Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ronrcz כתב:

את זה תספר לכל מי שהיה צריך להחליף מכטרוניק/מצמדים/ידית/,וקרוב לוודאי שנתקע עם הרכב.

אני גם לא חושב שזה כמו שהיה קודם ,אבל זה גם לא כמו שאתה מציג את זה.

אצלנו בחברה היו כ 9 רכבים אשר במהלך 3 שנים גמאו למעלה ממליון ק"מ במצטבר , אף אחד לא נתקע בצידי הדרך ומלבד עידכון תוכנה בגיר של הגטה שלי לא היו בעיות בגיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, zvit כתב:

DSG לנגזרותיו השונות הוא הגיר האוטומטי הנפוץ בישראל כיום. יש כבר לא מעט סדנאות שמתמחות בגיר הזה, ומחירי התיקון ממשיכים לרדת. התקלות לא מאד נפוצות בניגוד למה שמשתקף ממידע ברשת (כי לשם מגיעים רק אלה שיש להם בעיות)

איפה ראיתה אותי כותב בהכללה,כמו תקליט מקולקל,נגד DSG ???

אני חי את השוק הזה,ורואה את הגידול,שכל אחד פוזל לכיוון הזה,כי יש דרישה לזה בחסות החזירות של היבואן,שדורש עבור תיקונים של DSG,הרי אצל יבואן אין מושג כזה,תיקון רק של סולנואיד,בית שסתומים או כרטיס TCU,הוא מחליף קומפלט,לכן יש ריצה לכיוון מכוני גירים או בכלל לשיפוץ,יש שפע חלקים מפירוקים ושיפוצים,ובכלל בעולם התפתח שוק ענק מסביב למכטרוניקס,ואני יודע מה הם מסוגלים לשפץ,לתקן ומה לא !
ל-DQ200/250 יש סדנאות בשפע,חלקם איכותיים,רובם לא,וכמובן לאט לאט האנשים מבינים שגם תוכנתית ניתן לשפר ולתקן התנהגויות מוזרות,ויברציות של הגיר הזה,וזה לא קשור לתקלה הידראולית או מכנית,אבל עכשיו אין לי כח להיכנס להסברים שהרבה מכוניות מסתובבות עם תוכנת ניהול שבמהירות 58 קמ"ש ב-1200 סל"ד אתה כבר יכול להיות בהילוך 7,או למה יש לאגים,או למה בקיק דאון יש הורדת הילוך ללא צורך (במיוחד עם מנוע TDI) .......

מה קשר בין DQ250 שלך מול מה שאני מדבר,הרי אנחנו בדיון על סופרב PHEV שמורכב בו DQ400E,ולא דיון כללי על DSG שלא הייתי משתתף מן הסתם,כי כמות השטויות שאנשים כותבים בקשר ל-DSG,על סמך אגדות אורבניות,בלי ידע זה פשוט בזבוז זמן אפילו להתייחס לזה !

אני מדבר כבר מניסיון בקשר ל-DQ400E,אחרי תיקון של 2017 A3 PHEV E-TRON,תאונת פגוש קדמית פשוטה,שהיבואן בלי בושה נתן הצעת תיקון של 90K !!! בטוח זה כלל החלפת DSG שלא היה צורך בכך,אבל מפה אני גוזר איזה עלויות מחכים לכמה אנשים בודדים שיהיה להם בעיות ב-DQ400E בעתיד (פשוט סטטיסטית כל רכיב מתקלקל באחוזים מסוימים אצל כל יצרן/דגם ) בגלל הייחודיות שלו,וחוסר זמינות של חלקים במחירים סבירים!

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

@ocsi4u לרגע לא אמרתי שהרכישה חסרת סיכון לחלוטין. 

לגבי התאונה עם ה-A3 ל מכיר, לא ראיתי את הרכב ולכן לא אוכל להתייחס ספציפית. והצעות מחיר הזויות של יבואנים הם דבר שבשגרה, ולא הייתי מתרגש ממנו.

מי שרוצה לנסוע ברכב מתקדם טכנולוגית, לוקח סיכון מסוים. לדעתי זה סיכון לא גדול שאדם סביר יקח. מי שלא מתאים לו מוזמן לרכוש מאזדה 6 / ניסאן אלטימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

זה בדיוק כמו שהוא מציג את זה: חברות הליסינג לא נמנעות מהרכבים הללו, וזה מעיד על רמת האמינות.

מה בהצגה הזו של הדברים לא נכון?

אי אפשר להתווכח עם עובדות ומספרים. ראינו מה קורה לרכבים לא אמינים בשוק. זה לא קורה לרכבים עם DSG, וזה אומר הכל.

חברות הליסינג קונות כל מה שמוכרים להם בהנחה גדולה,ובהתאם הם מוכרים הכל ,וכשאי אומר הכל ,זה הכל.

