Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק אקו סייב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@פבל אני חושב ששווה לפנות ישר לטכניון, על אחת כמה וכמה אם יש חשד סביר לזיוף - זה אינטרס שלהם לא פחות משלנו שלא יסתובבו להם מסמכים מזויפים עם הסמל שלהם ושמות של פרופסורים בפנסיה שמתנוססים עליהם.
אם התזה שאני עובד עליה היתה נראית כמו המסמך הזה, המנחה שלי היה בועט אותי מהאוניברסיטה וטורק את הדלת בפרצוף...

פורסם

מאחר שיש לנו ניסיון עשיר בכל מיני "פתרונות פלא" לבעיות שמעסיקות את התעשיה שנים, ואנחנו (לצערנו) יודעים שכל התוספים הללו טובים רק לכיס של מי שמשווק אותם.

אבל כנראה כדאי שנגיד זאת מפורשות שוב: מכל פתרונות הפלא שבחנו (ובחנתי כמה בשמונה עשרה שנותיי בפורום) לא נמצא אף לא אחד שהיה שווה אפילו עשירית ממה שבקשו עבורו.

חבל על כספכם.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 29.12.2020 בשעה 18:44, discoTD5 כתב:

נניח 24 שעות כזה. 

לצערי, באמת לצערי, לא התקבל כל מידע רשמי מהיוזר שנקרא אקו סייב. 

המסמכים שצורפו כאן על ידי גולשים אחרים, נחזים להיות מזוייפים ברמה נמוכה. 

כל ילד בכיתה ג' יכול לתקוף את רמת הניסוי שצויינה, ואם הוא גם לומד כבר אנגלית, אז גם את השפה בה הדברים נוסחו. 

גם הצלבת נתונים אחרים, שאני מעדיף שלא לציין, מצביעה על כך שלא מדובר בהמצאת המאה. 

אין לי אלא לשער, על בסיס המידע שהובא לפנינו כאן שלא מדובר בהמצאה גאונית כפי שהפרסומים מציינים, שבמקרה הטוב רק יעשה לכם חור בכיס ולא ייצר לכם נזק למנוע.

המלצה שלי - להימנע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

"תוסף מחומרים טבעיים". נשמע כמו חנות של צמחונים.

מזכיר לי את הפרסומת לאיזה מוצר קוסמטיקה "טבעי" המתגאה בכך ששני שלישים ממנו הוא מימן, היסוד הנפוץ ביקום, ושליש חמצן, היסוד החיוני לחיים.

ובקיצור H2O

עריכה: מוצר עם כזה פוטנציאל לחסכון אמור להיות בעל פוטנציאל אדיר להכנסות, ולכן מוגן פטנט. הייתי רוצה לראות את רישום הפטנט, או לפחות מספרו, כדי להכנס לתיק המתאים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אקו סייב, האם אפשר בבקשה לקבל תשובה עניינית לשאלה הבאה?

אם המוצר שלכם מסוגל לספק (ציטוטים מאתר האינטרנט שלכם) "חסכון מוכח בשיעור של בין 20%-40% בתצרוכת הדלק", "הפחתה משמעותית של כ-70% בזיהום האוויר" ו"לשפר את פעולת בעירת הדלקים וביצועי המנוע" - 3 פרמטרים שכל יצרן כלי רכב מכל סוג שהוא עשה\עושה\יעשה ה-כ-ל כדי להצליח לפתח, אתם יכולים בבקשה להסביר מדוע אתם לא פונים אליהם (או הם אליכם) ולא רק על מנת להרוויח עסקית - אלא גם על הדרך לייצר רעידת אדמה בעולם הרכב, כזו שלא קרתה מאז המצאת הגלגל - וכן לפעול לטובת "...to save our planet"?

מה אנחנו, חסרי הבינה שמקשקשים בפורום, וכן כל עולם הרכב כולו מפספסים? האם ברור לכם שהקורונה תדחק למספר 2 במהדורות החדשות בכל מקום בעולם ברגע שהפיתוח שלכם (אם הוא אכן מקיים את ההבטחות כלשונן) יפורסם?

The older you get, the better you used to be

פורסם

ואם הם קונים חבית של BG44K ומחלקים לבקבוקונים קטנים ויפים, ומוכרים? 

הרי תוסף כזה אומרים לשים אחת לכמה אלפי ק"מ. את האקו סייב הם אומרים במינון לפי ליטרים, אז זה לא מנותק מהמציאות...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, sperial כתב:

תוסף מחומרים טבעיים

בתכלס הכל מיוצר מחומרי גלם שמקורם בטבע, ככה שזה נכון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אבל עכשיו עדן טבע מרקט יוכלו להוסיף מדף מוצרים לרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רע בזה? אתה לא רוצה נוזל שמשות מחלב שקדים? גם ככה זה מים עם צבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני כשעה, discoTD5 כתב:

ואם הם קונים חבית של BG44K ומחלקים לבקבוקונים קטנים ויפים, ומוכרים? 

הרי תוסף כזה אומרים לשים אחת לכמה אלפי ק"מ. את האקו סייב הם אומרים במינון לפי ליטרים, אז זה לא מנותק מהמציאות...

אם מישהו (לא הם, כי אני לא יודע מה הם עושים) עושה דבר כזה אז רצוי מאוד שיחדל, שהרי  BG44K הוא דטרגנט חזק מאוד שנועד למיכל אחד אחת ל 10,000 ק"מ,  ואם הוא ינכח באופן קבוע במיכל אז לטווח הארוך (אולי לא כל כך ארוך), יגרם נזק למנוע.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

מזכיר לי את הפרסומת לאיזה מוצר קוסמטיקה "טבעי" המתגאה בכך ששני שלישים ממנו הוא מימן, היסוד הנפוץ ביקום, ושליש חמצן, היסוד החיוני לחיים.

ובקיצור H2O

שמעתי על זה. חבל רק שהנוכלים האלה שכחו לציין את העובדה שמחקרים הוכיחו שהשיט הזה רעיל וכל (אבל ממש כל. 100%) מי שמשתמש בו מת.

לפני 30 דקות, ליפיגו כתב:

שהרי  BG44K הוא דטרגנט

זה שהוא לא מאוד יעיל זו לא סיבה לקרוא לו בשמות כאלה. אנחנו מכבדים את גולשי הפורום ולא משתמשים במילים כאלה פה.

אם מישהו פספס, זה בצחוק...

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...