Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברית מילה - חושך או אור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני שבוע נולד בננו הבכור וקבענו מילה ליום ראשון. כמובן שאצל רופא מוהל(פרטי).

את הניתוח אנחנו עושים לא מטעמי דת, אלה יותר מסיבה חברתית, ישראל בכל זאת...

העניין שאם להעיף את עניין הדת אני חושש עד כמה יש בהליך היתרונות אם בכלל...

גילוי נאות, אני עברתי ברית בגיל 16 ואני אומר לכם חד וחלק! זה פוגע ברגישות וההנאה של הגבר.

כרגע מלבד הנושא החברתי אני לא מצליח למצוא היתרון אחד רלוונטי למאה ה-21, גרוע מזה, כמה שיותר אתה קורא זה נשמע כמו חסרון על חסרון...

מישהו היה בהתלבטות דומה?

פורסם

כן. אני נותן לילד להגיע לגיל 18 ושיחליט בעצמו. בנתיים הכל אצלו מקורי. אם ירצה : שיחתוך . טקס פגאני עתיק.
יש אגדה אורבנית שאומרת שנימול תופס פחות זיהומים .אולי זה מונע קורונה ?
דור חמישי גורם לעקרות ממילא.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4
פורסם

אין שום רציונל רפואי לעשות ברית. 

יש סיבות דתיות/חברתיות/אסתטיות. 

מצד אחד זה מעשה ברברי. 

מצד שני אתה לא רוצה שהילד שלך ירגיש "אחר". 

האמת, החלטה לא קלה. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נשים טוענות שאיבר מין שעבר מילה נראה טוב יותר וגם אסטטי יותר. אני מסכים איתם.

"נכון לשנת 2010 (המידע העדכני ביותר שקיים), כ- 58 אחוז מבני התינוקות בארצות הברית נימולו בבית החולים לאחר הלידה".

circumcision-in-newborn-boys.png

• מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, Giant_TA כתב:

מישהו היה בהתלבטות דומה?

למזלי זה נחסך ממני.

אני מניח שגם לדעה של בת הזוג יש משקל. מה היא אומרת?

מבחינה בריאותית, בהנתן יכולת לשמור על הגיינה מינימלית, אין במילה יתרון בריאותי. לגבי החסרון, חווית על בשרך ואתה יודע את התשובה.

סיבות חברתיות... החיים נותנים לנו כל מיני מרכיבי שוני מהנורמה. כמה כל אחד משמעותי, זה תלוי בכל אחד, אישיותו ונסיבות חייו. זה שיקול, לא יודע כמה מרכזי.

לגבי מה נשים מעדיפות, ממדגם לא מייצג, מעדיפות נימול. האם זה שיקול... לא יודע.

נראה לי שכיום לא הייתי עושה, מבחינת מה שהשכל הישר אומר, אבל לא הייתי נכנס על זה למלחמה אם בת הזוג היתה מתעקשת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תריץ בגוגל circimcision ובדוק באתרים מוכרים כמו מאיו קליניק ו-NHS הבריטי.

יש למילה יתרונות רפואיים מתונים. מצד שני, להשאיר לילד את ההחלטה לגיל 18 זה קושי לא קטן שכן הפעולה הרבה יותר קשה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זאת שאלה דתית אז אפשר להיכנס לדיון דתי בנושא.

אם זו שאלה חילונית - קח ותחליט מוזמן לצפות בסרטון

החלטת בגיל 16 לעבור את זה מסיבה מסוימת - השתנה משהו חוץ מהעובדה שכאב לך? 

לגבי האחר - לא יודע מה לגבי שאר חברי הפורום אבל לי לא יצא להשוות את הפין שלי עם חברים, אז לא מבין מה הסיפור של ה"יראה אחר".

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לדעתי יותר הגייני.

(גם אני עברתי ברית מילה בגיל יחסית מאוחר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למזלכם אתם חיים במדינה יהודית וחקרו את הנושא הזה כבר לפני מאות שנים.

הברית עם יתרונות בריאותיות משמעותיות.

הקטע החברתי יהיה פחות משמעותי בעתיד כי יש עכשיו את כל הילדים של הפונדקאיות בחו"ל שרובם לא עוברים גיור.

הילדים של עיברי לידר ואחרים הם 100% נוצרים.

(יש לי חברים שעשו ילדים עם אם פונדקאית אחרי שלא הצליחו להיכנס להריון והילדים עברו גיור)

https://www.webmd.com/sexual-conditions/guide/circumcision#3-7

Circumcision Benefits
There is some evidence that circumcision has health benefits, including:

Less risk of urinary tract infections
A reduced risk of some sexually transmitted diseases in men
Protection against penile cancer and a lower risk of cervical cancer in female sex partners
Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin)
Prevention of phimosis (the inability to retract the foreskin) and paraphimosis (the inability to return the foreskin to its original location)
Circumcision also makes it easier to keep the end of the penis clean.

Note: Some studies show that good hygiene can help prevent certain problems with the penis, including infections and swelling, even if the penis is not circumcised. In addition, using a condom during sex will help prevent STDs and other infections.

אייל

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

לא חקרו כלום לפני מאות שנים, כי לא היתה קיימת המתודה איך חוקרים לפני מאות שנים. לא התחילו לחקור שיטתית לפני המאה ה-17

כל היתרונות זניחים. לא בכמה שמצדיקים את הטלת המום. 

לתרגם לך מה שכתוב באנגלית?

פחות סיכוי לחלות בכמה סוגי סרטן, גם לגבר וגם לאישה שאיתה הוא שוכב.

פחות סיכוי לזיהומים.

יש רשימה די ארוכה של מחלות שברית מילה מונע.

במדינות נוצריות שיש לגברים זיהומים שם, מלים אותם נגד הזיהומים

אייל

פורסם

יפה שאתה קורא/מצטט את מה שמתאים לך.

פיסקה אחת לפני באותו עמוד שציטטת, רשום את זה :

The use of circumcision for medical or health reasons is an issue that continues to be debated. The American Academy of Pediatrics (AAP) found that the health benefits of newborn male circumcision outweigh the risks, but the benefits are not great enough to recommend universal newborn circumcision.

שזה בול מה שכתבו כבר לפני. 

אבל מה לעשות, כשלא מסתדר באג'נדה, אז לא מתייחסים.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הדברים שאתה חשוף אליהם בלי קונדום גרועים מאיזה זיהום או סרטן פפילומה. מי ששומר לא מדביק/ נדבק. בלי קשר לברית . זה עניין של חינוך מיני לנוער. לא עניין דתי. קצת מזכיר שרשור בנושא וירוס אחר פה

• אהבתי 1
פורסם

אכן ברית מילה מורידה את הסיכון בהידבקות בHIV.
גם כריתת ריאות מבטלת לחלוטין את הסיכון בלחלות בסרטן ריאות.

א.כיפה זה איבר פנימי,לא אמור להיות חשוף.

ב.ברית מילה מורידה במעט את הסיכון לחלות בסרטן הפין(גם ככה מאוד נדיר)

ג.ברית מילה לא מונעת שום מחלה ובטח לא רשימה ארוכה של מחלות

ד.שום ארגון,כולל ארגון הבריאות העולמי לא ממליץ על ברית מילה.

ה.זה הורס את כל המכניקה של הסקס,ומוריד לך את ההנאה.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...