Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, TsachiE כתב:

אז מה אתה מציע? להפעיל עליהם סנקציות? לכפות עליהם?אין מה לעשות עם זה.

כמו שאנחנו לא יכולים להחזיר חרדים משתמטים שחיים מקצבאות ועולים לנו כסף בשאלה

בסופו של יום רוב רובם לא מגיעים לבתי חולים ולא עולים לך כסף.

אני לא מציע כלום. לא התפקיד שלי למצוא פתרונות לטמטום האנושי והרבה מעל רמת השכר שלי. אני רק עונה על השאלה ששאלו עם העובדות והמידע שברשותי. אם דעתי ספציפית מעניינת אותך אין לי בעיה לכתוב, אך אני בספק אם זה המצב. 

רובם בצורה כזו או אחרת עולים לנו כסף, כי גם אם הם לא מגיעים לבתי החולים הפצת המחלות שלהם מביאה אחרים לשם וזה הרבה יותר חשוב. 

לא מוצא את הקשר לחרדים. שני מקרים שונים.

במקרה הזה האיזון בין זכויות הפרט לכלל מופר, כפי שלעתים קורה בשלטון דמוקרטי, והכוכבים בשלטון מקבלים כסף כדי להכריע איזה עיקרון יותר חשוב להם ולמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, TsachiE כתב:

האנשים שהוסתו היו לא פחות נורמטיבים מאיתנו. וחלקם הגדול היו בבסיסם אנשים טובים קשיי יום, שהשילוב של משבר עמוק וארוך והסתה בלתי פוסקת , עשתה לאט לאט את שלה.

זה ההבדל בין אנשים טיפשים לאנשים שיש להם שכל

לי סגרו 3 עסקים

זה אומר שאני מספר לאנשים שהחיסון זה ניסוי בבני אדם ? שואה? "סדר עולמי חדש" "הופכים אותנו לצייתנים" ?

אתה מבין שרק מלכתוב את זה אני מרגיש מטומטם ?

אתה מבין שאם לקוח ישמע אותי מדבר ככה הוא יחסום אותי רק מכמות הטימטום שיוצאת לי מהפה?

אני לגמרי נגד הממשלה, נגד משרד הבריאות וההחלטות הביזיוניות שמתקבלות פה ובמיוחד הקלות ששולפים שם "יאללה בואו נסגור את החינוך לעוד חודשיים" דברים הזויים שאתה לא יודע אם  מי שמציע אותם היה בהשפעת סם או משהו

אבל אין שום קשר בין זה לבין לקרוא לאנשים לא להתחסן ולהשקיע מהזמן שלך להפצת שקרים 

זה עבריינות לכל דבר ועניין

אמנם עבריינות של ילדי כאפות, כי אותם אנשים רחוקים מלהיות עבריינים, אבל זאת עדיין עבריינות.

מישהו צריך ללמד את האנשים האלה שאם הם מנסים להלחם במירמור של שנים או מלחמות שלהם עם המדינה, בדרך כזאת שפוגעת בכל האזרחים הם משלמים על זה או קנסות מאוד כבדים או מאסר.

זה יותר חמור ומסוכן מפתיחת עסק, יותר חמור מלנסוע 50 מעל המותר ויותר חמור מטלפון ביד

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Transporter כתב:

אמנם עבריינות של ילדי כאפות, כי אותם אנשים רחוקים מלהיות עבריינים, אבל זאת עדיין עבריינות

הם יותר בעייתיים מעבריינים אמיתיים.

עבריין ישים לך מטען מתחת לרכב,אתה גם מודע לזה שאתה מסוכסך ותבדוק.

לך תחפש את כל המתנגדים בקניונים ובאירועים...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Potato כתב:
לפני 15 דקות, Transporter כתב:

הם יותר בעייתיים מעבריינים אמיתיים.

עבריין ישים לך מטען מתחת לרכב,אתה גם מודע לזה שאתה מסוכסך ותבדוק.

לך תחפש את כל המתנגדים בקניונים ובאירועים...

אתה לא צריך לחפש בקניון

יש קבוצה עם כל השמות שלהם מופיעים שם

חלקם מתגאים בזה שהם מסתובבים במקומות ציבוריים בלי מסכה. השם שלהם רשום, הם מודים בזה, מצולמים

מה הבעיה לשלוח מכתב יפה "תועדת ללא מסכה" ולתת דוח כפול על זה שאתה מעודד אנשים להתנהג כמוך

1000 שח

תסתכל לבד מי האנשים האלה, מבטיח לך ש 2000-3000 שח, הוא לא ידע איך הוא משלם את זה

לא צריך דוחות של 50,000 כדי שהם ירגעו

ונראה איזה שופט מבטל קנס למי שמשקיע את הזמן הפנוי שלו בהפצת פייק ניוז או קורא לאנשים למרוד וללכת בלי מסכה

• אהבתי 1
פורסם

@Transporter  תמתין שנייה , אני צריך את  @sperial  ,  את זה לא תשמעו בערוץ 12

החרדים בירידה חדה בשבוע האחרון, וזה מצטבר ל50% ירידה במספר המאובחנים ב 3 שבועות. 

