Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 11:49, ramos7626 כתב:

מצטער שאני הורס את החגיגה
אבל אני כבר שבוע עוקב אחרי הסופרב (לא הפלאגין), בשנתונים החדשים.
ויש הרבה אנשים שמתלוננים בקבוצות בפייסבוק.

מכון שתוספת הפלאגין מאוד קורצת לעין, אבל מה עם שאר המיכלולים ? מי שמכיר יודע על מה אני מדבר .
זה רכב מאוד מרשים זה נכון, הרבה מוניות קונות את הרכב בזכות הטבת המס.
אבל לאזרח הפרטי לא הייתי ממליץ .
אני חשבתי לקנות גם את הסופרב החדשה.
אבל יש לרכב מחלות מעצבנות.
לדעתי כבר עדיף לקנות יונדאי סונטה חדשה.
זה אומנם לא אותה רמה אבל מבחינת אמינות לדעתי זה עדיף.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

אשמח לשמוע על איזה מחלות אתה מדבר בסופרב החדשה? איזה תלונות יש בפורומים? 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני נהנה מאד,כל טוב.
אשמח לשמוע על איזה מחלות אתה מדבר בסופרב החדשה? איזה תלונות יש בפורומים? 

שמעתי על אנשים שיש להם בעיה במוח גיר / החלפת קלאצ'ים / נורת מנוע שנדלקת

אף פעם לא היה לי רכב סקודה אז לא יודע מה אז לא יודע להעיד על זה

אם למישהו יש חבר / מכר / שכן / מישהו מהפורום שיש לו את הסקודה סופרב פלאגין אשמח מאוד לדבר איתו על הרכב , כי אני שוקל מאוד להזמין את הרכב מיבוא מקביל
אבל אני רוצה חוות דעת כנה על הרכב הזה.

תודה [emoji3590]

פורסם

מתחילת השנה נמכרו קרוב למאה יחידות.

הגיר בדגם הזה הוא עם מצמדים רטובים, ולא ידוע כבעייתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

על פי מאגר משרד התחבורה נמכרו רק 16 יחידות כאלה, האם 16 יחידות זה מספיק כדי לזכות בתואר הדבר החם הבא?

Screenshot_2021-06-02-12-14-34-577_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-06-02-12-18-47-555_com.android.chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • רעיון גרוע 1
פורסם
על פי מאגר משרד התחבורה נמכרו רק 16 יחידות כאלה, האם 16 יחידות זה מספיק כדי לזכות בתואר הדבר החם הבא?

Screenshot_2021-06-02-12-14-34-577_com.android.chrome.thumb.jpg.ba756df818b8cf3e84a2a8b2bd8c1bae.jpg
Screenshot_2021-06-02-12-18-47-555_com.android.chrome.thumb.jpg.cd8d9058c6b5d73b0cf28f1e97e75000.jpg
אז רכב לא משהו ?

פורסם (נערך)

@bobiזה שאתה מכיר את הקישור לדף ממנו עושים חיתוכים ממאגר משרד הרישוי, לא אומר שאתה יודע להוציא את הנתונים הנכונים.

נכון להבוקר נוסעות 89 סופרב פלאג משנת הדגם 2021 על כבישי ישראל (ועוד כמה עשרות מ-2020) כולן למעט אחת הגיעו בייבוא מקביל.

הסיכון:

אם תהיה תקלה מורכבת ברכב היבואן יוכל להתנער מאחריות כי הוא לא מייבא את הדגם בצורה סדירה, א-ב-ל יש לא מעט דגמי אודי עם אותה טכנולוגיה בדיוק שהיבואן כן מוכר, ולכן הידע והחלפים קיימים.

הגיר: כפי שכבר כתבו לפני הגיר הוא DSG עם מצמדים רטובים, ולא ידוע כבעייתי. בנוסף יש לזכור שבכלי רכב הברידיים, תחילת הזינוק ברוב המקרים נעשית ע"י המנוע החמשלי מה שמוריד עומס מהגיר, ומקטין מאד את הבלאי ברכיבים השונים המרכיבים אותו, ובפרט - המצמדים.

הרכב לא נמכר בכמויות גדולות בשתי סיבות עיקריות:

1) בגלל ביקוש גבוה באירופה, אין הקצאה לישראל בייבוא סדיר.

2) הכמויות שהיבוואנים המקבילים מצליחים לשים עליהם את היד די מצומצמות.

3) גם בייבוא מקביל מדובר בדגם לא זול שמחירו הממוצע הוא כ-250000 ש"ח.

נכון לא הכל זהב, ובכלי רכב מורכבים טכנולוגית לפעמים יש תקלות כמו במבחן ארוך הטווח שעשו לרכב ב-AutoExpress בו הגיר נזקק לתיקון גדול בגלל שמשאבת השמן שבגיר קרסה, אבל לא נראה לי שהתקלה הזאת מייצגת.

בהצלחה, תהא החלטתך אשר תהיה.

אם מה שמלהיב אותך הוא הברידי נטען, ופחות קריטי לך המרחב הפנימי תוכל לבדוק את המרצדס A250E / CLA250E / GLA250E קבוצת דגמים שנהנית מפוםפלריות די מפתיעה בישראל ונמכרו ממנה לא פחות מ-350 יחידות מתחילת השנה, שני שלישים מהם בייבוא מקביל.

טווח המחירים ורמות הגימור רחב מאד, וכך גם המחירים שנעים בין 200 ועד 350 אלף שקל, בהתאם לדגם ולמפרט הספיציפי.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
פורסם
לפני כשעה, PriceDevil כתב:

הסיכון:

אם תהיה תקלה מורכבת ברכב היבואן יוכל להתנער מאחריות כי הוא לא מייבא את הדגם בצורה סדירה, א-ב-ל יש לא מעט דגמי אודי עם אותה טכנולוגיה בדיוק שהיבואן כן מוכר, ולכן הידע והחלפים קיימים.

