Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן,פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מומלץ לרכב שעלה לכביש לפני חודש,כאשר תאריך הייצור שלו הוא מאי 2019,להחליף שמן במנוע ?

בנוסף,בבדיקת מדיד,גובה השמן הרבה מעל הקו העליון,וכנראה הוסיפו לו שמן לפני המסירה,דאגתי היא שכנראה הוסיפו יותר מידי.

מה סוג השמן למנוע פיורטק 1.2 110 כ"ס דגם HN05 ?

פורסם

אני חושב שבשמן שהמפעל שם יש תוספים ודברים כאלו שהמנוע צריך בקילומטרים הראשונים שלו.

הם לוקחים בחשבון שיכול לקחת הרבה זמן מהיצור עד לשימוש הראשוני וזה בסדר.

פורסם

שמן מתחמצן אחרי שנה ,בין אם הוא עבד או לא.

אם זה הרבה מעל הקו העליון אז בכלל אין מה לדבר,זה לא טוב.

בקיצור,לך תחליף שמן.

פורסם

עדכון.

היום ביקרתי במוסך בהרצליה,רוקנו את עודף השמן.

הדבר המעניין הוא,כאשר דיברתי עם יועץ השירות,והראתי לו שיש עודף שמן הרבה מעל הקו העליון,וחוסר בנוזל קירור שעומד על קו המינימום,התגובה הראשונית שקיבלתי הוא : זה נורמלי לחלוטין,ולא נורא,לא גובה השמן ולא גובה נוזל הקירור.

היכן רכשת את הרכב ? 

לקחתי נשימה עמוקה,,,ואמרתי ככה : היכן רכשתי את הרכב זה לא העניין שלך ! אתה רואה את הסמל  שעל הרכב ? פה נמצאת האחריות שלי ! בלובינסקי !

בקשר לשמן ולנוזל קירור ,זה לא תקין,ואני לא מקבל את מה שאתה טוען,,,אני רוצה לקבל את השירות שמגיע לי !

הכניסו את הרכב לעבודה,המכונאי היה אדיב,וכמובן צידד בדעתי,רוקן 300 גרם שמן,הוסיף מי קירור עד לקו העליון,חיבר מחשב לראות עם יש תקלות או עדכונים.

לאישתי יש קארוק חדשה,אחרי 2000 ק"מ ראיתי שחסר שמן וחסר נוזל קירור,באנו למוסך המרכזי,,,הם לא התווכחו אפילו,הכניסו את הרכב,מילאו את החוסרים ושחררו אותנו.

מה הקטע שלכם לובניסקי ? אתם שונאים לקוחות ?

פורסם

הם פשוט לא אוהבים לשלם משכורת לאנשים איכותיים אז מקבלים זבל.
תצא תמיד מנק' הנחה שיועץ שירות זה איש מכירות מהסוג הנמוך ביותר ושהוא תמיד משקר.
הגבת נכון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...