Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה קרייזלר וויאג'ר 2007, לאחר בדיקה וחוו"ד חיובית.

כבר לאחר הקניה גיליתי חוסר רציני של מים, מילאתי ומאז פחות או יותר הכל בסדר. אני עדיין בודק לעיתים תכופות ומוסיף בממוצע 100-150 מ"ל בסביבות פעם בשבוע (אני נוסע לא מעט).

אין אינדיקציות לראש מנוע כמו עיסה בפקק השמן. מה שכן, ראדיאטור החימום הפנימי לא  מחמם, כמדומני שזו אותה מערכת.

אשמח לדעתכם. תודה

פורסם

אני לא בטוח שהנסועה קשורה לאיבוד נוזל קירור.

במצב כזה, אני הייתי חושש מנזילה מצינור, או חיבור רופף, או משאבת מים נוזלת. הייתי ממליץ על בדיקת לחץ במוסך, כדי לא להקלע למצב חמור יותר תוך כדי נסיעה.

• אהבתי 1

פורסם

תודה. הרכב עבר יישור קו רציני מאוד במוסך ותיק ומקצועי, לא נראה לי שלא היו שמים לב לצינור בלוי או משהו דומה. מה שכן, אני נזכר שיש משהו שנראה לי כמו מכסה מיכל עיבוי לא מקורי וסגור בצורה לא הרמטית. במוסך טענו שזה בסדר והמים לא אמורים להתאדות משם בכמות משמעותית.

פורסם

מן הסתם, אבל זה לא משהו סטנדרטי ואין לי רעיון איך להשיג מקורי, זה רכב ישן. בכל אופן לטענת המוסך זה לא אמור לשמור לחץ כי זה לא חיבור ישיר לרדיאטור, אתה חושב שכן? 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:

המים לא יצאו דרך האין-פקק, כך נאמר לי במוסך מורשה קרייזלר. בדקתי גם בעצמי: שמתי בד כדי שהפקק המאולתר ייסגר בלחץ ויסתום טוב יותר, הוא היה יבש לגמרי גם אחרי כמה ימים.

בוצע ניקוי רדיאטור . בינתיים התפוצץ צינור מים בלוי וישן, הוחלף כמובן למקורי. במוסך המורשה טוענים שיש נזילה קלה ברדיאטור, אבל היות ויש בועות במים ובעיקר כיוון שהרכב "זורק" מים מהאגזוז, מדובר בראש מנוע

אשמח לדעתכם. תודה!

פורסם

לא נשמע אבחון רציני.

בועות במים יכולות להיגרם מחוסר במים, מילוי וסירקולציה.

מים מהאגזוז כשהרכב עמד בקור בחוץ יש כמעט בכל רכב בגלל הפרש טמפ בלילה קר והחום של האגזוז.

צריך לבדוק לחץ על המערכת, לפרק פלאגים ולראות האם יש מים בצילינדר

גש לבדיקה במוסך נוסף

פורסם

תודה רבה. זה דיי מרגיע, כי להבנתי אם יש נזילה קטנה מהאגזוז זה מסביר את איבוד המים. למעשה ייתכן שהחלפת רדיאטור תפתור את הבעיה.

פורסם

בדיקת לחץ פשוטה שתראה אם יש בריחת לחץ מהמנוע- כן/לא ואם יש או אין מעבר CO2 מ/אל מערכת הקירור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשני רכבים שהיו לי שסבלו מבעיה של איבוד מים ללא שום זכר לנזילה, הבעיה הייתה בפקק תקול, המים אבדו כקיטור/אדים ולכן לא השאירו זכר של נזילה, לכן אני די בטוח שאם זאת הבעיה, הבד ששמת לא יהיה ספוג במים וזכר לרטיבות יישאר לזמן מועט מאוד על הבד אם בכלל

חיפוש זריז בגוגל ותמצא המון אפשרויות לרכוש מקורי או תואם בסכום לא גדול, כנראה שהרוב מחו"ל, כמו כן, בדיקת לחץ שהומלצה מעלה, תתן תשובה ראויה למצב 

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...