וזה קורה בגלל שהם מתקרבים לחסינות עדר (חלקית או מלאה ).

סה"כ יש להם 22% מאובחנים .. מניחים שכנראה בפועל זה פי 2, כלומר 44%. 

ותוסיף על זה 20% חיסונים... 

ערוץ 12 ידע לקפוץ ולצעוק שהחרדים הם 40% מהמאובחנים , אבל עכשיו הוא בשתיקה.

אז זה הם לא יודעים לספר. 

גם למי שחשש שהחרדים תופסים לו את המיטות בבתי חולים. 

שימו לב למספרים .. מתוך 130 חולים קשה חדשים ליום רק 14 חרדים, 2 מיטות יותר ממה שמותר להם לפי חלקם באוכלוסייה. 

הם יורדים בכל המדדים, למרות שהמוטציה הבריטית השתוללה שם.

אני מחזק את דעתי שנגיע לחיסון עדר  בעזרת החיסון ובעזרת האוכלוסייה שתדבק הרבה יותר מהר ממה שחושבים.

לכן אם נגיע ל 50% מתחסנים ... ממש אין סיבה להחזיק את הסגר, אפשר להשלים את החיסון של השאר באותה דרך שהחרדים עשו זאת.

זה פשוט יהיה בדרך הקשה יותר.

ומי שהתחסן וחושש שהוא ב 5% שנפלו על הצד הלא נכון של הפרוסה, יכול להמשיך להתסגר 5 שבועות נוספים.

זה כל מה שצריך .. 5 שבועות של גיהנום ונעבור את זה. 

תמונה

תמונה

image.png.719fe13cb31aa81effff9cb1fd07305f.png

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קורולה,הניסוי שלך הוקדם בשבועיים שלושה.

בצהל טוענים ל85% מחוסנים,עוד 5% שחלו ומיעוט שמסרב להתחסן.

ברור שאין משמעת מסיכות נוקשה בצבא, ויש התקהלויות בחדרי האוכל.

כנראה ישחררו להם את ההגבלות ונקבל חממה של מחוסנים,נראה מה הולך שם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 28 דקות, Transporter כתב:

זה ההבדל בין אנשים טיפשים לאנשים שיש להם שכל

לי סגרו 3 עסקים

זה אומר שאני מספר לאנשים שהחיסון זה ניסוי בבני אדם ? שואה? "סדר עולמי חדש" "הופכים אותנו לצייתנים" ?

אתה מבין שרק מלכתוב את זה אני מרגיש מטומטם ?

אתה מבין שאם לקוח ישמע אותי מדבר ככה הוא יחסום אותי רק מכמות הטימטום שיוצאת לי מהפה?

אני לגמרי נגד הממשלה, נגד משרד הבריאות וההחלטות הביזיוניות שמתקבלות פה ובמיוחד הקלות ששולפים שם "יאללה בואו נסגור את החינוך לעוד חודשיים" דברים הזויים שאתה לא יודע אם  מי שמציע אותם היה בהשפעת סם או משהו

אבל אין שום קשר בין זה לבין לקרוא לאנשים לא להתחסן ולהשקיע מהזמן שלך להפצת שקרים 

זה עבריינות לכל דבר ועניין

אמנם עבריינות של ילדי כאפות, כי אותם אנשים רחוקים מלהיות עבריינים, אבל זאת עדיין עבריינות.

מישהו צריך ללמד את האנשים האלה שאם הם מנסים להלחם במירמור של שנים או מלחמות שלהם עם המדינה, בדרך כזאת שפוגעת בכל האזרחים הם משלמים על זה או קנסות מאוד כבדים או מאסר.

זה יותר חמור ומסוכן מפתיחת עסק, יותר חמור מלנסוע 50 מעל המותר ויותר חמור מטלפון ביד

נו דיי טרנספורטר, בוא, אף אחד לא מאמין לכל השטויות האלה של ביל גייטס וסדר עולמי.

ולא ברור איך זה קשור לציטוט שלי שלקחת. לא דיברתי על זה.

זה בדיוק הבעיה אתם שמים את כל אנשי הקונספירציות והלא מתחסנים במקשה אחת. 

רב רובם של הלא מתחסנים לקח כל חיסון עד היום מא׳ עד ת׳. אין בינהם לאנטי חיסונים שום קשר.

הם פשוט מהססים כרגע כי מדובר בחיסון חדש.

אנשים מקשרים אותם לשם או מבורות במקרה הטוב, או כדי ליצור הסתה מכוונת במקרה הרע.

