Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

רכב אש.

בדיוק מוכר אחד כזה.

מצחיק שכתבו פה שלא רואים סקודות על הכביש

יש המון. יותר מדי

רכב אש אבל אתה מוכר אותו. או בעצם, רכב אש כי אתה מוכר אותו

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם
לפני 8 שעות, Fraysa כתב:

בהתחשב בעובדה שמרבית חברי פורום חובבי רכב נוהגים בפיאט פנדה וסוזוקי SX4, אוקטביה 1800 היא אכן אחלה כלי. 

היא מכונית משפחתית טובה, חזקה, אפילו נאה (בייחוד החדשה), אבל "יפיפייה"... נו, קצת הגזמה, לא?!

ה-L&K מכונית מצויינת, בתור סליפרית עם ביצועים יוצאים מהכלל והתנהגות כביש טובה. בהחלט משהו ייחודי. מכונת אנטיפוזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 19 שעות, TsachiE כתב:

באמת שחוץ ממוניות אני בקושי רואה סקודה על הכביש בשנים האחרונות. 

ואפילו במוניות אני רואה פחות מבעבר. החברה הזו הולכת ונעלמת מכבישי הארץ.

כנראה שאתה גר במקום מרוחק מבני דודינו, הם אוהבים מאוד סקודה.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

היא מכונית משפחתית טובה, חזקה, אפילו נאה (בייחוד החדשה), אבל "יפיפייה"... נו, קצת הגזמה, לא?!

ה-L&K מכונית מצויינת, בתור סליפרית עם ביצועים יוצאים מהכלל והתנהגות כביש טובה. בהחלט משהו ייחודי. מכונת אנטיפוזה.

טוב נו, אתה צודק. הגזמתי עם התיחאור של יפייפיה. אבל היום ראיתי בכביש קררה 4S 997 - היא יפייפיה אמיתית, אה?

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
בתאריך 10.12.2020 בשעה 10:31, lesles כתב:

כנראה שאתה גר במקום מרוחק מבני דודינו, הם אוהבים מאוד סקודה.

או מרוחק מריכוזים של חברות הייטק (או אנשים שעובדים בהן).

אוקטביה ליסינג חולקת את הטופ 4 עם קורולה, נירו ואיוניק. למעשה כל מי שחושב שהגיע למשהו, וקורולה כבר לא הולמת את מעמדו (אבל עדיין לא הגיע לספורטאז'/אאוטלנדר), לוקח אוקטביה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע איפה מי שלא רואה סקודה על הכביש.

כי אישית יוצא לי להתקל גם בהמון רכבי קודיאק, קאמיק וסופרב על הכביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
בתאריך 10.12.2020 בשעה 08:27, TsachiE כתב:

רכב אש אבל אתה מוכר אותו. או בעצם, רכב אש כי אתה מוכר אותו

אני מוכר אותו כי אני איתו כבר מספיק זמן וכבר תקופה רוצה מרצדס

יש לי בעיה שאף מרצדס לא נותנת בגז' גדול כמו סופרב

אז אולי נתפשר אל A5 A6

אני לא צריך לכתוב כאן שהוא אש כדי למכור אותו. כל סוכנות שאני מגיע אליה מוכנה לחטוף אותו ולתת לי מחירון

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

דווקא המחיר לא רע, בהתחשב בזה שסופרב 2.0 טורבו 272 כ"ס ספורטליין או לוריין וקלמנט עולות 274K אצל היבואן הרשמי.

מה שכן, לא הייתי ממהר לרכוש רכב של צ'מפיון ביבוא מקביל, ועוד אחד שלא משווק באופן רשמי בישראל. למצוא מוסך שיטפל בו עלול להיות מסובך.

מי שמתעקש לקנות דווקא משפחתית גדולה PHEV פיג'ו 508 מציעה עסקה עדיפה כרגע ב-245K. אם לא חייבים משפחתית גדולה וולבו XC40 PHEV מתחיל ב-260K, לדעתי בחירה עדיפה.

פורסם
בתאריך 11.12.2020 בשעה 11:19, vadim6385 כתב:

או מרוחק מריכוזים של חברות הייטק (או אנשים שעובדים בהן).

אוקטביה ליסינג חולקת את הטופ 4 עם קורולה, נירו ואיוניק. למעשה כל מי שחושב שהגיע למשהו, וקורולה כבר לא הולמת את מעמדו (אבל עדיין לא הגיע לספורטאז'/אאוטלנדר), לוקח אוקטביה.

