Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור השירשורים האחרונים בנוגע לצביעות של טאסות ןוד כמה שהועלו כאן

אני רוצה לקבל את חוות דעתכם יש לי שבר קטן בטמפון האחורי וגם הצבע שלו שהוא שחור דהה מאוד ונהיה כלו משופשף.

האם ניתן לעשות צבע יסוד על הטמפון שהוא שבור ולצבוע אותו והאם כאשר צובעים צריל להשים על כול הטמפון צבע יסוד כי יש צבעים שלא מצריכים צבע יסוד ?

פורסם
לאור השירשורים האחרונים בנוגע לצביעות של טאסות ןוד כמה שהועלו כאן

אני רוצה לקבל את חוות דעתכם יש לי שבר קטן בטמפון האחורי וגם הצבע שלו שהוא שחור דהה מאוד ונהיה כלו משופשף.

האם ניתן לעשות צבע יסוד על הטמפון שהוא שבור ולצבוע אותו והאם כאשר צובעים צריל להשים על כול הטמפון צבע יסוד כי יש צבעים שלא מצריכים צבע יסוד ?

מצטער, נראה לי שהגעת לפורום הלא נכון...

(או במילים אחרות, מה לנו ולטמפונים עכשיו ??? )

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עכשיו ברצינות; מצאתי ברשת קישור חביב ביותר לתיקון שיפשופים בפגושים.

הקישור נלקח מאתר www.bmwworld.com והמאמר שייך ל steve temple באדיבות אתר www.automedia.com .

להלן השלבים (קישור בסוף ההודעה);

לשטוף היטב את המקום הפגוע

bs_s01.jpg

לשייף באמצעות נייר שיוף את הפגיעה (להמנע מלשייף את אותה הנקודה יותר מידי)

bs_s02.jpg

להגיע לתוצאה משביעת רצון

bs_s03.jpg

לשטוף שנית

bs_s04.jpg

למסך את האיזור המיועד לצביעה באמצעות נייר

bs_s05.jpg

לרסס מספר שכבות דקות של צבע יסוד ולשייף באמצעות נייר שיוף עדין מאוד בין שכבה לשכבה במידת הצורך

bs_s06.jpg

כשמגיעים לשביעות רצון יש לבצע עוד שכבה דקה נוספת (לדעתי מיותר)

bs_s08.jpg

לאחר שסיימנו עם הצבע יסוד - אפשר להתחיל לצבוע עם הצבע המיועד (לפי מספר הצבע של הרכב) שכבות דקות.

bs_s09.jpg

לאחר שהצבע התייבש אפשר להסיר את המיסוך

bs_s10.jpg

לצורך העלמת הסימנים (קצוות/מדרגות) אפשר להשתמש בפוליש לרכב או בנייר שיוף מים מאוד-מאוד עדין ולגימור קרוב ככל שניתן אפשר לבצע עוד שכבה קלה ביותר של צבע מסביב לקצוות של התיקון

bs_s11.jpg

הקישור המלא - כאן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איך אפשר להשיג את צבע הרכב

אני יודע שמשיגים זאת אצל פחחים בלבד !

אפשר לבקש מפחח שיכין לי קצת חומר

ואם כן - איך אני אטיז אותו?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

שבת שלום לכולם!

איציק, רציתי לדעת האם לדוגמא ברכב עם פגושים שחורים (לא צבועים...), הפרוצדורה דומה?

כלומר, יש להשתמש בספריי שחור ולכה, או רק ספריי שחור?!?

אודה לך אם תענה...

תודה!

• תוכן חדש...