Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח הראל סוויץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

להראל סוויץ יש ביטוח לפי מספר ק"מ והם מרכיבים רכיב של איתוראן שיושב על המצבר.

עשיתי את הביטוח להורי שנוסעים מעט מאד וזה יצא משתלם.

תוך חודש ה לכו שני מצברים.

האם יכול להיות שהרכיב לוקח להם את כל החשמל מהמצבר ומרוקן אותו?

(הם מקפידים לעשות נסיעה קצרה כל יום)

משהו נתקל בתופעה הזו?

תודה!

פורסם

נדמה לי של AIG יש ביטוח דומה והם מבטיחים לסמוך על המילה של המבוטח. הרכיב הזה של איתוראן מעצבן למדי, אני למשל כבר קיבלתי פעמיים טלפונים מהם שגנבו לי את האוטו, כשהוא חונה ליד הבית. ובכלל לא מתלהב מרכיב שמלבישים אצלי בהבטחה שמטרתו בסך הכל לבדוק קילומטראז', אבל עושה רושם שהוא מנטר גם מיקומים ואולי גם מהירות. בענין הקשר למצבר אצלי אין בעיה בינתיים ( כבר שלושה חודשים עם הביטוח הזה )

פורסם
לפני 1 שעה, רועי5 כתב:

נדמה לי של AIG יש ביטוח דומה והם מבטיחים לסמוך על המילה של המבוטח. הרכיב הזה של איתוראן מעצבן למדי, אני למשל כבר קיבלתי פעמיים טלפונים מהם שגנבו לי את האוטו, כשהוא חונה ליד הבית. ובכלל לא מתלהב מרכיב שמלבישים אצלי בהבטחה שמטרתו בסך הכל לבדוק קילומטראז', אבל עושה רושם שהוא מנטר גם מיקומים ואולי גם מהירות. בענין הקשר למצבר אצלי אין בעיה בינתיים ( כבר שלושה חודשים עם הביטוח הזה )

אצל AIG הביטוח הרבה יותר יקר ולא בדיוק כמו שבפרסום. הורי אנשים מבוגרים ונוסעים ממש מעט, ולכן זה השתם להם אבל הסיפור עם המצבר מאד מטריד וזה כבר גמר שני מצברים כנראה איזושהי בעיית חשמל לא ברור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למה להם בכלל להתאמץ ולהתקין משהו ברכב? לא יותר פשוט לבקש לשלוח רישיון רכב וכך ניתן לחשב נסועה?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

אני קיבלתי מהם הצעת מחיר זולה (אני עושה פחות מ-5K ק"מ בשנה) וליברה נתנו לי הצעה זהה (בטלפון) + ביטול השתתפות עצמית ברגע שאמרתי להם כמה הציעו לי בהראל סוויץ'.

אצל ליברה גם לא צריך להתקין איתורן ואין קנס אם עוברים את הק"מ שהצהרת.

• תוכן חדש...