Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הדברים הפשוטים שאפשר לעשות כדי לנסות לאבחן את הבעיה?

אני אוסיף:

*כשהמנוע קר זה לא קורה. זה מתחיל אחרי כ10 דקות נסיעה או יותר.

*לא מופיעות תקלות במחשב (חיבור odb).

*בטסט היה למבדה גבוה (3) -לקוי, אבל לא הכשיל. קשור?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

רעידות יכולות לנבוע מכל סיבות, ביניהן מזרקים, תושבת מנוע וכו'.

כמו שאמרו, אם זו רעידה קלה שנובעת מתחילת פעולת המאוורר - זה מצב קיים ואין איך לשנות או לשפר אותו.

אם זו תושבת או תקלה חוזרת במזרקים - זה משהו שצריך לבדוק ויהיה קשה לאבחן אותו כאן.

מוזמן אלינו לבדיקה חוזרת אם תהיה מעוניין.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 19:29, danniel כתב:

כמה קילומטרים עבר הרכב ומתי זה התחיל?

מזרקים החליפו בגלל הבעיה הזאת? 

האם גם בשילוב הילוך  R מבלי לנסוע יש את אותה רעידה? 

ניסיתי לפני כמה ימים, בR אין שינוי (אז כנראה רק בניוטרל)

בתאריך 19.12.2020 בשעה 22:15, ALÞћÃ כתב:

פותח השרשור - הסר דאגה מליבך. כבר נפתחו שרשורים על העניין בעבר (בעלי מאזדה 2 סקאי-אקטיב מהניילונים) שהתלוננו על רעידות בעמידה. גם המאזדה 3 שלי רוטטת בדרייב בזמן עמידה. לפעמים יותר - לפעמים פחות, אבל זה שם.

אם ככה אז בסדר גמור, תודה רבה! 

• תוכן חדש...