Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת שיווק - סיאט אטקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, zvit כתב:

אולי לא ראית הרבה, אבל מאז ינואר 2017 עת הושקה האטקה נמכרו יותר מ-5000 יחידות.

למען הדיוק ההיסטורי, לפי נתוני המסירות שיש לי, 5000 זה קצת פחות מחצי ממה שהספורטאז' מכר באחת השנים מאז האטקה הושק (לא זוכר איזו. בדקתי את זה במסגרת התחקיר לידיעה), וקצת פחות מפי שתיים ממה שמכרו הקשקאי או ה-3008, גם כן בשנה אחת. 

האטקה לא "נדיר", אבל קשה להגיד שהוא זכה להצלחה היסטרית.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נכון הקודיאק פונה לנישת ה7 מקומות (גם)

ולכן האטקה והקארוק אמורות להיות מקבילות בערך, אבל המספרים לא כנראה שהתמחור לא נכון באטקה ויור נכון בקארוק (הוא אשר אמרתי).

פורסם
לפני 10 שעות, מיץ פטל כתב:

בצילום מופיעה עם חלונות מושחרים וגג שמש - יש קשר למה שינוע בכבישי הארץ?

התמונה היא של דגם ה- xp שמשווק בארץ עם חלונות כהים מאחור, גג שמש והג'אנט (המאוד מרשים) שבתמונה. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 5 שעות, llaavvii כתב:

ולכן האטקה והקארוק אמורות להיות מקבילות בערך, אבל המספרים לא כנראה שהתמחור לא נכון באטקה ויור נכון בקארוק (הוא אשר אמרתי).

סליחה, אני רק שאלה, 

הפער בין גרסאות הכניסה הוא 12K לפני מתיחת פנים ו10K אחרי (אטקה סטייל -144 מול קארוק אמבישן - 154) 

לפי המפרטים, לקארוק היה יתרון של שיקוף מסך (ACP\AA) ולאטקה מסך גדול ב1.5" 

אז בעצם יותר נכון להעלות את המחיר של האטקה ב10K כדי למכור יותר? :) 

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דבר חשוב שהוסף הגירסאת סטייל של האטקה זה תאורת full led. לטעמי זה תכונה חשובה יותר שטוב שנוספה באטקה בגירסאת הכניסה. אחרי שנוהגים בלילה עם תאורת לד, לא ברור לי אין ניתן לנהוג עם תאורה. מרגיש כמו נהיגה לאור נרות

פורסם (נערך)

חשוב לזכור - רוב האטקה נמכרות בשוק הפרטי - בעוד שקארוק וגם ספורטאג', טוסון וקשקאי נמכרות גם בשוק המוסדי.

עדין 2000 יחידות בשנה זאת כמות די מכובדת לרכב.

כמו כן בשנה שעברה מאז המעבר למנוע 1.5 - האטקה גם קיבלה תיקון סטייה מנתיב, מה שפתר גם אותה מהתקנת מובילאיי והפך אותה לאטרקטיבית יותר.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...