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

מה הקשר ?

הם היו שם גם לפני 3 שבועות , לפני שבועיים ולפני שבוע, מודדים יחס בין שבוע לשבוע. 

מדידת הירידה היא ללא קשר לאלו שמטפלים במסכי מדרכה, מודדים רק את אלו שעושים בדיקות ורק את אלו שמתאשפזים 

ויש ירידה של 50%. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, TsachiE כתב:

נו דיי טרנספורטר, בוא, אף אחד לא מאמין לכל השטויות האלה של ביל גייטס וסדר עולמי.

ולא ברור איך זה קשור לציטוט שלי שלקחת. לא דיברתי על זה.

זה בדיוק הבעיה אתם שמים את כל אנשי הקונספירציות והלא מתחסנים במקשה אחת. 

רב רובם של הלא מתחסנים לקח כל חיסון עד היום מא׳ עד ת׳. אין בינהם לאנטי חיסונים שום קשר.

הם פשוט מהססים כרגע כי מדובר בחיסון חדש.

אנשים מקשרים אותם לשם או מבורות במקרה הטוב, או כדי ליצור הסתה מכוונת במקרה הרע.

תגיד אתה אמיתי?

כשאני דברתי על התופעה הזאת חשבו שאני צוחק

לאט לאט התחילו להבין שם למעלה שיש מספיק אנשים כאלה

ועכשיו כל מהדורת חדשות מדברים על זה

מה יש לנו להמציא את זה ? אני מחפש על מי להוציא את התסכול שלי אז המצאתי מכחישי חיסונים ?

יש הבדל עצום בין מהססים לבין אנשים שמעודדים לא להתחסן ומפיצים פייק ניוז

כשמישהו משתף בפייסבוק ראיון עם איזה שר \ רופא \ מגיש שערכו אותו מכל כיוון ושלפו ממנו מילים שלא קשורות אחת לשניה אבל כשהכל מתחבר ביחד מוציאים מזה "החיסון לא אמין ננסה אותו על האוכלוסיה"

אתה מבין שלא מדובר באזרח נורמטיבי שכנראה יתחסן עוד חודש אבל כרגע חושש

אלא בבנאדם שמחפש להפיץ מידע שיקרי במטרה לפגוע.

ותהיה בטוח שהרבה מהם, קיבלו מספיק הסברים מאנשים שפויים ששלחו להם קישורים להסברים מאוד מפורטים של פרופסורים שמנסים להלחם בזה

הם מתעלמים מזה.

אגב אין לי בעיה עם טיפשים. יש לי בעיה עם אותם טיפשים שנותנים יד להפצת המידע הזה

לאלה שאומרים "למה אתה מציית והולך עם מסכה כמו עבד?"

"למה אתה מציית והולך להתחסן כי הפחידו אותך?"

בוא נשמה

אתה חושב שאתה גבר, אל תשלם ביטוח לאומי,  סע עם הטלפון ביד, אל תשלם ארנונה

למה אתה לא עושה את זה אם אתה לא צייתן ?

תהיה גבר בדברים שיש לגביהם חוק מאוד ברור והעונש עליהם יגיע מהר מאוד

אבל לא

אותם אנשים בוחרים להיות גברים בגזרת החיסונים כי עדיין אין ענישה ואכיפה בנושא.

חלום שלי שכל אחד מהגברים האלה יצטלם את עצמו נוהג עם טלפון ביד או עובר באדום וכו'

את זה הם יפחדו כי כל אחד ואחד מהם ילדי כאפות שיודעים להיות גברים רק כשמדובר בתחום אפור שאין בו אכיפה, כמו לשחק אותה טועם זיתים בסופר ובסוף לא לקנות

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אם כבר הזכרת את הנאצים, שם לקחו אנשים נורמטיביים והכניסו להם למוח שהיהודים הם מקור הרוע.
פה זה קורה הפוך, הממשלה מעודדת אנשים להתחסן בצורה נורמטיבית, ומתנגדי החיסונים *משקרים* וגורמים לאנשים נורמטיבים להגיד שטויות!
ברגע שנתקל באדם שמפחד אני בכיף מדבר איתו על זה, אבל מתנגדי חיסונים ואנשים כמו העמלק אשרום הזה הם טרוריסטיים ביולוגיים.

מת לראות אותם מוותרים על חיסון פוליו לילדים שלהם ונותנים להם לקבל שיתוק, נראה איך הם יגיבו אחר כך.

הבעיה הזאת נמשכת בהמון תחומים בחיים, במיוחד בגלל שזה נגיש באינטרנט, בגלל זה כל יומיים מישהו מגיע אלייך עם תוכנית אימון חדשה ותפריט "מדהים שרק המאמן השקרן X מכיר", או "אחי אל תקנה צרפתיות זה חרא רכבים קראתי בגוגל". כל אחד נהיה מדען ועושה צ'רי פיקינג למחקר אחד מתוך מיליון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@korola אם יש חסינות אצל החרדים אז אנחנו כבר הרבה יותר מחוסנים ממה שחשבנו לא ?

