Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד שנת ייצור במספר שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א) כנראה פיספסת את העניין, כי אנחנו מדברים  על תאריך יצור ולא תאריך עליה על הכביש.

ב) הממצא שלך יותר קרוב להערכה שלי מאשר שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, danniel כתב:

א) כנראה פיספסת את העניין, כי אנחנו מדברים  על תאריך יצור ולא תאריך עליה על הכביש.- כן אני יודע שאנחנו מדברים על תאריך הייצור של הרכב.

ב) הממצא שלך יותר קרוב להערכה שלי מאשר שלך. -אני יודע אבל אני אוהב לשתף דברים גם אם התוצאה לא תמיד מצדיקה את מה שכתבתי.

לא מצאתי זמן לחפש את תאריך הייצור של הרכב שלי. ברגע שיהיה לי את התאריך המדוייק אני אפרסם אותו. 

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 23.12.2020 בשעה 13:23, arieme כתב:

כן יש עוד יצרנים שהתו העשירי לא לפי התקן , אבל אפלקציות   יודעות לזהות שנת ייצור ואפילו היום המדויק שהמכונית יצאה מפס הייצור .באם תרצה שלח את מספר השילדה של רכבך ..אני מאמין שאצליח   ( בתנאי שלא מדובר על מאזדה )

אם זה עדיין מעניין אותך (או אחרים),

באתר הזה מצאתי מידע גם על מאזדה:

https://7zap.com/en/catalog/cars/

ותודה ל

@innvision על הקישור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...