Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.
אני סוחר רכבים מתחיל.
מכרתי מס' רכבים לאחרונה, ומקווה ב"ה להמשיך ולהתפתח.
אחד מאמצעי הפרסום שחשבתי עליהם הוא הדבקת מדבקה ממותגת לאורך לוחית הרישוי (קדמית + אחורית) על כל רכב שמכרתי, כך שכל נהג שנוסע מאחורי רכב שמכרתי יוכל לראות המותג שלי וליצור איתי קשר.

האם יש מישהו שיודע כמה זה אמור לעלות?, וכמובן איזה איכויות קיימות?.
כמו"כ האם מישהו ממליץ על בית עסק מסויים אמין והוגן שמתמחה בכך?.

ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מאתרים בחו"ל?.

תודה רבה מראש לכולם ושבת שלום.

פורסם

לעניות דעתי, פרסום ע"ג רכב בחלקו האחורי, בין אם על הלוחית ובין במדבקה על המגן האחורי, זניחה ביותר ורק המכיר אותה רואה אותה.

בעבר שאלתי את זוגתי, בעת עמידה ברמזור(בעידן שלפני הסלולרי החכם), את דעתה על מדבקת פרסום(12X20) שנמצאת על הרכב שלפניה שהיינו מדביקים בעבר. 

תשובתה: "אם לא היית מסב את תשומת-לבי, ומראה את מיקומו, לא הייתי מבחינה בו".

כך היה מס' פעמים וכן עם אנשים אחרים ששהו במחיצתי.

מאז, הפסקנו להדביק מדבקות!

פרסום ע"ג לוחית רישוי הפכה לתופעת עדר ומלחמה בין יבואנים/ליסינג-השכרה/רישוי/מוסכים/סוחרים/חברות, ולמרות שלדעתי אין להן אפקטיביות מוכחת(אם בכלל), אין אפילו חכם אחד שיורד מהעץ.

*גילוי נאות - העסק בו אני עובד מתקין בכל הח' לוחית מסגרת עם פרסומת של העסק.

• מעניין 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

אני אוסיף וארשום שאם הייתי קונה ממך רכב אז הדבר הראשון שהייתי עושה זה להסיר את המדבקה.

אתה כן, יש הרבה שלא אכפת להם איזה מדבקות יש להם על האוטו.

לפני שעתיים, shimta כתב:

לדעתי,

עדיף כבר לתת ללקוח משהו שימושי,

וילון שמש ממותג אחורי או מגן שמש ממותג לשמשה מקדימה. 

גם לדעתי, לפחות מהסיבה שרואים את זה יותר טוב, מאשר מדבקת P-touch שתיפול בשטיפה או הגשם הראשון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחיר בתלות בכמויות, בכל מקרה זה עולה פחות מ 5 שח ליח. יכול להיות פחות משמעותי

מדבקות PVC עם הדפסת משי או דיגיטלי אמור לעלות פחות משח למדבקה, שוב תלוי כמויות.

לדעתי שווה להשקיע מאות שח בדברים האלה, זו הוצאה לכל דבר ומקסימום לא הפסדת הרבה.

כל עוד אין לך הרבה מכירות הייתי מנסה במתנות ללקוחות כמו בוסטר או קומפרסור וכו כדי להביא לקוחות מפה לאוזן.

פורסם

הדבר הכי אפקטיבי זה ללמוד שיווק בעידן המודרני ולהתחיל להשתמש ברשתות חברתיות השונות. שבהן ניתן להציג ויזואלית יותר טוב את הרכבים ואת המבחר שאתה יכול לספק, עוד תוכל לבצע שיווק מטורגט ישירות לאנשים שאתה חושב שיקנו ממך ככה שההחזר כספי עבור פרסום יהיה יותר גדול מאשר מדבקה על מסגרת רכב.

במה הייתי כן משקיע?

1. משקיע בצילום עבור הפוסטים. תתחיל להכיר את הסמארטפון שלך.

2. משקיע בלוחית רישוי ממותגת עם העסק שלך שתרכיב על הרכב עבור הצילום בלבד לאחר מכן תחליף ללוחית המקורית.

3. משקיע בניקוי ושטיפה טובה לפני הצילום.

4. מוצא לוקיישנים מעניינים לצלם את הרכב לפני המסירה.

5. בסופו של דבר יש המון אנשים כמוך ואתה צריך לשכנע אנשים לקנות ממך.

תתחיל מקורס פשוט של משרד התעסוקה

בהצלחה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...