עזוב את זה

הלכו כמה שבורים מצאו אתר בניה וקראו לזה "מתקן כליאה למתנגדי חיסונים|" (ועוד איפה זה ממוקם, בגני יהושוע, פחחחח, טוב שלא תייגו את מגדל צמרת)

אתה מכיר בנאדם שפוי שהולך ברחוב ותייג בווייז דברים כאלה להנאתו ?

והיום אחרי חודש שרואים שאף אחד לא כלוא שם? כל הטיפשים האלה לא מבינים שזה חרטא? אז מי עדר? מי הולך אחרי מי כמו כבש? מי סתום ?

אגב

אני באמת חושב שמי שמסתובב ברחוב וממציא דברים כמו מתקני כליאה למתנגדי חיסונים וכו' חייב לעבור הסתכלות

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, ניקו פ. כתב:

הפצת המחלות שלהם 

אני מצטער, אבל המשפט הזה  הוא בהגדרתו הטהורה - הסתה.

משפט שאתה יודע ממי אנחנו שומעים אותו בד״כ, מאנטישמים.  

רק מוכיח את ההקצנה בציבור כלפי הלא מתחסנים.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

אתה יודע, מותר להגיד: "טעיתי". 

אתה מוזמן לחזור אחורה בשרשור, ולראות שאמרתי שהחיסון מפחית סיכוי הדבקה, אפילו מכשיצא המחקר, ולראות, אבל היי, אם תרצה גביע על תפיסת ביטוי והרחבת המשמעות שלו, ניצחת.

אתה יוצא מנקודת הנחה ש-Y יכול להתחסן, ושהוא בכלל התחסן מלכתחילה. נקודת הנחה שניה היא ש-Y לא נפל בסטט' של ה-5%~ שלא מראים יעילות מהחיסון (כי אם X התחסן, אז הסיכוי ששניהם "חשופים" קטן בהרבה).

לא אני לא יוצא מנקודת הנחה זו. אני יוצא מנקודת הנחה שאם Y פוחד מהדבקה יש לו נתיב הגנה בלי כפיה על X, עכשיו אתה צודק, סיכוי Y המחוסן הוא לא אפס אם X לא מחוסן, אבל הוא גם לא 0 אם שניהם מחוסנים, השאלה היא תחת איזה הסתברות מבחינתך זה הופך קריפי לדון בהכרחת אנשים להזריק? עטיית מסכת N95 בין 2 מחוסנים גם מפחיתה את סיכוי ההדבקה יותר, למה לא להכריח אנשים לחבוש אותה, במימון המדינה כמובן.

על חיסוני שפעת לילדים לא עושים כזה עליהום, והורים מחסנים (או חיסנו) את ילדיהם בלי שום בעיה. החל מהגיל הרך ועד כיתה ד' ואז גם בצבא. איך נותנים לפיאסקו הזה להימשך עם מחלה הרבה יותר חמורה?

לא הבנתי בדיוק מה הטענה כאן, מישהו דיבר על דרכון ירוק והגבלת תנועה ללא מתחסני שפעת?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אם כבר הזכרת את הנאצים, שם לקחו אנשים נורמטיביים והכניסו להם למוח שהיהודים הם מקור הרוע.
פה זה קורה הפוך, הממשלה מעודדת אנשים להתחסן בצורה נורמטיבית, ומתנגדי החיסונים *משקרים* וגורמים לאנשים נורמטיבים להגיד שטויות!
ברגע שנתקל באדם שמפחד אני בכיף מדבר איתו על זה, אבל מתנגדי חיסונים ואנשים כמו העמלק אשרום הזה הם טרוריסטיים ביולוגיים.

מת לראות אותם מוותרים על חיסון פוליו לילדים שלהם ונותנים להם לקבל שיתוק, נראה איך הם יגיבו אחר כך.

הבעיה הזאת נמשכת בהמון תחומים בחיים, במיוחד בגלל שזה נגיש באינטרנט, בגלל זה כל יומיים מישהו מגיע אלייך עם תוכנית אימון חדשה ותפריט "מדהים שרק המאמן השקרן X מכיר", או "אחי אל תקנה צרפתיות זה חרא רכבים קראתי בגוגל". כל אחד נהיה מדען ועושה צ'רי פיקינג למחקר אחד מתוך מיליון.

הבעיה היא שרוב הציבור כולל חלק מהתגובות פה, לא מבחין בין מתנגדי חיסונים , למהססי חיסון  הקורונה. 

שמים את כולם במקשה אחת, כי זה יותר קל.

• תוכן חדש...