיין שווה לך לבדוק גם את הגולף החדשה שתגיע ולחוות בעצמך. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

האפשרויות בטווח ובתנאים שלך מצומצמות עד לא קיימות.

נראה לי שעדיף לך להמתין להשקה המקומית ולהחליט, נכון שיש פשרות באיכות

אבל הן נסבלות ביחס לקפיצה הטכנולוגית בבטיחות ובמולטימדיה (קארפליי ו AA אלחוטי).

אפשר לגוון בליאון המצועצעת או באוקטביה הליסנגית או להמר וללכת על על ה 508 למשל.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה לכם, האמת שלא חשבתי על מזדה 3. 

ואתם גם צודקים לגבי בחינת הגולף באופן עצמאי.

לגבי הליאון אין סיכוי (אלי הגדרה מדויקת!) אבל גם רואה את עצמי שוב עם פיג׳ו. 

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

ה-508 גדולה משמעותית מהגולף, והיא גם לא האצ'בק. לא הבנתי איך בדיוק היא קשורה לעניין.

פות"ש, אם אתה כל כך מרוצה מהגולף הנוכחית (ואין סיבה שלא תהיה, בסה"כ מדובר ברכב מצויין), הייתי פשוט נשאר עם הגולף (הנוכחית). זה הכי פשוט והכי זול.

אם ממש חייבים להחליף, מאזדה 3 תהיה כנראה הדבר הכי קרוב לגולף הנוכחית (פרט למנוע), במקומך הייתי גם שוקל פיג'ו 2008-3008 ו/או ds3. גם הרנו קפצ'ור החדשה יכולה להיות מעניינת.

• מעניין 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לדעתי, בתקציב שלך קיימת אפשרות של פולקסווגן טיגואן. מחיר של LIFE הוא 175К.

רכב יותר גדול ותשאר באותה "משפחה".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גם עם גולף 7.5, לדעתי תחכה שה8 תגיע לארץ ותרגיש בעצמך ואל תפסול בגלל ביקורות ברשת.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לפני 9 שעות, pooh-bear כתב:

ה-508 גדולה משמעותית מהגולף, והיא גם לא האצ'בק. לא הבנתי איך בדיוק היא קשורה לעניין.

למה לא קפצת כשהצגתי את האוקטביה ? מבחינת מבנה ומימדים ה 508 והאוקטביה כמעט זהים.

פורסם
לפני 14 שעות, kobi_lo כתב:

אני מתכנן להחליף את הגולף בחודשים הקרובים. 

בהתחלה חשבתי פשוט לשדרג לגולף שאמורה לצאת בקרוב. אבל קראתי וראיתי שכמעט כולה טאץ וויתרו כמעט על כל הכפתורים (אותי זה מאוד מבאס ולטעמי לא בטיחותי). 

בלי קשר, נראה שגם פולקסווגן החליטו לחסוך פה ושם על איכות החומרים ועל כל מיני נגיעות שהיו מעין הסמל המסחרי של הגולף.

אני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה על הגולף הנוכחית שלי מכל הבחינות. היא זריזה (מספיק בשבילי), איכותית, אמינה ומאוד נוחה לנהיגה.

תקציב:  180-200 כמובן שמעדיף פחות. 

מעוניין ברכב עם איכות של גולף (או יותר) אבל לא רוצה משהו בסגנון אודי, מרצדס או ב.מ.וו.

עריכה: לא ציינתי אבל אני מעוניין ברכב דומה מבחנית הגודל והמרכב (חמש דלתות)

גם אני לקראת קניית רכב חדש מהניילון . קשה לי להגיע להחלטה איזה רכב אני רוצה . התאכזבתי קצת מהחיסכון שעשו ב mk8 אבל עדין אני מעוניין ברכב . תוכל ליצור איתי קשר בפרטי  קובי ?

פורסם
למה לא קפצת כשהצגתי את האוקטביה ? מבחינת מבנה ומימדים ה 508 והאוקטביה כמעט זהים.

לא הייתי אומר כמעט זהים. נכון שהאוקטביה צמחה במימדים בדור החדש וה-508 בדיוק הפוך, וקטנה לא מעט, אבל היא עדיין ארוכה מהסקודה ב-6 ס״מ ורחבה ממה בשלושה.
האוקטביה בחו״ל לפחות יושבת בדיוק באותה משבצת של הגולף ונחשבת משפחתית קומפקטית.
פורסם

קצת יותר גדולה חיצונית בכל הכיוונים ומאה ש"ח עודף בלבד מהטווח הגבוה בתקציב שלך, אבל אם אתה לא רוצה להתבאס מאיכות חומרים מול גולף אולי שווה להעיף מבט על לקסוס UX200.

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...