Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1300, אוטומטית, יד ראשונה עם 35,000 ק"מ.

רוצים עליה 47,000 - כשאנחנו מנסים להוריד את המחיר..

כדאי או להמשיך לחפש שרייד (האמת שכבר נימאס מהחיפושים, אני פשוט לא מוצאת אחת כזו ראשונה ואוטומטית באיזור שנות ה- 2000)

אני צריכה אוטו אמין ושייסע ולא יילך (כלומר משהו שנוסע מעל 90 קמ"ש)

רוב הזמן לא יהיו באוטו יותר מ- 2 נוסעים.

תודה!:-P

:type:
פורסם

נשמע אמין וטוב ובדיוק מה שאת צריכה. קילומטרז' נמוך מאוד. מאיזו שנה האוטו? 01?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

ליאור אתה מכיר את הרכב?

אמין ו... זהו. מיושן, לא בטוח, רועש, ובנוי על רכב מלפני יותר מ10 שנים.

הייתי בודק את האופציה של קניית גטס מליסינג, אולי היא תעלה עוד כמה אלפים, אבל אפשר לרוב לקבל מימון של 10-15K בלי רבית, היא בטוחה יותר, ונעימה יותר בצורה משמעותית. מה שכן, היא צורכת הרבה דלק.

הנתונים שלה באמת טובים, אבל הרכב ממש לא טוב....

האם גיר אוטומטי הוא חובה? אם לא יש הרבה אופציות טובות. אם כן, גטס.

גיא

פורסם

גיא היקר, לא הייתי פוצה פי אילולא היה לי ניסיון כלשהו עם הרכב.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
גיא היקר, לא הייתי פוצה פי אילולא היה לי ניסיון כלשהו עם הרכב.

אז כנראה אין לך ניסיון עם אף רכב אחד משנתון דומה. היורוסוויפט מכונית בסיסית ומיושנת מאוד. היא נחותה משמעותית מכמעט כל מכונית אחרת ממודל 2000 ומעלה. היתרון היחידי שלה הוא המחיר. יש לה חוסר רציני בבטיחות אקטיבית ופאסיבית, היא צפופה, רועשת, לא נוחה, בעלת מנוע חלש, איכות חומרים ירודה, ובכלל - ריקשה על גלגלים.

אה, והיא (כנראה) אמינה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם לא יש הרבה אופציות טובות. אם כן, גטס.

גיא

אם תסלח לי, אני רואה שיש לך הערצה לגטס אבל אם כבר ליסינג היא ההצעה שלך אז לא עדיף יאריס??
פורסם

אין לי ממש הערצה לגטס, היא פשוט אופציה לא רעה. אני לא מעריץ דברים שעושים 0-100 במעל ל10 שניות :wink: .

וברצינות, הסיכוי למצוא יאריס מליסינג אפסי. אם היא תמצא אחת, אין ספק שהיא עדיפה על הגטס משמעותית. בפעם היחידה שראיתי יאריס מליסינג, רצו עליה מחיר מופרז לגמרי (כאילו היא פרטית) מה שהיה הופך אותה ליקרה מאוד מול התקציב המדובר.

גיא

פורסם
אז כנראה אין לך ניסיון עם אף רכב אחד משנתון דומה. היורוסוויפט מכונית בסיסית ומיושנת מאוד. היא נחותה משמעותית מכמעט כל מכונית אחרת ממודל 2000 ומעלה. היתרון היחידי שלה הוא המחיר. יש לה חוסר רציני בבטיחות אקטיבית ופאסיבית, היא צפופה, רועשת, לא נוחה, בעלת מנוע חלש, איכות חומרים ירודה, ובכלל - ריקשה על גלגלים.

אה, והיא (כנראה) אמינה.

רוני

ויש לה גיר אוטומטי עם 3 הילוכים בלבד דבר שגורם לצריכת דלק גבוהה מאד בדגם הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכל מי שענה.. לצערי אין תקציב גבוה יותר ולגבי גטס - הבנתי שהיא זוללת דלק אז אני ממש לא מעוניינת בכזו ובטח שלא מליסינג.

האפשרויות האחרות שעומדות על הפרק הן דייהטסו סיריון (מנוע 1300) - עדיין בחיפושים אחר אחת כזו. ודייהטסו שרייד שנת 2000\2001

האוטומטי זה הכרח - אני הרבה בפקקים, אני לא רוצה להיות בפקק עם ידני.

פורסם

מורן, איזה סריון את רוצה ?

ומה התקציב המקסימלי ?

יש בסמוך למקום עבודתי סוכנות של דייהטסו, יש להם סריונים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סיריון 1300 תהיה טובה יותר מסוייפט. וגם בטוחה ממנה.

לגבי השרייד, היא גם לא מבריקה, אבל לה לפחות יש גיר 4 הילוכים.

אני לא חושב שהגטס צורכת יותר דלק (או בהפרש משמעותית) מאשר הסויפט עם גיר 3 הילוכים...

גיא.

פורסם
סיריון 1300 תהיה טובה יותר מסוייפט. וגם בטוחה ממנה.

לגבי השרייד, היא גם לא מבריקה, אבל לה לפחות יש גיר 4 הילוכים.

אני לא חושב שהגטס צורכת יותר דלק (או בהפרש משמעותית) מאשר הסויפט עם גיר 3 הילוכים...

גיא.

תחזור שנית?!!

היתה לי יורוסויפט 2000 במשך שנה. נכון , האוטו בסיסי אבל מצד שני אמין וזול לתחזוקה.

צריכת דלק: עשיתי 1:16 מחוץ לעיר (תואם להצהרת היצרן) ו1:13 בממוצע.

המתלים נוטים לצד הרך והמרכב מתנודד הרבה. המנוע אמנם עגלה בדר"כ , אבל אם משתמשים באטמי אזניים ושומרים על סל"ד מעל 3000 , האוטו נעשה זריז כשד! .

בכל מקרה, הוא מרווח בהרבה מהגטס. והמזגן חיה רעה.

פורסם

אני אחזור שנית בשמחה. ג'טס טובה בשרות מונים מסוייפט, חוץ מצריכת דלק, שהיא לא מבריקה בשתיהן. הסוייפט הוא רכב מיושן, ולא מומלץ, כאשר מדובר במודלים החדשים. אם מדברים על 93 + - זה סיפור אחר.

לגבי זה שהאוטו נעשה "שד" מעל 3K סל"ד, אין לי מושג מול מה ההשוואה אבל הרכב לא "שד" אלא אם משווים אותו למשאית בערך.

לגבי צריכת הדלק שלך, היא נמוכה. האם נסעת בעיקר מחוץ לעיר?

שוב, אני הייתי קונה הרבה דברים אחרים בכסף הזה, סוייפט, לא.

גיא

פורסם
מורן, איזה סריון את רוצה ?

ומה התקציב המקסימלי ?

יש בסמוך למקום עבודתי סוכנות של דייהטסו, יש להם סריונים...

אני מחפשת סיריון מנוע 1300, מה שאומר שנת 2001 לפחות אם אני זוכרת נכון.

בקושי אפשר למצוא כאלו למכירה.

התקציב הוא מקסימום 50,000 ש"ח שזה גם עובר את הגבול.

פורסם

שוב, אני הייתי קונה הרבה דברים אחרים בכסף הזה, סוייפט, לא.

גיא

אני כנראה לא אלך על האוטו, למרות שמושהו ניסה את האוטו והוא אמר שהוא אחלה.. אני כנראה אחכה עוד ואחפש סיריון 1300 - השאלה מתי כבר אני אמצא אחד כזה!

• תוכן חדש...