Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחת לווין ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צלחת לווין נרכשה לפני כ-10-15 שנים, בעת ההתקנה חוברה לטלוויזיה והתוצאה היתה מאות ערוצים אירופאיים (ביניהם גם ערוצי ספורט) ומזרח תיכוניים.

המצב כרגע הוא שהצלחת לא מחוברת לטלוויזיה בדירה כבר מספר לא קטן של שנים. יש איזה כבל (ללא קונקטור) שיוצא מהקיר, ויש מצב שזה הכבל שמגיע מהצלחת (אבל אני לא בטוח). הממיר קיים ועובד (כאמור, לא מחובר לכלום) ואני מניח שהצלחת עדיין קיימת על הגג, אם כי אין לי מושג איזו היא מבין הצלחות שם.

בעל הצלחת נזכר לאחרונה בקיומה ושאל אותי אם אפשר להזמין טכנאי כדי שיבדוק את הצלחת ויחבר אותה חזרה במידה והיא תקינה.

התקשרתי לטכנאי אחד, ולטענתו בשנים האחרונות הצלחות האלה נזנחו מכיוון שכבר כמעט שאין שידורי לווין לא מוצפנים (רק ערוצים בערבית, לטענתו). אחרי השיחה איתו חרשתי קצת את גוגל אבל לא מצאתי תשובה לשאלה (מהשנתיים-שלוש האחרונות).

האם זה נכון, ועדיף לזנוח את העניין? או שיש טעם לנסות להתקין מחדש?

פורסם

הוא צודק, 

אין כבר ערוצים פתוחים כמו בעבר (מלבד בערבית) וכבר לא מתחברים ללווין 

כי רוב הערוצים הטובים מקודדים. זה מיותר בעידן הסטרימנג. 

לא מזמן העפתי את כל הממירים (חלקם יקרים) למישהו סתם בכמה גרושים

כי אף אחד לא רצה לקנות -אפילו לא מישהו שהתעסק בזה (ממנו קניתי) שאמר לי: אין לי מה לעשות איתם.

יש היום הרבה אופציות עדיפות, באיכות טובה יותר. 

פורסם

אין יותר, אפילו סבא שלי שעט על הצלחת הזו לפני איזה 25 שנה, ואצלו היא נשארה מחוברת כולל הממיר, זנח אותה ועבר להוט

נדמה לי שהיה גם איזה ערוץ יווני שנשאר לא מוצפן, אבל זה היה לפני כמה שנים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או לפרק אותה מהגג ולעשות ממנה צלחת אוכל 😂

או למכור לכפר הקרוב כאמור:

לפני 16 דקות, yogev20 כתב:

אין כבר ערוצים פתוחים כמו בעבר (מלבד בערבית)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

malcishua

אל תשאיר בגג את האנטנה, זה סתם מטרד. אומנם אין כמעט קונים לזה, אבל אולי תוכל למכור בכמה גרושים

או לתת למישהו. רציתי לתת את הצלחת של יס שסתם יושבת בגג, כמה אמרו שיגיעו, לא הגיעו. (אין לזה דרישה)

פורסם
לפני 3 שעות, yogev20 כתב:

הוא צודק, 

אין כבר ערוצים פתוחים כמו בעבר (מלבד בערבית) וכבר לא מתחברים ללווין 

כי רוב הערוצים הטובים מקודדים. זה מיותר בעידן הסטרימנג. 

לא מזמן העפתי את כל הממירים (חלקם יקרים) למישהו סתם בכמה גרושים

כי אף אחד לא רצה לקנות -אפילו לא מישהו שהתעסק בזה (ממנו קניתי) שאמר לי: אין לי מה לעשות איתם.

יש היום הרבה אופציות עדיפות, באיכות טובה יותר. 

מתעלק.

מה בעצם החלופות לקליטה של ערוצי ברודקאסט אירופיים / צפון אמריקאיים בלייב?

האם מחייב vpn?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ברודקאסט היה בעבר ביס? צריך לבדוק מה החלופה. אישית לא משתמש בשירותים של הכבלים (הוט)

או של יס. עניין של עיקרון. (הרבה שנים)

פורסם
לפני 17 שעות, חולגי כתב:

לא ניתן לעקוב אחרי הכבל מהדירה עד לגג ?

(הנ"ל לא מהווה המלצה או אישור לביצוע - זה יכול להיות מסוכן. במיוחד על גג שטח ללא מעקה)

צריך לבדוק את זה, אני לא בטוח שהכבל עדיין קיים. וגם אם כן, ספציפית בבניין המדובר לא קל לעקוב אחרי הכבל לדירה.

פורסם
לפני 23 שעות, Asaf-R כתב:

מתעלק.

מה בעצם החלופות לקליטה של ערוצי ברודקאסט אירופיים / צפון אמריקאיים בלייב?

האם מחייב vpn?

קנה מנוי IPTV בכמה גרושים
תקבל כ 1000 ערוצים מכל העולם.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, eyali23 כתב:

קנה מנוי IPTV בכמה גרושים
תקבל כ 1000 ערוצים מכל העולם.

יש המלצות?

מחיפוש קצר נראה שרוב ההמלצות הן לערוצים רוסיים / אוקראינים - שזה לא מה שאני מחפש.

הכי אידיאלי היה משהו בסגנון BBC iPlayer - אבל הבנתי שהם יודעים לזהות VPN בצורה דיי טובה.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...