Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 4.2.2021 בשעה 15:49, colauti 9 כתב:

בדיקת לחץ פשוטה שתראה אם יש בריחת לחץ מהמנוע- כן/לא ואם יש או אין מעבר CO2 מ/אל מערכת הקירור.

סליחה על הבורות, הכוונה לבדיקת לחץ במע' הקירור או במנוע?

או אם אני מבין נכון, החשש הוא שמים נכנסים אל הצילינדרים ולחץ נכון במנוע מאשר שאין חדירה של מים?

הייתי ביותר ממוסך אחד, אף אחד לא דיבר איתי על בדיקת לחץ. קראתי על זה כאן.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם (נערך)

מחברים במקום פקק הרדיאטור מכשיר שבודק נזילות במערכת הקירור,מכניסים לחץ ויש למשאבה הזו שעון.

אם יש נזילה רואים אותה בבדיקת הלחץ.

אם יש בריחת לחץ מהמנוע ,השעון של המשאבה כבר יצעק הצילו - במילים פשוטות:אם יראו שיש איבוד לחץ מהמנוע כבר יגידו לך ואז יודעים שצריך להתחיל מהרמת ראש מנוע.

לאחר הרמת ראש מנוע יודעים בדיוק אם הבעיה רק בראש המנוע (אטם/סדק בראש) או גם בבלוק (ריקבון/סדק/טבעות בוכנה וכו').

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

לא בטוח שהצלחתי להבין. כשמזרימים לחץ לרדיאטור המים מחפשים לצאת ואז מגלים נזילה, אבל למה הכוונה לחץ מהמנוע? כמו שכתבתי קודם, שאם אין נזילה זה אומר שהמים זולגים איכשהו לתוך המנוע-הצילינדרים?

תודה רבה לך.

פורסם

מחדירים את המים בלחץ, אם הנזילה היא באחד מהצינורות - יראו זאת במהרה, אם הלחץ יורד אבל מים לא נוזלים מהצינורות - הבעיה באטם ראש מנוע

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

כלומר מים חודרים לצילינדר כמו שכתבתי קודם?

אוקיי. תודה!

אני  נזכר שוב שבאחד המוסכים ראו נזילה מהרדיאטור, זה אומר בעצם שאין שום סיבה לחשוש לבעיה באטם הראש. תיאורטית אפשר תמיד להוסיף מים ולנסוע לנצח. נכון?

בתאריך 31.1.2021 בשעה 10:37, פיני חד כתב:

תודה רבה. זה דיי מרגיע, כי להבנתי אם יש נזילה קטנה מהאגזוז זה מסביר את איבוד המים. למעשה ייתכן שהחלפת רדיאטור תפתור את הבעיה.

(נזילה מהרדיאטור הכוונה, לא מהאגזוז. טעות). הבנתי נכון?

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, פיני חד כתב:

אני  נזכר שוב שבאחד המוסכים ראו נזילה מהרדיאטור, זה אומר בעצם שאין שום סיבה לחשוש לבעיה באטם הראש. תיאורטית אפשר תמיד להוסיף מים ולנסוע לנצח. נכון?

(נזילה מהרדיאטור הכוונה, לא מהאגזוז. טעות). הבנתי נכון?

לא,כי במשך הזמן אם הנזילה היא למשל מהפינה למטה אז רשת הרדיאטור ממשיכה את הריקבון/תהליך ההתבקעות שלה עד שהרדיאטור יתפוצץ /יתבקע.

אם זה יקרה לך בכביש ללא אפשרות עצירה כמו אומרים "חייך אכלת אותה".

אצל אבא שלי זה קרה בזמנו במאזדה לאנטיס 2000 מנוע 1600 ק"מ נמוך יחסית.

למזלו הוא ראה את שעון החום והצליח לסטות לשוליים קרוב למה שהיה אז "הבאסטות" בדרך משפרעם לקרית אתא וזה נגמר "רק" בהחלפת רדיאטור שהתפוצץ.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...