Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בלי לטחון את הנושא על תפקידם של d1-d3 בגיר..

מעניין אותי לדעת עם קיק מd1 ל2 ו3 ואז D רגיל, האם זה יאיץ יותר מהר מאשר קיק בD רגיל?

והכי חשוב אם זה פוגע בגיר לצאת מהמקום בעזרת ההילוכים?

פורסם

זה גיר אוטומטי או רובוטי ?

בכל מקרה,משחק עם ידית ההילוכים מיותר למעט הורדת הילוך בירידה ככל שנדרש

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוטומטי..

כן לפעמים באלי לצאת ראשון ברמזור לבדוק תכוח של האוטו מול רכבים אחרים..

והכי חשוב לי שזה לא יפגע בגיר אם זה מזיק לגיר אז אני אוותר על התענוג

פורסם (נערך)

כל מה שהמצבים האלה עושים זה לנעול את הגיר בהילוך מסויים.
רוצה להיות חכם? בדוק מה שיא ההספק של הרכב ובאיזה סל"ד הוא מגיע. אם בהאצה עם דוושת גז עד הסוף הגיר מעביר לבד בסל"ד שקרוב לסל"ד שיא ההספק - אתה עם המשחק שלך רק מפריע.הרי לך - אין מושג מתי להעביר הילוכים בצורה אופטימלית.

בנוסף - זה בהחלט יוצר בלאי לגיר, הוא לא מתוכנן לזה והמחשב עלול לשחרר פקודה שתגרום לבלאי מואץ או נזק. בנוסף - משחק מוגזם בהילוכים תחת עומס יביא להתחממות הגיר, ואם הוא יתחמם, והשמן ישרף קצת ויאבד מתכונותיו אתה עלול להיפרד מ5 אלף שקל על גיר חדש כי מעברי השמן בגיר יסתמו וברזלים יתחילו להתחכך בברזלים בלי שימון ואז בום.

בנוסף - דיר באלאק להכניס לרוורס כשהאוטו לא בעצירה מלאה ברכב הזה הגיר לא סלחן לזה כלל.

עריכה אחרונה על ידי shellcase
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקיי אז בגיר רובוטי לדוגמא יש את המצב הרגיל והמצב הידני, לפעמים עדיף לנהוג על הידני מאשר על הרגיל בגיר רובוטי..

אז פה האוטומט עושה עבודה טובה יותר כנראה מההילוכים

בכל מקרה כנראה הרכב הבא יהיה ידני 

• תוכן חדש...