Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, תמים באופן קיצוני כתב:

האם מנוע שעבר ראש הוא פחות  עמיד? פחות חזק? בפרט שזה דיזל.

זה תלוי בשני פרמטרים - שעל שניהם אני בספק אם תוכל לענות:

1) מה מצבו של המנוע ששמו לך (למעט ראש המנוע) וכמה בלאי יש לו.

2) איכות שיפוץ ראש המנוע (על זה יש למוסך שליטה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמרת נכון.

1. אין לי מושג

2. אין לי מושג.

מה שכן  שמתי לב שהסחיבה של האוטו לא משהו.

לגבי שיפוץ ראש המנוע הציע שאני אבוא לראות איך הוא עושה.

אומנם עיקר השאלה האם 3 חודשים ראשונים הם ערובה לראש מנוע תקין ולראש שלי גם תקין ושקט אח"כ?

פורסם

האמת?

צריך לקוות ולהתפלל. יש רק דבר אחד וודאי בחיים.

לו הייתי במקומך לא הייתי נכנס להרפתקה הזאת מלכתחילה. מאחר שאתה כבר מושקע (ואני מבין בין השורות שהפרוטה לא מצויה בכיסך) - אין לך הרבה ברירות, אלא לקחת את הסיכון, ולקוות לטוב.

צריך להבין שברכב בן 15 (וספציפית בדגם הזה) יש פוטנציאל אינסופי לתקלות שונות ומשונות ולא זולות לתיקון.

4393 קיה קרניבל דיזל נמכרו כאן בין השנים 1999-2006 מתוכן 1239 עדיין איתנו. כל השאר - כבר לא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יכול לתבוע.

אישית הייתי נותן לו לעשות ראש(בהנחה שלא עשו לו בעבר) וסוגר את הפינה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

דרוש בעל המוסך לעדכן את המנוע ברישיון הרכב ללא דיחוי לטסט. יש לי שכן שהחליף מנוע, המוסך לא עדכן - ועכשיו הוא כבר בלי טסט חודשיים, והמוסך מורח אותו.

(וזה ממש לא המקרה היחיד...)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אכן מוסך יבואן.

העדפתי להימנע מפרט זה ע"מ להשאיר אותו אנונימי. שכחתי שבכותרת העליתי כך...

לגבי הבקשה שירשום את מספר המנוע...אממ... לא סוכם כך. איך אדרוש ממנו דבר שלא סוכם.

לגבי השכן שיפנה או למשטרה או לאחראית ייבוא במשרד התחבורה בחורה בשם דנה יש לי טלפון שלה ויברר מולה.

לגבי שאלת האחריות. זה שזה תמוה בעינך לפחות אצלך זה תמוה לי זה אוכל את הלב העוול והעושק העקיצה הזאת. כך זה בעיני. אולי במוסך הם לא מסתכלים כך ואני בכוונה נמנע מהדבקת תוויות של רמאים וכו' לא מוסיף כלום. ייתכן שאני פשוט לא מבין וכן אני משתדל להיעזר בפורום הנפלא הזה לדעת האת הצדק איתי. הגם שכמעט כל מי שדיברתי איתו לא הבין כלל את הצד של המוסך. כמוך!

מבחינתו האחריות שהוא לוקח זה כמו שכתבתי או 1. לסדר ראש מנוע. 2. לתת 4000K עבור המנוע בלבד ואני אמור לשלם את העבודה.

(אני לא מדבר על שאר החלקים שעל זה ודאי אצרך לשלם למרות שהיו בסדר גם קודם רק החלפתי כי אמרתי מנוע חדש בוא נחליף הכל)

פורסם
בתאריך 23.6.2020 בשעה 09:01, מלטבשי כתב:

יש פה בחור שהחליף לא מזמן מנוע ביונדאי 7 מקומות ישנה. שנת 2002.

לזכרוני, elads או משהו בסגנון (למרות שהסיפור קצת מוזר לי וממש דומה)

נכון זה אני

נסעתי עם הרכב פעמיים ים המלח ירושלים והרכב נוסע ממש יפה

יש רעשים ממכסה הטיימינג הודעתי למוסך אמר להכניס את הרכב אליו לתיקון באחריות.

נשלח את האוטו על גרר אליו. לא נבזבז יומית על לנסוע לשם.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
בתאריך 22.6.2020 בשעה 22:36, תמים באופן קיצוני כתב:

שלום חברים.

לפני שבועיים הכנסתי רכב 7 מקומות להחלפת מנוע.

עלות החלפת מנוע כולל עבודה 5500 ₪ .

החליפו לי רדיאטור לחדש 800 ₪.

עוד טרמוסטט צינורות עוד 500 ₪ לערך.

יומיים אחרי שיצאתי מהמוסך הרכב בעליות לירושלים מיכל עיבוי מבעבע ומוציא מים צינורות בלחץ....עברתי סרטים היום המוסך הודה לי והשיחה  מוקלטת המנוע לא תקין יש סדק קטן. הוא מציע לי 2 אפשרויות.

1.      זיכוי של 4.000 ₪ והרכבת מנוע בעייתי מאוד על האוטו יותר גרוע מהמנוע הקודם שהיה לי.

2.      לעשות ראש מנוע למנוע שהביא לי.

אני לא מבין שילמתי על מנוע קומפלט לא מנוע שעשה ראש.

גם את כל ההחלפת רדיאטור וצנרת הייתי מוכן במנוע בלי חפיפת ראש לא שמים ספה מפוארת בבית מוזנח.

האופציה השלישית כמובן היא תביעה לבית משפט לתביעות קטנות מדובר ברכב שכולו שווה 12.000 ₪. החיסרון בזה הטירחה והרכב שבינתיים לא יהיה לי.

עוצו לי עצה חברים.

דעתי האישית לא לוותר בשום אופן, בדיוק בשביל זה שילמת על מנוע קומפלט ולא על שיפוצים למיניהם
כידוע שהאחריות כוללת גם את העבודה של הפירוק וההרכבה, שלא יספרו לך סיפורים.. או שיחזיר את מלוא הסכום או שיחליף מנוע קומפלט

בהצלחה

• תוכן חדש...