אתה פוגע כמעט

אוטלנדר זה לרוב למרובה ילדים ממש לא סמל נחשק בליסינג (מעניים אבל ה5008 והקודיאק יחסית כן),
ספורטאג' כמעט לא נלקחת רק בגלל מנהלי הציים היא בזבזנית יחסית בדלק עלותה כמעט זהה לנירו ברוב החברות (אבל סתן שווי מס יקר).

אוקטביה - במרבית החברות אכן מתומחרת יקר יותר (עקב עלות הליסינג) אז למה לשלם יותר (אפילו 200 ש"ח בנטו) על אוקטביה שיש נירו?

פורסם
לפני 4 דקות, llaavvii כתב:

אתה פוגע כמעט

אוטלנדר זה לרוב למרובה ילדים ממש לא סמל נחשק בליסינג (מעניים אבל ה5008 והקודיאק יחסית כן),
ספורטאג' כמעט לא נלקחת רק בגלל מנהלי הציים היא בזבזנית יחסית בדלק עלותה כמעט זהה לנירו ברוב החברות (אבל סתן שווי מס יקר).

אוקטביה - במרבית החברות אכן מתומחרת יקר יותר (עקב עלות הליסינג) אז למה לשלם יותר (אפילו 200 ש"ח בנטו) על אוקטביה שיש נירו?

רכב הליסינג שלי הוא אוקטביה 1.5 (דור 3), בחרתי בו לעומת איוניק או נירו בגלל איכות תא הנוסעים, מנוע הטורבו החזק ושביעות רצון מהאוקטביה 1.2 הקודמת שהיתה לי. נהגתי באיוניק ובנירו, שניהם רכבים טובים בפני עצמם, אך בעיני האוקטביה עדיפה עליהם אפילו שאינננה נהנית מ-500 ש"ח השימוש.

בתאריך 12.12.2020 בשעה 23:33, Transporter כתב:

אני מוכר אותו כי אני איתו כבר מספיק זמן וכבר תקופה רוצה מרצדס

יש לי בעיה שאף מרצדס לא נותנת בגז' גדול כמו סופרב

אז אולי נתפשר אל A5 A6

אני לא צריך לכתוב כאן שהוא אש כדי למכור אותו. כל סוכנות שאני מגיע אליה מוכנה לחטוף אותו ולתת לי מחירון

מה הכוונה "רכב אש"?

פורסם
דווקא המחיר לא רע, בהתחשב בזה שסופרב 2.0 טורבו 272 כ"ס ספורטליין או לוריין וקלמנט עולות 274K אצל היבואן הרשמי.
מה שכן, לא הייתי ממהר לרכוש רכב של צ'מפיון ביבוא מקביל, ועוד אחד שלא משווק באופן רשמי בישראל. למצוא מוסך שיטפל בו עלול להיות מסובך.
מי שמתעקש לקנות דווקא משפחתית גדולה PHEV פיג'ו 508 מציעה עסקה עדיפה כרגע ב-245K. אם לא חייבים משפחתית גדולה וולבו XC40 PHEV מתחיל ב-260K, לדעתי בחירה עדיפה.

אני לא משווה לדגמי הבנזין של הסופרב אלא למה שאפשר לקנות במחירים דומים או פחות. אמרת בעצמך, 508 פלאג אין זולה משמעותית, ואישית במקום הסופרב PHEV הייתי מתאמץ ומוציא עוד 10-15 אלף ורוכש V60 T8.
פורסם

@llaavvii

הספורטאז' עדיין בועטת בשוק הליסינג עם כ-1400 יחידות השנה.

נכון הנירו עם כפול - אבל זה לא "כמעט לא נלקחת.

יש שמעדיפים את הספורטאז' כי הישיבה בו הרבה יותר גבוהה - צריכת הדלק גבוהה יותר, אבל לא בהרבה (בגירסת הדיזל)

והאוקטביה? נלקחת בליסינג "במקום" הנירו בגלל תא מטען גדול משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 9.12.2020 בשעה 15:26, TsachiE כתב:

באמת שחוץ ממוניות אני בקושי רואה סקודה על הכביש בשנים האחרונות. 

ואפילו במוניות אני רואה פחות מבעבר. החברה הזו הולכת ונעלמת מכבישי הארץ.

קצת מספרים: 

כבר שנים שסקודה שומרת על המקום הרביעי בטבלת מסירות (ללא מוניות) מיד אחרי יונדאי, טויוטה וקיה. עם משהו כמו 10% נתח שוק.

בהחלט מותג בהסכנת הכחדה. 

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...