Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למודם+ראוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה קליינטים יש בבית? מה העומס הצפוי על הנתב?
בהתחשב בזה שאסוס עושים נתבים טובים אז כנראה הוא יעשה את העבודה, כל זמן שהעומס עליו לא יהיה גדול כי בכל זאת מדובר במכשיר עם מעט זכרון, יחסית.

אצלנו בבית יש נתבים של אסוס כבר 4 שנים, אבל מהסדרות הגבוהות. יש להם סט תכונות מצויין אבל אני לא יודע מה מתוכן יש בנתב שרכשת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

להבנתי הוא יעשה את העבודה.
אתה יכול לנסות את ממשק הניהול של אסוס כאן:
http://demoui.asus.com/

כנראה לא כל התכונות יהיו בדגם שרכשת אבל הרוב יהיה דומה.

תתחדש.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הבעיה העיקרית ברוב הדירות זה השטח ואיפה יושב הראוטר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק כל השרשור. 

אני עם חיבור 200/5 של פרטנר תשתית הוט. 

הבית 3 קומות. יש פריסה של כבל רשת לכל החדרים.

מחפש פתרון פ-ש-ו-ט טכנולוגית להרחבת קליטה. אני לא איש טכני אבל מבין הוראות יצרן:)

אין בעיה להשקיע 1,000-1,500 ש"ח אם צריך. 

אלך לכיוון של Mesh בשביל שיהיה פשוט. 

אשמח להמלצה לדגם ספציפי שמתחבר עם חיבור Lan בכל נקודה, ויתן מענה בעתיד הקרוב לשטויות של בית חכם כמו מצלמות, שקעים וכו'. 

תודה מראש

פורסם

רוב אם לא כל המוצרים יודעים לעבוד בתצורה הזו (לקבל אינטרנט מכבל ולהוציא WIFI).

אתה גם לא חייב Mesh בשביל תצורה כזו, סה"כ צריך לקבוע אותו SSID וסיסמה לכל הראוטרים בשביל לקבל Roaming.

Mesh כן ייתן לך יתרון קל עם מכשירים תומכים ב-Roaming מראוטר אחד לשני (תקני 802.11k/v/r).

פשוט טכנולוגית זה יכול להיות TP-Link Deco למיניהם (M4/M5/M9 לתקן AC, או X20 לתקן AX), או Asus ZenWiFi למיניהם (קצת יותר יקרים).

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני כמה חודשים ניסיתי (אם הבנתי נכון את מה שרשמת) ורכשת 2 ראוטרים שניסיתי להפוך ל AP.  איכשהו יצאתי עם 3 רשתות אלחוטיות בבית, כל אחד עם שם שונה (סיסמא זהה). 

יש אפשרות להפוך אותם לAP והם לבד יוציאו את את אותה הרשת? אם כן אשמח לדעת איך

פורסם

הם לא יכולים* להוציא את אותה רשת כי הם לכאורה לא מודעים בכלל אחד לקיום של השני (כלומר כל אחד מהם הוא "שכן" ברשת LAN) ואין תלות בין אחד לשני.

אבל כמובן שאתה יכול לשנות את שם הרשת כדי לקבל רשת אחת אחידה.

מה המוצרים שרכשת?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תראה את הוידאו הזה:

Wireless מהקטגוריות בצד שמאל, ואז לשונית Basic יש לך שדה Network Name (SSID)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא בדיוק, אלו יהיו 3 רשתות זהות לחלוטין, בלתי תלויות ביניהן.

הדילוג היעיל הוא זה שמושג באמצעות תקני 802.11k/v/r.

מכיוון שיש לבחור כבר את המכשירים מה שנותר זה להגדיר אותם נכון בצורה זהה כדי שיהיה ניוד אוטומטי ולראות אם זה מספק אותו

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא בדיוק, אלו יהיו 3 רשתות זהות לחלוטין, בלתי תלויות ביניהן.

הדילוג היעיל הוא זה שמושג באמצעות תקני 802.11k/v/r.

מכיוון שיש לבחור כבר את המכשירים מה שנותר זה להגדיר אותם נכון בצורה זהה כדי שיהיה ניוד אוטומטי ולראות אם זה מספק אותו

מה שתארת זה מה שבפעל יש לי היום (עשיתי דרך האפליקציה). זה בפועל נותן 3 רשתות שונות ונייד "מדלג" בהתאם לעוצמת הקליטה. 

אני מחפש רשת אחת בכל הבית... לא 3 רשתות עם אותו שם. 

אם אין ברירה אעשה Mesh רגיל, אבל חשבתי לנצל את ההזדמנות שיש לי כבל רשת ולעשות משהו יותר אלגנטי. מוזר שאני לא מוצא כזה.

הבית הוא 3 קומות כך שאני לא בטוח שה Mesh יהיה מאוד אפקטיבי ולכן אני מחפש להתלבש על הכבל רשת.

פורסם

אתה צריך פתרון Mesh עם תמיכה ב Backhaul ע"ג כבל.

כך תוכל לנצל את הכבלים שפרושים אצלך ולהנות מכל יתרונות ה Mesh.

• תוכן חדש...