Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק אקו סייב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבטחנו להיות הוגנים, וכך נתמיד,

התקשרנו לשניים מהממליצים ש'אקו סייב' פרסם.

הראשון טען שלא בדק אמפירית, אבל השתמש בתוסף ברכב שלו, פורסטר 2013 ומרגיש שיפור בפעולת המנוע.

השני ביצע מעקב מסודר באמצעות קובץ אקסל ומדידות מדוייקות על רכב מסוג דודג' ראם, ואכן ראה שיפור בצריכת הדלק. 

אני מביא לכם את המידע האמור, כלשונו, וכל אחד יבין אותו איך שהוא רוצה. 

אני התקשרתי לאנשים הללו, שלא הכירו אותי, לא ידעו מי אני, הצגתי את עצמי כחלק ממערכת קארספורום, והם שמחו לשתף פעולה. 

דעתי האישית היא שאני חייב ללכת לקנות BG44K גם ללנדקרוזר וגם לפיג'ו, 

אני עדיין מחזיק בדעה שלא מדובר בהמצאת המאה, ואם היה כזו המצאה גדולה, היו מוכרים אותה לשל או לאקסון מוביל.

אציין כי במהלך החיפושים מצאנו שניתן לרכוש חביות גדולות של תוספים שונים לדלקים שעושים המון דברים. 

למשל כאן - https://www.rotal.com/product_category/מניעת-זיהום-אויר-משפרי-בעירה/

חברת רוטל היא חברה רצינית ואיכותית. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם כל ההמלצות מלקוחות במסמך המצורף שהם צירפו הם המלצות אמיתיות, עצוב לראות שיש אנשים שבאמת נפלו בפח.

פורסם

בהמשך למה שכתב דיסקו, אני רק אציין - כדרך אגב ובאופן שלא קשור לחלוטין ולא רומז לכלום - שבתור "איש מדיה" ו"דמות ציבורית" ושאר תארים מקושקשים שנועדו להגדיל לי את האגו, קיבלתי לא פעם הצעות מגופים מסחריים להגיד דברים שהם רוצים שאני אגיד בתמורה לכסף. אני לא טוען שזה מה שקרה פה, אני לא אומר שהחברה הזו הם חבורה של נוכלים ורמאים ובמקרה הכי טוב התוסף הזה יעשה בדיוק 0% תועלת ובמקרה הרע יגרום לנזקים, אני לא אומר אף אחד מהדברים האלה. אני רק שהפרקטיקה של לשלם לאנשים כדי שיגידו דברים טובים על המוצר שלך תוך שהם מתחזים ללקוחות אמיתיים או מציגים את דעתם כאובייקטיבית היא משהו קיים ואמיתי. 

ושכל אחד יחליט מה שהוא רוצה לפי זה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, פבל כתב:

זה שהוא לא מאוד יעיל זו לא סיבה לקרוא לו בשמות כאלה. אנחנו מכבדים את גולשי הפורום ולא משתמשים במילים כאלה פה.

אם מישהו פספס, זה בצחוק...

אני לא יודע אם אתה ציני או התקשת בהבנה.. אבל נניח שמה שדרוש כאן זו הבהרה לשונית.

"דטרגנט" הוא חומר ניקוי, וזה בדיוק מה ש BG44 עושים. 

BG Platinum® 44K® is 11 ounces of high-quality detergents that you pour right into the gas tank to restore performance and gas mileage. It vanquishes deposits in combustion chambers, intake manifolds, ports and on valves and restores flow in fuel injectors. Basically, it cleans the entire fuel system!

במידה והיית ציני ולא מתקשה בהבנה,  אז כמובן שאני יצאתי  יאבש.

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

@ליפיגותתחיל לשכל אותיות ותצא מהיובש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

אציין כי במהלך החיפושים מצאנו שניתן לרכוש חביות גדולות של תוספים שונים לדלקים שעושים המון דברים. 

למשל כאן - https://www.rotal.com/product_category/מניעת-זיהום-אויר-משפרי-בעירה/

חברת רוטל היא חברה רצינית ואיכותית. 

אז מה מונע ממני לקנות חבית של זה, למלא בקבוקים של חצי ליטר, לקרוא לזה EcoVadim, ולמכור אותם ב150 שקל לבקבוק?

ומי שידרוש אישורים, אציג לו את אלה של רוטל. הכל לג׳יט לחלוטין.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תוסף דלק טוב, כמו BG44K, יעזור לנקות פיח ולהעביר ניקוי פנימי לאינג'קטורים. לא אמורה להיות השפעה על צריכת הדלק אלא אם היה לך כלכך הרבה פיח, שזה השפיע על החיישנים או דברים בסגנון.. מה שכנראה לא המצב. 

פורסם
בתאריך 24.6.2020 בשעה 06:16, save כתב:

לי יש שיטה סודית. אני נוסע רק בירידות.

אני כבר שנים עושה זאת.

שמתי גלגלים גדולים מאחורה וקטנים מקדימה.

ככה הרכב כל הזמן בירידה, וצריכת הדלק השתפרה פלאים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני רק שאלה

האם הפרופסור הנכבד מהטכניון - מכון טכנולוגי לישראלהפקולטה להנדסת אווירונאוטיקה וחללמבני מעבדה אווירית, בודק כך גם את שאר המחקרים שלו?

ציטוט:

"למיכל הדלק של גנרטורים יש חתך מרובע סימטרי;

לכן גובה של הדלק נמדד בעזרת צינור שקוף וקליבר דיגיטלי"

image.thumb.png.9c15e515fcc8d067aae946d47ef522f2.png

רק העובי של הפס הזה, בהתחשב בגודל המיכל, יכול להכיל כמה ליטרים בפני עצמו.

אני מאד מקווה שהפרופסור המכובד לא היה שותף לחישובים של ביצועי החללית "בראשית".

בעצם..

פורסם

אם משהו נשמע טוב מדי מכדי להיות אמיתי, הוא כנראה כזה.

אין מה לחפש "תרופות פלא". תחזוקה טוב של הרכב, יחד עם נהיגה נכונה, הם המתכון הטוב ביותר לחסכון בדלק.

פורסם

הקטע שיכלים להיות שכלולים שיסיעו לחיסכון בדלק. מה שבטוח זה שהם הגיעו, מגיעים ויגיעו אלינו כבר אחרי כמה גלגלולים וימכרו לנו סביר להניח דרך חברה מוכרת עם יכלות שיווק ולוגיסטיקה מתאימים. 

פורסם

אגב, רק חוזר לעדכן אם למישהו היה ספק. לא התקבלה שום תשובה למייל ששלחתי לפרופסור מהטכניון שחתום על המחקר.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...