חוץ מ-E-TRON איזה עוד דגמים של אודי משתמשים ב-DQ400E ????????

אני יכול לספור על יד אחד,כמה מוסכים מורשה יבואן מסוגל לגעת בגיר כזה במדינת ישראל,מכוני גירים עוד מנסים "לעקל" את דור MQB של DQ200/250,הרי DQ500 בקושי ראו :D

רובם בכלל לא יבינו שהמנוע החשמלי חלק מיחידת DSG,בגלל זה יש לגיר הזה 3 מצמדים ;)

כבר לא חסר תקלות בגיר הזה,שקיים גם ב-גולף פלאג-אין,הנה כמה "טעימות":

Car in emergency mode

Shock when switching on the combustion engine

30097 – Transmission Fluid Pressure

P0867 – Transmission Fluid Pressure Sensor

בעיניי מכונית מעולה עם תמחור הזוי בגלל המיסוי הפסיכי בארצנו,והיצרן לא סופר את שוק הישראלי !

פורסם

מכוון שלא יהיה פה "רצון טוב" או בכלל נכונות של יבואן לתת הנחות לחלקים אחרי תום אחריות,נחזור עוד כמה שנים לבדוק את ה"דופק" של הרוכשים שלא יהיה להם מזל,או יטופלו במוסך מומחה באמת,אחרים יכולים לעשות הרבה צרות בלי להודות בזה,המחיר של גיר הזה בחו"ל עדיין בין 9000-10000 יורו לפני עבודה,בארץ אוהבים לעבוד לפי מכפלה של X10 :roll:

2021-06-02_22-59-57.thumb.png.de6001ee0a40d7058dfc69ee77937a6a.png

פורסם
לפני שעתיים, ocsi4u כתב:

חוץ מ-E-TRON איזה עוד דגמים של אודי משתמשים ב-DQ400E ????????

אני יכול לספור על יד אחד,כמה מוסכים מורשה יבואן מסוגל לגעת בגיר כזה במדינת ישראל,מכוני גירים עוד מנסים "לעקל" את דור MQB של DQ200/250,הרי DQ500 בקושי ראו :D

בעיניי מכונית מעולה עם תמחור הזוי בגלל המיסוי הפסיכי בארצנו,והיצרן לא סופר את שוק הישראלי !

אני אמשיך כמו תקליט מקולקל - עד שיחלחל...

DSG לנגזרותיו השונות הוא הגיר האוטומטי הנפוץ בישראל כיום. יש כבר לא מעט סדנאות שמתמחות בגיר הזה, ומחירי התיקון ממשיכים לרדת. התקלות לא מאד נפוצות בניגוד למה שמשתקף ממידע ברשת (כי לשם מגיעים רק אלה שיש להם בעיות)

דגמי VAG הם מהמבוקשים בשוק, וחברות הליסינג ממשיכות ומגדילות את כמות כלי רכב של הקוצרן בציי רכב. לו התקלות היו אפילו קרובות למה שמצטייר ברשת הרבה ציי הרכב כבר מזמן היו מענישים את צ'מפיון (ע"ע פוקוס) בציי רכב למרות שמדובר בתיקונים באחריות (בד"כ) העלות הנילוות לתקלה ( שינוע ורכב חלופי) אינה מבוטלת, ולכן דגמים שנוטים לתקלות - לא נרכשים ע"י ציים.

התמחור הזוי בגלל היצרן, המיסוי דווקא די נמוך ברכבי  פלאג-אין.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 20 שעות, zvit כתב:

מתחילת השנה נמכרו קרוב למאה יחידות.

הגיר בדגם הזה הוא עם מצמדים רטובים, ולא ידוע כבעייתי.

את זה תספר לכל מי שהיה צריך להחליף מכטרוניק/מצמדים/ידית/,וקרוב לוודאי שנתקע עם הרכב.

אני גם לא חושב שזה כמו שהיה קודם ,אבל זה גם לא כמו שאתה מציג את זה.

פורסם

אני בניגוד להרבה גיבורי מקלדת אחרים אוטוטו סוגר 300000 ק"מ על הייטי שבחתימה שלי שיש לה DSG רטוב שכזה, ולא - לא היו תקלות.

במשפחה המורחבת יש עוד שלוש מכוניות עם DSG יבש אחת מהן חוגגת בדיוק היום 11 שנים ומעל 100000 ק"מ של נסיעה שרובה בתנועה עירונית צפופה.

היא גם היחידה שהוחלפו לה מצמדים במסגרת RECall לפני 9 שנים ו-80000 ק"מ.

אנשים שאין להם תקלות - לא כותבים על זה ברשת...

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני כשעה, ronrcz כתב:

את זה תספר לכל מי שהיה צריך להחליף מכטרוניק/מצמדים/ידית/,וקרוב לוודאי שנתקע עם הרכב.

אני גם לא חושב שזה כמו שהיה קודם ,אבל זה גם לא כמו שאתה מציג את זה.

זה בדיוק כמו שהוא מציג את זה: חברות הליסינג לא נמנעות מהרכבים הללו, וזה מעיד על רמת האמינות.

מה בהצגה הזו של הדברים לא נכון?

אי אפשר להתווכח עם עובדות ומספרים. ראינו מה קורה לרכבים לא אמינים בשוק. זה לא קורה לרכבים עם DSG, וזה אומר הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...