Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיץ בא, ואני רוצה קטנוע 50.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם בוא הקיץ, ומכירת הרכב שלי, אני רוצה לרכוש קטנוע 50.

יש לי אפשרות לרכוש פיג'ו טרקר 2004, בסכום של 3500 ש"ח, משליחויות (ישירות ממקום העבודה שלי), המנוע שלו במצב תקין, פלסטיקה ? נו באמת, זה היה בשליחויות ;)

אגב, גם הפלסטיקה לא במצב כ"כ נוראי, אזיקון פה, ואזיקון שם, אבל נוסע.

יש אפשרות לחפש סאניונג פיור או סופר פיור.

יש אפשרות לחפש טייפון.

מה כדאי ?

מה עדיף ?

תקציב פה לא מהווה בעיה, אני יכול לרכוש טייפון 2005 חדש גם אם אחפוץ בכך, אבל איני חפץ, אני מעוניין להשקיע 4-5 אלף.

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
עם בוא הקיץ, ומכירת הרכב שלי, אני רוצה לרכוש קטנוע 50.

יש לי אפשרות לרכוש פיג'ו טרקר 2004, בסכום של 3500 ש"ח, משליחויות (ישירות ממקום העבודה שלי), המנוע שלו במצב תקין, פלסטיקה ? נו באמת, זה היה בשליחויות ;)

אגב, גם הפלסטיקה לא במצב כ"כ נוראי, אזיקון פה, ואזיקון שם, אבל נוסע.

יש אפשרות לחפש סאניונג פיור או סופר פיור.

יש אפשרות לחפש טייפון.

מה כדאי ?

מה עדיף ?

תקציב פה לא מהווה בעיה, אני יכול לרכוש טייפון 2005 חדש גם אם אחפוץ בכך, אבל איני חפץ, אני מעוניין להשקיע 4-5 אלף.

תודה :)

נראה לי שטרקר 2004 ב-3500 בלבד זה שווה.

אני מכיר אחד שקנה טייפון שנת 95 או 96 ב-2000 שקל משליחויות אז טרקר 2004 שנוסע טוב .

תלך על זה למה קשה למצוא כלים במיוחד מעל שנת 2002 ככה בכזה מחיר נמוך שנוסעים.

פורסם

תגיד לי, אתה צוחק עלי?! יש לי חברים, שליחים, שאתה לא מאמין מה הם עושים לאופנועים....באמת, תחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה דבר כזה!

פורסם

אני מאמין, ויודע מה עושים לאופנועים (אני גם עושה את זה לאופנועים שכבר הרסו, במטרה אולי להוציא אותם משימוש ולא לסבול יותר).

אבל תראה:

נניח לקחתי את האופנוע ב-3500, זה 5000 פחות מהמחירון.

בהשקעה של עוד 2000-2500 אני עושה לו אוברול מנוע + ברקסים + צמיגים וכל מה שצריך.

עדיין יוצא שהרווחתי אופנוע טוב ב-2500 פחות מהמחירון.

אבל ? אני מעדיף טייפון, אני צודק ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בקשר ללהגיד לו למה כן או למה לא??

אז בקשר לטרטקר זה במקום העבודה שלו (הוא עובד בשליחויות שם) והוא יודע את מצב הכליי

לך עליו אור 3500 זה בסדר גמור!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

קודם תעשה בדיקה מאוד מקיפה

ואם יש צורך תראה כמה יעלה להחזיר את הקטנוע למצב טוב.

בכל מקרה גם אם הקטנוע גוסס לא ניראה לי שהם ירדו עוד במחיר.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...