Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הרכב למוסך לתקן מכה קטנה בטמבון האחורי שמישהו נתן לי, עם זאת, כשהוצאתי את הרכב התחלתי לגלות ניסים ונפלאות... קודם כל העבודה חאפרית ועל הפנים בצורה בלתי רגילה, יש מלא מלא שקעים בצבע ונזילות שהתייבשו והטמבון גם לא הורכב טוב בקיצור עבודה חובבנית מאד, אבל זה עוד מילא. מה שממש מפריע לי זה שכל האוטו חזר עם שריטות ומכות בכל מיני מקומות שלא קשורים לטמבון האחורי, לדוגמא על הדלתות הקדמיות, מכסה המנוע וכו', ועוד יותר הגיע עם כתמי שיזוף כזה והבדלי צבע בכל מיני מקומות שגם לא קשורים לטמבון כמו על המגן גשם ומעליו על הגג, על הבגאז' העליון וגם כל השמשה האחורית נהייתה כמו ערפל כזאת.. בנוסף יש כתמי נזילות צבע גם על הגג ומעל מגני הגשם, למה הוא היה צריך לצבוע שם, מה קשור שיש שם נזילות צבע יבשות? מישהו יכול לפענח את הניסים ונפלאות שקרו כאן? ההשערה היחידה שיש לי זה שקרה איזה נזק רציני לרכב שניסו להסתיר בכל מיני דרכים.. יש למישהו רעיון גם מה אפשר לעשות? חשבתי על להביא שמאי רכב הוא יוכל אולי לפענח..

6187ac9e-d985-4c3a-8618-ee22a580b2ee.jpg

2af34cfd-ce42-4414-886c-d0daf22e9f11.jpg

5b73cc3e-a8b7-4957-a975-43d9b936fa64.jpg

4b514226-1984-4cbf-9fcc-6176171cda9c.jpg

2b705f9f-099e-4637-8df5-5a7b368f5b9c.jpg

פורסם

לא ציינת את סוג הרכב והשנה,
בגדול זה נראה שהכנף האחורית גם עברה צבע,
1. זו היתה תביעת ביטוח?
2. האם היה נזק מעבר לטמבון?
3. יש לך תמונות גם לפני?
4. כמה עלה התיקון ומה הוא כלל?

את עניין הנזילה ניתן לסדר עם שלייף סבון.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• תוכן חדש...