Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ׳יה סנדרו Stepway שנתון 2016 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ראשית מודה לכם על התגובות בנושא הקליאו שפרסמתי אתמול. 

בהמשך לחיפושיי לרכב שני בבית, יצא לי לקרוא על הדא׳ציה הזו.

אז נכון שהמנוע הוא זהה לרנו, 0.9 טורבו אבל האם למישהו עם נסיון כאן יכול לאמת שהרכב הזה אכן חסכוני ולנסיעות של 400 קמ בשבוע בית עבודה, קצת עליות של חיפה יעשה את העבודה מבחינת אמינות וחסכון בדלק?

תודה מראש לעונים!

פורסם

היי לי יש את הרכב הדיזל שעבר כמעט 200 אלף קילומטר,הוחלף קלאץ ב185 אלף(היה לימוד נהיגה לפני)ומדחס במזגן.חוץ מזה האמינות שלו גבןהה מאוד והוא חסכוני מחוץ לעיר מאוד גם בתוך העיר הוא בסדר לי יוצא צריכה של 1 ל15 ו70 אחוז מתוכן אני בעיר.לא כל כך יודע איך המנוע 0.9 אבל הטורבו דיזל חזק מאוד.

פורסם

ה0.9 הייתה ברשותי לתקופה קצרה, התוואי היה בעיקר פרויד דניה נשר.
לפי דעתי שקול את העניין ובצע נסיעת מבחן בסוכנות הקרובה בחיפה בשביל לראות אם הרכב מתאים לך.
שילוב גיר קלאצ' מצוין ויהיה נוח מאוד גם לפקקים, אם כי מראש התוואי שלך פקוק הייתי שוקל רכב אחר

פורסם

הדאציה לא מתקשה עם עליות, הרכב נוחות עם מושבים נוחים. מרווח טוב מאחור.

מנגד איכות החומרים פשוטה, יש רכינה בפניות, ציון בטיחותי סביר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, Pecan כתב:

ה0.9 הייתה ברשותי לתקופה קצרה, התוואי היה בעיקר פרויד דניה נשר.
לפי דעתי שקול את העניין ובצע נסיעת מבחן בסוכנות הקרובה בחיפה בשביל לראות אם הרכב מתאים לך.
שילוב גיר קלאצ' מצוין ויהיה נוח מאוד גם לפקקים, אם כי מראש התוואי שלך פקוק הייתי שוקל רכב אחר

הנסיעות שלי הן עליות האוניברסיטה פעמיים ביום ונסיעה בין לבין של 70 קמ בסה״כ. פקקים לא קריטי כי אין בדכ בשעות שאני נוסע וזה רכב שני בבית שזו תהיה כל מטרתו..

פורסם
הנסיעות שלי הן עליות האוניברסיטה פעמיים ביום ונסיעה בין לבין של 70 קמ בסה״כ. פקקים לא קריטי כי אין בדכ בשעות שאני נוסע וזה רכב שני בבית שזו תהיה כל מטרתו..
אז פנה לעצמך יום השבוע וסע לדאצ'יה בבר יהודה וקח את הרכב לנסיעת מבחן של כחצי שעה 40 דקות. מאמין שזה יענה לך על רוב השאלות
  • תוכן חדש...