Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל חושפת את המוקה החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מזהה הגה ומתגים מבית GM. תמיד מעניין אותי כשחברה נמכרת לקבוצה אחרת, כמה זמן "מושכים" את החלקים מבית הקבוצה הקודמת. ציפיתי לזה בגרנדלנד\קרוסלנד כמובן, אפילו בקורסה החדשה. מודה שלא ציפיתי כאן.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

לי נראה שיש אלמנטים שנלקחו מהאופל מנטה A של שנות ה-70, במיוחד הגריל ...

לא יודע אם זה בכוונה או מקרי 😅...

Untitled-4.jpg

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
  • מעניין 1
פורסם

המכסה מנוע השחור יהיה גם גם בדגם הסדרתי?

זה מזכיר את הגג הלבן שהיה מוצע בעבר בפאביה בתוספת תשלום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוטו מאוד יפה, גם בחוץ, גם בפנים. אימוץ בקרים פיזיים למערכת האקלים הוא חידוש מרענן אצל PSA שכדאי לאמץ גם במוצרים האחרים שלהם. ההצלחה או הכישלון יהיו כמובן תלויי מחיר, אם יסתכל קצת מלמטה על ה 2008 יש לו אולי סיכוי, שקל יותר והוא יתייבש לו בחנות.

פורסם

כנראה שבקרים פיזיים למזגן זו אחת מנקודות הייחוד של אופל ב-PSA  ואולי אף ב- PSA+FCA המורחבת בהמשך.

ה-2008 אמור להיות מקביל לקרוסלנד, אני לא שולל כי המוקה אמור למצוא את מקומו בינו לבין הגרנדלנד...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

נראה מעולה, ומערכת ההינע שתהיה זהה ל2008 נראית מבטיחה מאוד, שיתוף הפלטפורמות מוריד את עלויות הפיתוח, אבל יהיה מעניין לראות אותו מתחרה ב2008 כאן, שגם נראה מצוין.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, yohai71 כתב:

אני מזהה הגה ומתגים מבית GM. תמיד מעניין אותי כשחברה נמכרת לקבוצה אחרת, כמה זמן "מושכים" את החלקים מבית הקבוצה הקודמת. ציפיתי לזה בגרנדלנד\קרוסלנד כמובן, אפילו בקורסה החדשה. מודה שלא ציפיתי כאן.

כנראה גם מקבלים כמה מחסנים מלאים חינם עם העסקה.😆 הכי טוב מחסן חינם. ככה אתה מרכיב חלקים 5 שנים קדימה, או לפחות יכול לדעת אך ההגה הבא שלך הולך להראות.

אבל נראה איור מעולה בתמונות והצרפתים חוללו שינוי טוב כנראה, לא רק לעצמם.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
  • תוכן חדש...