Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאזדה 3 מודל 2017. האחריות נגמרה לפני יותר מחצי שנה. יש מראות עם קיפול אוטמטי מקורי. בכפתור 3 מצבים. סגור, פתוח ו Auto.

במצב Auto לאחר שהמראות נפתחת אחרי שפותחים את האוטו עם השלט, ופותחים את הדלת, המראות (שתיהן) נוטות להתקפל שוב ונפתחות חזרה. לפעמים עד הסוף, לפעמים חצי דרך, לפעמים רק שומעים את הרעש של מנוע המראות מתחיל לעבוד לשניה ומפסיק. 

מה זה יכול להיות? כאמר המערכת מקורית, לא התקנה מקומית. 

תודה. 

פורסם

ניענוע של צמת החשמל שבתוך הגומיה לא גורם לתקלה להתשחזר, אבל שמתי לב שבמקביל להופעת התקלה של המראות גם מנוע נעילה של הדלת מופעל. האוטו לא שלי ואין לי אפשרות לפרק את הריפוד של הדלת כדי לבדוק. שואל רק כי אולי זו תקלה מוכרת שהופיעה בעוד מכוניות ויש פתרון מוכר שאפשר להנחות את בעל הרכב לבצע. 

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

לא מדובר בתקלה שנתקלנו בה.

אתה יותר ממוזמן אלינו לבדיקה.

עדי

• רעיון טוב! 1

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אם הרכב טופל במורשה, ממליץ לגשת למוסך המורשה.
דלק מוטורס לוקחים אחריות, ועל חצי שנה אני בטוח לא יעשו עניין.
לראייה, לאבא שלי חליפו מחשב abs לרכב בן שש, שלא טופל במורשה אחרי תום תקופת האחריות, במחיר עלות העבודה בלבד, של כמה מאות שקלים.
ליאור.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי גם לי יש את התופעה הזאת שהמראות נסגרת ונפתחות לבד כאשר פותחים או סוגרים את הרכב  

האם נמצא פיתרון לבעיה  ?

מערכת מקורית ללא תוספת מקומית 

• תוכן חדש...