Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 1.7.2020 בשעה 10:57, arik100 כתב:

1. מה קורה אם אני מתחיל ל"ייצר הכנסות של עסק" לפני שפתחתי תיק מורשה/פוטר? האם אפשר לדווח רטרואקטיבית כביכול?

לא, בכל ביקורת של מס הכנסה (והדו"ח שיוצא לאחר מכן וההודעה לעיתונות שהיא תמצית הדו"ח) יש עשרות כאלה.

"אני רושם בסוף היום", "אני רושם בסוף השבוע", "בדיוק פיספסתי", "העובד שרושם במחלה", "אני רושם במרוכז", יש כאלה עשרות בכל ביקורת.

כולם בסוף משלמים כופר, במקרה הטוב, פוסלים להם ספרים במקרה הפחות טוב.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 5.7.2020 בשעה 13:06, m3x7r3m3 כתב:

לא, בכל ביקורת של מס הכנסה (והדו"ח שיוצא לאחר מכן וההודעה לעיתונות שהיא תמצית הדו"ח) יש עשרות כאלה.

"אני רושם בסוף היום", "אני רושם בסוף השבוע", "בדיוק פיספסתי", "העובד שרושם במחלה", "אני רושם במרוכז", יש כאלה עשרות בכל ביקורת.

כולם בסוף משלמים כופר, במקרה הטוב, פוסלים להם ספרים במקרה הפחות טוב.

אז מה קורה עם כל האנשים שרוצים להקים עסק ולא יודעים אם הוא בכלל יצליח

או שיש להם רק רעיון והם רוצים לנסות למשוך אותו קדימה?

מחויבים לפתוח תיק ולהתחיל להירדף ע"י רשויות המס?

פורסם (נערך)

למה להירדף בגלל פתיחת תיק? תנהג כחוק, יבדקו וימצאו שאתה תקין וסביר שיניחו לך. בשלבים בהם אין רווחים גם לא תשלם מס, ואת ההוצאות תוכל לקזז מההכנסות. לעומת זאת, כבר הסבירו לך את מחיר האיחור בפתיחת תיק.

לי יש תיק עוסק מורשה (אם כי קטגוריה של "משלח יד", לא עסק, והסיפור לא גדול. אמנם אני מעדיף לשלם לבעל מקצוע כדי שינהל לי את הקשר עם הרשויות, אבל זה ממש לא סיפור גדול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 5 דקות, arik100 כתב:

א. דבר בסיסי וחמקמק שנקרא סקרי שוק, הכרת השוק.

ב. מהמרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, arik100 כתב:

פותחים את התיק רגע לפני ההוצאה הראשונה של העסק.

יש לזה עלות, בטח אם בעל מקצוע עושה את זה בשבילך, אבל זה חלק מעלויות הקמת עסק.

ואיזה להירדף? אתה מדווח, במקסימום אם יש להם שאלות או חשדות יזמנו אותך או ישאלו את הרו"ח שלך.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 48 דקות, arik100 כתב:

אם הסטייט אוף מיינד שלך הוא שרודפים אחריך, כנראה מתישהו ירדפו אחריך. מן נבואה שמגשימה את עצמה. ישראלים בכלל משוכנעים שהרשויות בפרט וכל העולם בכלל רודפים אחריהם. ומה עושה מי שרודפים אחריו? בורח... (כלומר מתחיל לעשות קומבינות). ואז באמת מתחילים לרדוף אחריו. מעגל ביצה ותרנגולת שלא נשבר לעולם.

כעסק קטן של איש אחד, בטח ברמת עוסק פטור, רשויות המסים הן הדאגה *האחרונה* שלך. הן רק רוצות את ליטרת הבשר שלהן; כל עוד אתה נותן להם את מה שהם רוצים, הכל בסדר.

• רעיון טוב! 3

חזיר דיזל

פורסם
לפני 53 דקות, arik100 כתב:

אתה הולך לרו"ח/יועץ מס מקצועי ונותן לו לטפל בכל ההיבט של אחזקת התיק. עלויות שכ"ט של יועץ מס זו הוצאה מוכרת. אתה מתרכז רק ביצירת כסף. אם לא מצליח לך העסק אתה אומר לאיש מקצוע שלך שאתה רוצה לסגור, הוא מטפל בסגירת התיק ואתה ממשיך בחיים שלך. 

• רעיון טוב! 4
פורסם

בדיוק מה שהכימאי אמר. כל כך פשוט וקל. הדיווח לרשויות המס - פעם בשנה. 

קנה ספר קבלות שעולה גרוש וחצי, תכין חותמת לחתום על הקבלות ו. .זהו. פתחת עסק. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני רוצה להוסיף בקטנה שאני ממליץ ממש לקרוא טוב טוב את הדרישות של משרד הבריאות כדי לייצר (או אפילו לייבא) מזון.

אני די בטוח שירד לך מהרעיון די מהר - זה חתיכת סרט.

אני ויתרתי על פתיחת עסק של ייבוא של מוצר מזון מסויים רק בגלל שהבנתי איזה סרט זה הולך להיות, זוג חברים אחרים התעקש להתחיל לייבא מוצר אחר. אכל Zין והחליט להפסיק באמצע.

[אלא אם כן משהו השתנה בעשור האחרון, ואני ממש בספק שהדרישות הוקלו]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, arik100 כתב:

ברוב הרשויות המקומיות (ויש גם רשות ממשלתית) שעוזרות בייעוץ, הכנת תכנית עסקית וכל מה שצריך לעשות לפני שפותחים עסק.

מיסוי זה רק דבר אחד בהקמת עסק חדש.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...