לפני 5 שעות, zvit כתב:

אני בניגוד להרבה גיבורי מקלדת אחרים אוטוטו סוגר 300000 ק"מ על הייטי שבחתימה שלי שיש לה DSG רטוב שכזה, ולא - לא היו תקלות.

במשפחה המורחבת יש עוד שלוש מכוניות עם DSG יבש אחת מהן חוגגת בדיוק היום 11 שנים ומעל 100000 ק"מ של נסיעה שרובה בתנועה עירונית צפופה.

היא גם היחידה שהוחלפו לה מצמדים במסגרת RECall לפני 9 שנים ו-80000 ק"מ.

אנשים שאין להם תקלות - לא כותבים על זה ברשת...

דוגמאות בודדות זה מדד לכלום,את המידע שלי ,לפחות בכל הקשור לרכבים של VAG אני מקבל ישר מאחד המוסכים שלהם,הם רואים ביום כמה עשרות טובות של רכבים.

פורסם

@ronrcz מטבע הדברים מוסכים רואים רק כלי רכב שיש להם בעיות, סביר להניח שהוא לא מספר לך על מאות ואלפים שרואים מוסך רק מטיפול לטיפול.

לא נראה לי שנשכנע אחד את השני, יש עוד כלי רכב בשוק חוץ מרכבי VAG. נראה לי שיהיה לך במה לנסוע, גם אם תמנע מרכבי VAG.

אני חושב שדעתך מונעת בעיקר ממה שאתה קורא ושומע ולא מנסיון ממשי.

אבל יכול להיות שאני טועה...

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיוני, Hater'ים של VAG הם לרוב אנשים שלא החזיקו לעולם על הרכבים האלו או כלל לא נסעו על הרכבים האלו, וניזונים מעיקר מפוסטים על DSG בקארספורום, לכן אין טעם לייחס רצינות לפוסטים שלהם. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, zvit כתב:

@ocsi4u לרגע לא אמרתי שהרכישה חסרת סיכון לחלוטין. 

אתה הרגשת צורך לשרבב לדיון הזה את הויכוח סרק ובלתי נגמר בקשר ל-DSG !
אני בסה"כ הוספתי זווית ראיה לבעייתיות שיווצר בעתיד בהקשר מה שצוין

לפני 23 שעות, PriceDevil כתב:

אם תהיה תקלה מורכבת ברכב היבואן יוכל להתנער מאחריות כי הוא לא מייבא את הדגם בצורה סדירה, א-ב-ל יש לא מעט דגמי אודי עם אותה טכנולוגיה בדיוק שהיבואן כן מוכר, ולכן הידע והחלפים קיימים.

DQ400E לא קשור בשיט לסיפורי DQ200/250,בעשרות מוסכים מומחים וגיר לא ראיתי זכר לגיר הזה,שכבר משנת 2014 התחילו להשתמש

2021-06-03_20-32-48.png.4af1d7b0ec947ccfdc5a8b15fbf988a9.png

בטח יש כמה בודדים בארץ שמבינים בזה,גם בחו"ל זכור לי לפני שנה שבדקתי את הנושא,אנשים שהתעניינו לרכוש סופרב IV,שאלו את עצמם מה יהיה אם יצטרכו להחליף מצמד,ולפי ETKA הקונצרן מוכר רק יחידה שלמה שעלותו שליש מעלות רכב לפני עלות עבודה :O

מאז לא בדקתי אם יש חלקים לזה,אבל בטוח הזמינות ועלויות עוד בשמיים.

ומי שלא מבין על מה מדובר.

2021-06-03_20-28-48.thumb.png.c7c4c2cca1cd9ea8e5f712b6cf4e7a95.png

2021-06-03_20-29-36.thumb.png.9861b29d48ce66204d363438b128b3c4.png 

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וכמה אוקטביה RS פלאג אין מסרו היבואנים המקבלים עד כה?

וראיתי בפרסומים שמציעים גם לאון פלאג אין, מישהו כבר העלה? ובכמה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 4 שעות, PriceDevil כתב:

אחת עם מובילאיי, ולא אפול מהכסא אם יסתבר שמדובר בטעות ברישום.

לא בטוח, באופן מוזר אני רואה לא מעט רכבים כאלה בכל מיני מגרשים, חלקם בלי המצלמה הקדמית והפלסטיק מסביב למראה המרכזית ונראה שאין להן בקרת סטיה מנתיב, אבל ראיתי גם כאלה שעומדות עם לוחית רישוי ולא מותקנת בהם מערכת התרעה נוספת.

פורסם

סופרב רגילות בייבוא בלי מערכות בטיחות נמכרו קרוב ל-100. פלאג-אין לא (וגם זאת שנמכרה עם מובילאיי יש לה בלימה ובקרת סטיה מקורית)

• תוכן חדש...