Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה טייקן בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, פבל כתב:

הסיבה שהיצרניות האחרות לא עושות את זה היא גם כי הן רוצות שתמשיך לקנות את המכוניות החדשות שלהן שהם מציגות כל הזמן (בניגוד לטסלה שהשיקה בקושי ארבעה דגמים ב-8 שנים, אז היא רוצה שהדגמים שלה ישארו רלוונטיים), וגם כי הן מאוד מאוד מאוד חוששות מחיבור מערכות קריטיות במכונית לאינטרנט כי האקרים.  

דווקא בגלל זה טסלה היא בעיניי חלוצה בתחומה, יחסית לגילה הקטן היא עושה הרבה באזז ורעש, היא לא מנסה להשיק דגמים "כמו מים" והיא מתמקדת לשפר את הדגמים הנוכחים שלה, כי באמת חוץ מעוד 2 דגמים, שעל אחד אנחנו יודעים (משפחתית) ואולי סופר מיני חשמלית שתבוא בעתיד, שום חברה לא צריכה יותר.

אולי זה משפט גדול מדיי בשביל התיאור, אבל תפסת מרובה לא תפסת?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פבל כתב:

אין באמת קשר לעובדה ששתי המכוניות חשמליות. להוציא מקרים בודדים ואופטימיזציות זניחות, טסלה לא באמת משפרת שום דבר מהותי שקשור ליחידת ההנעה בעדכונים האלה. היא מוסיפה פיצ'רים כמו שימושים נוספים למצלמות שמותקנות על הרכב, שיפורים לאלגוריתם של הנהיגה האוטונומית, משחקים למסך המגע ועוד כל מיני פיצ'פקעס.

לא היו דיווחים לכך שעדכוני התוכנה משפרים גם את הביצועים של הרכב ומקצרים זמנים 0-100?

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם

בזמנו דיברו על הטווח המאכזב של הפורשה סביבות 320/308  ק"מ תלוי דגם,

בדבר העיקרי הזה, טסלה עם היד על העליונה. 

פורסם
לפני 46 דקות, nizzan943 כתב:

דווקא בגלל זה טסלה היא בעיניי חלוצה בתחומה, יחסית לגילה הקטן היא עושה הרבה באזז ורעש, היא לא מנסה להשיק דגמים "כמו מים" והיא מתמקדת לשפר את הדגמים הנוכחים שלה, כי באמת חוץ מעוד 2 דגמים, שעל אחד אנחנו יודעים (משפחתית) ואולי סופר מיני חשמלית שתבוא בעתיד, שום חברה לא צריכה יותר.

אולי זה משפט גדול מדיי בשביל התיאור, אבל תפסת מרובה לא תפסת?

מצד אחד, אני רוצה להגיד ש"אל תדבר שטויות. תראה את כל היצרניות, הן לא סתם שופכות כמויות עצומות של כסף על מו"פ ומפתחות דגמים שונים כדי לענות על הצרכים של כל נישה אפשרית"

מצד שני, אפל. עם שלושה טלפונים, שלושה לפטופים ושני טאבלטים (או משהו כזה).

יש אמרה שאומרת "אל תתן ללקוחות שלך מה שהם רוצים. תן להם את מה שהם עדיין לא יודעים שהם צריכים. כי אם יצרניות רכב היו שואלות לפני 130 שנה מה הלקוחות רוצים, הם היו מבקשים סוסים יותר מהירים". 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 18 דקות, shimta כתב:

בזמנו דיברו על הטווח המאכזב של הפורשה סביבות 320/308  ק"מ תלוי דגם,

בדבר העיקרי הזה, טסלה עם היד על העליונה. 

זה הטווח המוצהר, מבחנים הוציאו טווח יותר גדול בהרבה (400-500 כזה).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

האמת שלא יכולת להביא דוגמא טובה יותר ממה שהבאת, הרי ברור שכל היצרניות לא סתם שופכות כמויות אסטרונומיות של כסף, והם בעצם באות בגישה של "מה שלא תרצה - יש, אני מתאימה את עצמי אלייך", לעומת אפל (טסלה) שמשגעת את העולם ואומרת, אני יודעת מה טוב, סמוך על סחבק.

פורסם (נערך)
בתאריך 21.6.2020 בשעה 10:11, פבל כתב:

כן, מקבלים. תלת פאזית (שיודעת לעבוד גם על פאזה אחת).

פורשה דיברו על הסכם עם "רשת בתי מלון" שתקים עמדות טעינה שיוכלו לשמש את בעלי המכוניות, אבל לא נכנסו לפרטים ספציפיים. אני יותר מאשמח לאכול את הכובע, אבל לדעתי את מלוא ה-350 קילו וואט שהמכוניות יודעת לקבל, אני בספק שנראה כאן. 

אין באמת קשר לעובדה ששתי המכוניות חשמליות. להוציא מקרים בודדים ואופטימיזציות זניחות, טסלה לא באמת משפרת שום דבר מהותי שקשור ליחידת ההנעה בעדכונים האלה. היא מוסיפה פיצ'רים כמו שימושים נוספים למצלמות שמותקנות על הרכב, שיפורים לאלגוריתם של הנהיגה האוטונומית, משחקים למסך המגע ועוד כל מיני פיצ'פקעס. טכנית אין שום דבר שמונע מפורשה (או דאצ'יה לצורך העניין) לעשות בדיוק את אותו דבר. כל המכוניות האלה מחוברות לאינטרנט, בין אם ישירות ובין אם דרך חיבור הבלוטות' (האיטי להחריד, אבל זה מה שיש) של הטלפון של הנהג. 

הסיבה שהיצרניות האחרות לא עושות את זה היא גם כי הן רוצות שתמשיך לקנות את המכוניות החדשות שלהן שהם מציגות כל הזמן (בניגוד לטסלה שהשיקה בקושי ארבעה דגמים ב-8 שנים, אז היא רוצה שהדגמים שלה ישארו רלוונטיים), וגם כי הן מאוד מאוד מאוד חוששות מחיבור מערכות קריטיות במכונית לאינטרנט כי האקרים.  

אני מבין שתוספת של 67 כ"ס להספק זה ממש זניח.

spacer.png

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...