Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בעכבר אלחוטי M310 העכבר עובד מצוין, אבל אם אני מפעיל סרט במחשב הסמן מתחיל להתקע ולא לעבוד חלק.

רק כאשר העכבר קרוב למשדר הוא עובד חלק בזמן צפייה בסרט, אפילו אם אני מעביר את העכבר לצד השני של המקלדת הוא ישר מתחיל להתקע ולא לעבוד חלק.

פורסם

רק בזמן סרט? 

מה לגבי משחק? סרטון ביוטיוב?

נשמע לי, שכשהמסך צורך הרבה כח עיבוד(=הרבה מתח), המשדר מקבל פחות כח לעבוד- דהיינו, בעייה בספק כח (או תקלה, או שהוא חלש מדיי וצריך להחליף לאחד עם נתונים טיפה יותר טובים).

אבל! אני לא מומחה, וסקרן בעצמי לראות מה יגיבו פה אלו שכן מבינים בתחום יותר ממני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניגנת במקרה סרט שנמצא על DOK שמחובר צמוד למשדר של העכבר?

קרה לי כבר כמה פעמים במחשבים שונים שבזמן העברת קבצים במצב כזה העכבר בקושי הגיב.

פורסם
בתאריך 11.9.2020 בשעה 18:20, דניאל1983 כתב:

לקחתי מעריך usb ומיקמתי את העכבר על השולחן, עכשיו הוא עובד מצויין בזמן שהסרט עובד.
גם ממרחק 3 מטר מהמשדר הוא עובד מצויין

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

בעיית RF

אני מניח שעל הדרך המקלט-משדר קיבל הגבהה ביחס למקום הקודם שלו וגם עם פחות הפרעות (שולחן, עץ, מתכת, זכוכית וכו') בדרכו לעכבר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, התכוונתי שמיקמתי את המקלט/משדר על השולחן.

לפני זה השתמשתי ביד ימין ועכשיו בגלל גבס אני מזיז את העכבר עם יד שמאל, המחשב נמצא מימין לשולחן על הרצפה, כלומר יותר קרוב ליד ימין.

מה שמוזר זה איך הפעלת סרט או סרטון יוטיוב  יוצרת הפרעות שפוגעות בתפקוד העכבר.

כאשר המשדר/מקלט היה מחובר למחשב ישירות, העכבר עבד טוב חוץ ממתי שהפעלתי סרטים.

פורסם
לפני 3 דקות, דניאל1983 כתב:

כן, התכוונתי שמיקמתי את המקלט/משדר על השולחן.

לפני זה השתמשתי ביד ימין ועכשיו בגלל גבס אני מזיז את העכבר עם יד שמאל, המחשב נמצא מימין לשולחן על הרצפה, כלומר יותר קרוב ליד ימין.

מה שמוזר זה איך הפעלת סרט או סרטון יוטיוב  יוצרת הפרעות שפוגעות בתפקוד העכבר.

כאשר המשדר/מקלט היה מחובר למחשב ישירות, העכבר עבד טוב חוץ ממתי שהפעלתי סרטים.

המצב היה גבולי לפני כן (אחרי ההעברה שמאלה), וכנראה שהפעלת סרטים גורמת בעקיפין לרעש אלקטרו סטטי כלשהו שמפריע עוד יותר ושולח את המצב מגבולי ללא שמיש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...