Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת שיווק - סיאט אטקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון מוטורס משיקה את מתיחת הפנים של סיאט אטקה. עם עיצוב מעודכן ואבזור משופר, האם הפעם הוא יצליח להתעלות על המתחרים שלו?

63514176_MAIN---2020.thumb.jpg.2211715462c4bf54ee0f1e75ff36ab65.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לפני כשבועיים הייתי באולם תצוגה של סיאט  על מנת להתרשם מקרוב מאחד הג'יפונים (ייתכן שזה היה אטקה דור קודם)

משהו שמיד הרגשתי , מושה הנהג היה מאוד קשיח ולא נוח .

האם זה משהו שמאפיין את רכבי סיאט ?

המראה הסולידי \ שמרני\ פחות מוחצן -משהו שאני ממש מתחבר אליו .

פורסם
Just now, Tida-man כתב:

ייתכן שזה היה אטקה דור קודם

האטקה היוצא הוא אותו "דור", השינוי שבוצע הוא מה שנקרא "מתיחת פנים", כלומר שינויים קטנים יחסית בלי שינוי בממדים.

Just now, Tida-man כתב:

מושה הנהג היה מאוד קשיח ולא נוח .

האם זה משהו שמאפיין את רכבי סיאט ?

לא רק סיאט, כל קונצרן פולקסווגן. אבל למרות שהם מרגישים לא נוחים ברגעים הראשונים, הם דווקא מתגלים כבסדר גמור (עבורי, ואני מאוד בעייתי בנושא מושבים - בין אם הם מחוברים לאוטו או לא) בנסיעות ארוכות. 

רצוי מאוד לעשות נסיעת מבחן ארוכה ככל האפשר אם אתה מוטרד מהנושא, לא פעם במבחני דרכים אני מגלה שוב ושוב כמה נכון המשפט האלמותי "לא כל מה שנוח מיד, נוח לאורך זמן, ולא כל מה שלא נוח בהתחלה ממשיך להיות לא נוח אחר כך".

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

החכימו להציע רמת גימור אמצעית. אבל שוב, המחיר גבוה וקרוב מידי ל-FR. 

דגם הבסיס נותן תמורה מצויינת. 

מתי יפסיקו עם האחריות לשנתיים בלבד? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

דגם הבסיס סטייל שופר בשתי נקודות מהותיות והן מערכת מולטימדיה חדשה, כעת כוללת אנדרואיד אוטו ואפל קאר בתפעול קולי וכפתור הנעה.

בעוד בגירסה הישנה מערכת המולטימדיה הייתה נעולה וללא תמיכה בעברית והנעה במפתח.

אין עדיין בגירסת הסטייל כניסה ויציאה ללא מפתח, אין מצלמת חניה אחורית וחיישני חניה. את שני האחרונים אפשר להשלים בהתקנה מקומית.

מעבר לכל האטקה גם בגירסת הסטייל מאובזרת מאד, מרווחת מאד, תא מטען גדול, ביצועים טובים ויחסית חסכוני בדלק.

חבילה אטרקטיבית ביותר.

לא יודע איך מצליחים לתמחר אותה במחיר הזה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לטעמי יקרה מידי עבור, ולכן תמשיך להיות נדירה בכבישי ארצינו,

האיביזה הצליחה מכיוון שהיא נתנה הרבה ביצועים באריזה נאה במחיר מנצח, תקפיץ את מחיר האיביזה בעוד עשריה וגם שם כבר לא תראה הרבה ממנה.

אין לה את ההילה של פרימיום בכדי שיסכימו לשלם עליה יותר.

פורסם

נדירה??? לא הייתי נסחף...

לא קשה לזהות אותה בכבישי ארצנו, אולי לא בכמויות של ספורטאז'/טוסון, אבל בהחלט יש לה נוכחות יפה על הכביש.

לדעתי המתוחת פנים תצליח אפילו יותר, בעיקר בגרסת ה-XP.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא יודע אני מסתובב הרבה בכבישים ולא ראיתי הרבה אטקה, יותר לכיוון מעט מאוד,

וכן ביחס לכל SUV משפחתי אחר (טוב לא נשווה לMG שגם אותו כבר רואים לא מעט), לכן אני לא הייתי מגדיר נוכחות יפה.

פורסם
לפני 1 שעה, llaavvii כתב:

לטעמי יקרה מידי עבור, ולכן תמשיך להיות נדירה בכבישי ארצינו,

האיביזה הצליחה מכיוון שהיא נתנה הרבה ביצועים באריזה נאה במחיר מנצח, תקפיץ את מחיר האיביזה בעוד עשריה וגם שם כבר לא תראה הרבה ממנה.

אין לה את ההילה של פרימיום בכדי שיסכימו לשלם עליה יותר.

לא יקרה, גם לא נעליים ולא שאני חסיד גדול, אבל צריך להיות הוגן. התמחור שלה בהחלט מתאים לסגמנט ואפילו זול מעט מזה של הסקודה קארוק המקבילה למדי מבחינת גודל, איבזור ומכללים, היא גם לא נדירה במיוחד. יותר מכל היא באמת לא פרימיום ולא מתיימרת להיות כזו וגם המחיר שלה בהתאם. ביום שתמצא ג'יפ עם הילה של פרימיום בסביבת המחיר של האטקה בוא תספר על זה.

פורסם

@llaavvii

אולי לא ראית הרבה, אבל מאז ינואר 2017 עת הושקה האטקה נמכרו יותר מ-5000 יחידות.

ה-MG ZS שהושקה באפריל 2018 מכרה קצת יותר מ-2000 בגירסה הרגילה, והגירסה החשמלית שהושקה בסוף 2019 מכרה קצת יותר מ-500 יחידות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תיקון טעות, במפקט הטכני רשום שגירסת הסטייל מגיעה עם חיישני חניה אחוריים.

בכתבה אחרת כתוב שמרמת xp מושב הנהג הוא חשמלי, לא ראיתי אזכור על כך במפרט. אם אכן יש מושב נהג חשמלי, האם הוא כולל זכרונות?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

@zvit

ובהשוואה כמה קארוק נמכרו מאז תחילת השיווק? או לחילופין כמה ספורטאג' בגרסאות המאובזרות\חזקות (נניח נוציא חלקית את הליסינג מהמשוואה, למרות שגם הסיאט נמכרה בהנחות\רמות אבזור נמוכות\לליסינג)?

פורסם

קארוק נמכרו 7400 אבל השייוק החל רק במאי 2018. לא צריך להשוות - צריך להסתכל על מספרים מוחלטים. כי למשל קודיאק שהרבה יותר גדול ויקר מכר כמעט 12500 יחידות מתיחלת 2017. זה לא אומר שהקארוק ו/או האטקה לא מצליחות, הן פונות לפלח אחר בשוק, ולדעתי ברוב הזמן האבזור יחסית למחיר היה הרבה פחות אטרקטיבי באטקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...