Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אההמ 6 ס"מ, כמה רכבים בקבוצת המשפחתית קומפקטית נבדלים אחת ומהשנייה בפחות מ 6 ס"מ ?

לא חשוב, ה-508 יושבת על משבצת שונה מהאוקטביה אז אני יכול להבין את ההערה. אל תבין אותי לא נכון, אני אישית מאוד בעד שפותח השרשור יבדוק את. -508 שאני אישית מאוד אהבתי.
קצת יותר גדולה חיצונית בכל הכיוונים ומאה ש"ח עודף בלבד מהטווח הגבוה בתקציב שלך, אבל אם אתה לא רוצה להתבאס מאיכות חומרים מול גולף אולי שווה להעיף מבט על לקסוס UX200.

פותח השרשור לא יתאכזב מאיכות החומרים בפיז׳ו בהשוואה לגולף.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, robertf כתב:

לא חשוב, ה-508 יושבת על משבצת שונה מהאוקטביה אז אני יכול להבין את ההערה. אל תבין אותי לא נכון, אני אישית מאוד בעד שפותח השרשור יבדוק את. -508 שאני אישית מאוד אהבתי.
פותח השרשור לא יתאכזב מאיכות החומרים בפיז׳ו בהשוואה לגולף.

פותח השרשור לא יתאכזב מאיכות החומרים ב 508 אבל ההבדל במחיר הוא בערך 50 אלף שח בכל זאת 😜

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם

לרגע לא מזלזל באיכות החומרים של פיג'ו עדכנית, אבל 508 לא ממש בסביבת המימדים של גולף ולמרות שפות"ש לא הגדיר גבולות גזרה, מדובר על אורך של כמעט 50 ס"מ יותר - האיזור של פאסאט.

• רעיון טוב! 1

The older you get, the better you used to be

פורסם

פולקסוואגן t-roc  ביבוא מקביל (אוטומקס), יכול להתאים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אתה מרוצה מה-MK7.5 מכל הבחינות, ציין את הסיבות שבגללן אתה רוצה להחליף את הרכב. להחליף לאותו רכב (גם אם זו MK8) נשמע לי משעמם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לרגע לא מזלזל באיכות החומרים של פיג'ו עדכנית, אבל 508 לא ממש בסביבת המימדים של גולף ולמרות שפות"ש לא הגדיר גבולות גזרה, מדובר על אורך של כמעט 50 ס"מ יותר - האיזור של פאסאט.

מסכים. לכן גם התשובה שלי למי שהעיר מקודם על עניין האוקטביה...
פורסם

כמה הערות לגבי ההצעות שעלו:

וולבו xc40 לדעתי לא תהיה בתקציב כחדשה

לקסוס ux איכותית מאוד ברמת הגימור הפנימית אבל משתלמת (בעיני) רק כהיברידית ברמת הביניים ומעלה וגם פה יקרה מ180-200

אני גם חושב שהמאזדה 3 ברמה הגבוהה טובה אבל אולי שווה לחכות לראות אם הטורבו תגיע הנה וכמה תעלה 🤔

אגב, אם הרכב לא חייב להיות חדש מהיבואן אז המצב משתפר 😁

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הגולף יושבת במשבצת משלה. את המותגים שמעל אתה לא כל כך רוצה, ומה שמתחת לא יהיה באותה איכות.

אם אתה מוכן להישאר במרכב 5 דלתות אבל יכול להסתפק ברכב יותר צפוף הייתי פוזל לכיוון המיני ואן או מיני קופר (בהתאם להספק/תאוצה שתסתפק בה). התחושה בפנים טובה מאוד.

אגב המאזדה, למרות שהיא יכול לעשות את העבודה תמיד תהיה תחושה של "ירדתי VW למאזדה".

• אהבתי 1
פורסם

אני דווקא לא חושב שמיני תהיה שיפור מבחינת איכות חומרים, ההיפך אם כבר. לא מרגישה לטעמי יוקרתית בכלל אלא יותר מצועצעת ורואים את הגיל של תא הנוסעים.

פורסם
בתאריך 31.12.2020 בשעה 23:00, robertf כתב:

איזו ירידה זו בדיוק מ-VW למאזדה?

זו תחושה סוביקטיבית.

מאוד יכול להיות שה-3 החדשה איכותית אפילו יותר מ VW אבל בסוף זאת מאזדה שהיא רכב ההמונים אי שם בעבר עם רכבים פשוטים וסטיגמות לוקח הרבה מאוד זמן לשנות 

• תוכן חדש...