Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום "ביליתי" בחוף הנפרד בהרצליה לאחר שחיפשתי באינטרנט אחר חוף שקט עם חניה מרובה. החוף הזה קפץ בחיפושים ולכן הגעתי אליו.

כמובן שהחוף היה מפוצץ באנשים מכיוון שמעתה יחולו הגבלות על שהייה בחופים, אבל לא זו הייתה הבעיה. המון אנשים היו, אבל מקום לכל אחד עדיין היה אפשר למצוא.

הבעיה האמיתית הייתה המטקות. לא הייתה רצועת חוף נקייה ממטקות לאורך מאות מטרים. על רצועת חוף של 100 מטר היו עשרות רבות של שחקנים, חלקם מקצוענים עם ציוד רציני (מטקות קרבון, כפפות וכו'- מינימום רוג'ר פדררים למיניהם). חלקם מוציאים טילים כל כך חזקים מהמטקות שבאמת מפחיד להיקלע לסיטואציה.

בעיני יש פה אסונות שמחכים לקרות, על חוף כל כך עמוס ואפס רצועת חוף נקייה מפיגוזים תועים, זה רק עניין של זמן עד שילד/אדם מבוגר ייפצע ממטקה לפנים או טיל קטן לשיניים.

ברחתי אחרי עשרים דקות של חרדה קיומית, לא העזתי להיכנס למים כי זה אומר להיכנס ישירות לקו האש.

אדגיש ואומר, פחות מפריע לי כשמדי פעם יש אנשים שנהנים להם בחוף רגיל (אם אפשר פשוט להתרחק- שיעשו חיים, אני אזוז), אבל היום זה היה פשוט מוגזם ואפשר היה לשמוע את המכות ב360 מעלות, ובאמת באמת לא היה לאן לברוח.

איך מאפשרים לסיטואציה הזאת לקרות בכל מקום? למה אין רצועת חוף שמוגדרת לזוועה הזאת?

פורסם
לפני 1 שעה, Shay_u כתב:

ברחתי אחרי עשרים דקות של חרדה קיומית, לא העזתי להיכנס למים כי זה אומר להיכנס ישירות לקו האש.

 

אתה על כדורים ? :classic_happy:

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 4 שעות, Shay_u כתב:

בעיני יש פה אסונות שמחכים לקרות, על חוף כל כך עמוס ואפס רצועת חוף נקייה מפיגוזים תועים, זה רק עניין של זמן עד שילד/אדם מבוגר ייפצע ממטקה לפנים או טיל קטן לשיניים.

 

למרות שאני מחובבי המטקות, באמת תמיד תהיתי לגבי זה. איך בכלל עובדת כל הדינמיקה של שחקני המטקות - הרי אם חול בשביל לשבת יש למכביר אז מטקות זה תמיד על קו המים, כלומר יש מקום למספר מוגבל של זוגות בכל רגע נתון. איך מחליטים מי עולה מתי ובאיזה סדר? איך לא מפריעים לשוחים ולא יוצרים 'קו אש' כמו שקראת לזה? סוג הדברים שאתה לא חושב עליהם בתור ילד נגיד, אבל אז בתור מבוגר זה מתחיל להפריע.

 

ספציפית במקרה שלך - מניח שאם תבקש מהשחקנים לעצור רגע ולתת לך להיכנס/לצאת, לא תהיה התנגדות. אני אמנם כבר כמה שנים שלא גר בארץ או הולך שם לים, אבל נראה לי שעל זה עוד לא דוקרים.

 

פורסם

מטקות זה מה שמלחיץ אותך? יש שד הרבה יותר נורא.

 

עפיפונים.

 

בניגוד למטקות שבהן, כמו שאמרת, מפחיד לדלג לכיוון המים- העפיפון יכול לנחות עליך בכל מקום ובעוצמה רבה.

 

אני למשל, מבקר בחוף לא מעט לקראת הערב, שוכב לי ללא שמשיה קרוב למים עם ספר ככה בכיף שלי...

לפני כמה ביקורים, נחת ממש לידי עפיפון בעוצמה כ"כ גדולה שבחיי חשבתי שנפל פסנתר על החוף. ולא תגיד עפיפון קרטון מסכן, אלא אחד כזה עם שלדה מוצקה(שהרי קפצתי מעוצמת הפגיעה בחול).

