Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי במוצר הזה ברשת וחשבתי לשתף כאן, למי שלא ראה. על פניו, ומההתרשמות שלי:

יתרונות - קל לעבודה, עמיד יחסית, *מחיר טוב*, ניתן ליישם על כל משטח, גם על הגנות קיימות. 

חסרונות - מילוי שריטות (אבל גם כך עדיף במוצרים מהסוג הזה לבצע פוליש מסוג כלשהו לפני), בכל זאת עמידות מול ציפויים סטנדרטיים

תהנו!

https://www.google.com/amp/s/www.goldeagle.com/product/303-graphene-nano-spray-coating/amp/

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DwxNTeXLG88k&ved=2ahUKEwjli4zxpJbsAhVWA2MBHeeGDaQQwqsBMAJ6BAgFEAY&usg=AOvVaw3FNtq3VjmVdGGP3EshPLP3&cshid=1601655071143

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

נשמע מעניין, אולם לא מכיר מוצר בתרסיס שיכול להחזיק שנה שלמה. (כרגיל הגזמה)

כמובן שאני יותר אשמח למוצר שייתן בוסט נוסף בסוף השטיפה, מבחינתי ברק ומראה זה מספיק.

הרבה מוצרים מובילים שהבטיחו את זה לא בדיוק עבדו במשימה. 

פורסם

אם ברק ומראה זה מספיק, תמיד מפתיע אותי איך last touch spray detailer של מגווירס עושה את העבודה מהבחינה הזו, אם לא ניסית. 

עוד מוצר שיש עליו הייפ עצום זה הbead maker של p&s, אני מחכה שירדו מחירי המשלוחים כדי לקנות גלון.

פורסם

זה מה שחשוב עבורי, עזרה בייבוש הרכב, ומראה גלוס עם ברק גבוה. את ההגנה אני מספק דרך אוטם צבע

עד שאעבור לציפוי. מכיר את המוצרים של מגווירס טוב, לא את המוצר הספציפי, אך אני לא עומד להיות שפן ניסיונית

מעדיף ללכת על בטוח. (עייפתי מניסיונות) כנ"ל p&s. כמה אתה מכיר את המוצר? השוואת אותו למוצרים אחרים?

בכל אופן Meguiar's Ultimate Wash לא אהבתי, V7 סביר, BSD לא מספיק טריקי, PW לא רע אבל מחפש משהו טוב יותר

Reload נחמד (מכרתי אותו) אבל מתאים לרכבים שעברו טיפולי דיטיילינג יסודי כולל ציפוי, אז אולי הוא יבוא לידי ביטוי

EliXir לא רע אך עדיף על רכב יבש שזה בניגוד למה שאני מחפש. ועוד הרבה מוצרים כולל של סונקס עברו אצלי.

כמובן שאם יש לך את 303 Graphene Nano Spray? אשמח להתנסות בו. או להתחלק חצי בחצי. (שוב, נמאס לי להמר)

העניין זה לקבל גלוס ברמה גבוה, גם על צבע לא מטופל למשעי, וזה משימה יותר קשה.  

פורסם

בספריי דיטיילר של מגווירס השתמשתי עד שנגמר לי לאחרונה במשך שנים, כמו שאמרת, כעזר לייבוש, ותמיד התפעלתי איך מוצר כ"כ זול יחסית נותן תוצאה כ"כ טובה, גם על צבע פחות מטופל.

מאז שנגמר אני משתמש ב-BSD, כעזר ייבוש וכהגנה עד שאיישם ציפוי של Gtechniq שקניתי. בגלל הציפוי אני עובר למוצרים שמתאימים לציפויים, בין היתר קניתי את ה-C2V3 עבורו.

לגבי ה-Bead Maker, אני רואה שהרבה דיטיילרים מוכרים משתמשים בו, כולל הבחור מ-Obsessed Garage (שכחתי את שמו), שבאתר שלו הוא ממליץ עליו מאוד יחד עם הציפויים של Gtechniq שבהם הוא משתמש. זה, יחד עם עוד ביקורות שראיתי, והמחיר הטוב באמזון לגלון, קוסמים לי, ואני מתכנן לקנות אותו כשמחירי המשלוחים ירדו.

לגבי ספריי הגרפין, לא קניתי בגלל מה שציינתי, אבל הוא נראה לי מאוד נחמד באופן כללי ובעיקר לאלו שאין להם ציפוי. נראה לי שזה מעט בזבוז להשתמש בו כעזר ייבוש, כי הוא יכול לשמש כשכבת הגנה בפני עצמו. את השרשור הזה פתחתי עבור אלו שפחות מתעדכנים במוצרים חדשים, ואשתדל לעשות זאת כשאמצא משהו שנראה לי מעניין.

פורסם

ביום שאיישם ציפוי (כנראה Gtechniq שאני מכיר שנים רבות) אעבור רק למוצרים שמחזקים את הציפוי הספציפי

רצוי קרמי. עד אז אני מעדיף לא לקנות סתם מוצרים לניסיון ( אני עושה את זה שנים רבות) אלא רק על סמך עובדות.

אני נוטה פחות להאמין לסרטונים, שממומנים על ידי חברות שונות, שיודעים לעשות הילה סביב המוצר שלהם -לא תמיד בצדק.

פורסם

באותו מחיר יש את Sonax Xtreme Spray & Seal אבל 750ml.

זה לא משהו חדש בשוק, פשוט שיווק Graphene Nano BS.

זה עובד, אצל Sonax כתוב: עד 3 חדשים. זה פחות יותר אורך חיים של חומרים אלו. יתרון של תרסיסים - קלות לשימוש.

פורסם

בכללי לחברה 303 יש אחלה ליין של מוצרים, נחשבים דיי טובים ממה שאני מבין.

אז עוד מוצר נחמד לאוסף מה רע, נמכר בארץ?

Opel Adam S 2017

פורסם

נכון אתה צודק, ראיתי שם. לא יודע מי היבואן? זה מעניין. (וטוב שיש מוצרים שלהם)

באתר החברה לא מצאתי יבואן מורשה בישראל. (צריך לחפש יותר לעומק)

• תוכן חדש...