 

מאז אני שם לב לדברים הללו כי וואלה זה באמת מסוכן ויכול להפתיע בכל מקום בחוף. במיוחד כשאיזה אבא נותן לילד הקטן שלו את העפיפון ומלמד אותו איך להטיס אחד...

 

אני מרגיש קצת זקן עם המלל שהקלדתי, אך לפחות יש לי במה להתלונן.

פורסם
לפני 4 שעות, מרק10 כתב:

 

אתה על כדורים ? :classic_happy:

 

זו בדיוק הנקודה, הוא לא רוצה להיות.

 

וקצת יותר ברצינות- חבר'ה, איבדנו את זה? מטקות ועפיפונים, אם לא בחוף הים אז איפה?

-הכותב אינו משחק במטקות ולא מטיס עפיפונים.

  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Pika007 כתב:

 מטקות ועפיפונים, אם לא בחוף הים אז איפה?

 

בשטחי אש יעודיים בנגב. וברצינות - אני מבין שכולנו גדלנו באידיליה של חוף הים כאזור מרווח שיש בו מספיק מקום לכל סוגי הפעילויות, אבל אוכלוסיית ישראל גדלה ושטח החופים רק מצטמצם. הגיוני שזה מתחיל להפריע, וזה עוד לפני שנגענו בנושא הרחפנים.

 

אם באירופה התחילו לסגור רחובות לתנועה לטובת הולכי רגל, יתכן שהגיע הזמן לשקול צעד דומה גם בחופי הארץ. כרגע זה אולי 'סתם' לא נוח ומטריד את שלוות הרוחצים, אבל בקרוב זה עלול להפוך למסוכן באמת.

 

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

רחפנים ושאר מעופפים נהוגי שלט צריך לאסור באופן גורף בחופים ומקומות הומי אדם, מעולם לא הטסתי טיסן או מסוק במקום שיש בו אנשים, אני לא מבין באיזה קטע מטיסי רחפנים למיניהם חושבים שזה קרוב להיות הגיוני. -זה- באמת מסוכן, מסה מעופפת לא קטנה עם פוטנציאל נזק עצום.

 

בנוגע למטקות- המדד שלי הוא רק חופי חיפה, מעולם לא נתקלתי במצב בו הגעה לקו המים הייתה בעייתית, משהו השתנה השנה? או אפשרי שהמצב בחופי המרכז עד כדי כך שונה?

בנוגע לעפיפונים- זו לא פעילות שדורשת מקום, אני לא ממש רואה סיבה להזיז אותם מהחוף (למעט מטיסי עפיפוני פעלולים גדולים, אבל בוא נסכים שאלו רחוקים מלהוות את הרוב...)

פורסם

הדבר הכי מסוכן בחוף הים זה הים עצמו.

 

גם בחורות עם חזה חשוף בחופים מסויימים זה מסוכן. אתה הולך ומסתכל על בחורה חצי עירומה ולפתע נתקל במדוזה ונופל עם הפנים לתוך המדוזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בחיפה לפחות יש שלטים שמסמנים איזור למשחקי כדור ואיזור נקי ממשחקי כדור.

אבל בלי קשר, המדינה הזו פשוט צפופה מדי. צפיפות מובילה לחיכוכים, אי נוחות, אלימות. 

באסה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בחוף מציצים בתל אביב יש ממש אזור נפרד שרק בו מותר לשחק מטקות. זה די מטורף - כל השחקנים עומדים זוגות זוגות במקביל (זה לא על קו המים), וביום עמוס זה נשמע כמו סיר פופקורן עצום. באיזור הישיבה הרעש כבר פוחת משמעותית וכמובן אין פחד מכדור תועה.
אני אגב מחובבי המטקות אבל מבין לגמרי את הבעייתיות וסובל מזה בעצמי כשאני זה שמנסה לשבת בשקט בחוף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

טרחנות לשמה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 11 שעות, מרק10 כתב:

הדבר הכי מסוכן בחוף הים זה הים עצמו.

 

גם בחורות עם חזה חשוף בחופים מסויימים זה מסוכן. אתה הולך ומסתכל על בחורה חצי עירומה ולפתע נתקל במדוזה ונופל עם הפנים לתוך המדוזה.

 

בחורות ערומים זה כולירע!

×
×
  • תוכן חדש...