Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בליסינג חלק מהאנשים כן לוקחים רכבים שלא בטוח שהיו קונים כרכב פרטי שלהם (אוקטביה/ ראפיד לדוגמא), תוך ידיעה שיתכנו בעיות.

באף אחד מהתגובות שלי על ה-208 דיזל לא רשמתי על מנוע לא אמין, אלא על הדברים שמסביב.

אני תמיד מציין שרכב הוא כמו בנאדם- מכונה שבנויה מהמון חלקים שחייבים לעבוד בהרמוניה מושלמת. כמו שאנחנו חולים לפעמים, ככה רכב מתקלקל, וכמו שיש חולים כרוניים, יש רכבים פחות אמינים.

העולם השתנה ואנשים היום מעדיפים לנצל את הזמן שלהם לעצמם, הרבה פחות לרכב שלהם.

ציינתי שאחד כמוני, שנוסע כ-5000 ק״מ בחודש לא יכול כרגע להרשות לעצמי רכב שקיים סיכוי גבוה יותר שיבלה במוסך לעומת הג׳אז הידנית שיש לי.

בשביל הפאן החזקתי s60t6 שהיתה גורמת לי לחיוך בכל לחיצה על הדוושה.

לשמחתי, מעולם לא החלפתי ברכב יפני שהיה לי (ונסעתי ביפניות יותר ק״מ) חלקים כמו שהחלפתי באירופאיות שהיו ברשותי.

ההפניה לגוגל היתה דווקא לכתבות על רכבי יד שניה שבהן מנסים להתחקות לתקלות שיש בדגם כזה או אחר.

• אהבתי 1
פורסם

א.חיפשתי תקלות בקורולה 2016,לא מצאתי יותר מידי.

ל208 מצאתי יותר.

ב.חברות ליסינג מגבילות את הלקוח,וגם אם תבקש פוקוס ממש יפה לא בטוח שתקבל,כי אחרי הנפילה עם הקודמת הם לא קונים אותן כי הRESALE שלהם פח.

אגב,גם כשאני לוקח ליסינג הציפייה היא שהרכב ייסע-הוא לא חינם ואני משלם עליו המון כל חודש.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לכולם יש תקלות. למי יותר למי פחות.
בישראל, סביב ההילה של "רכבים אמינים", לא תמצא מי שיפצה את פיו וידבר רעה על מכוניתו האמינה - מחשש שהשכן עלול לשמוע, ואז השמועה תתפשט כאש בשדה קוצים, ואז המחירון יצנח כי האוטו התקלקל ועכשיו הוא נחשב ל"לא אמין". כפועל יוצא, בעל הרכב ה"אמין" יפסיד הרבה כסף בין מכירה לקניה, ומי כמוך יודע שהדבר הכי קשוח שאפשר לעשות לישראלי (ולא רק) - זה לגעת לו בכיס.
בעבר היה פה MAX שדיבר על הממירים הקטלטיים בספורטאז' 1.6, וגם על המחזיר שמן בין המנוע לגיר, ועוד כמה דברים. בהתחלה זה נשמע כמו אגדה אורבנית - איך זה יכול להיות שאחת המכוניות הנמכרות כאן בשנים האחרונות עם תקלות מוכרות ואף אחד כאן לא שמע עליהן ?!
כמה ימים לאחר מכן, חבר טוב החליט לשים 80K שח (לפני שנה) על ספורטאז' 2015 (דאז בת 4 בדיוק) עם 40K ק"מ - וכמה ימים אחרי קיבל את זה בפנים. שיטפון של שמן על גחון הרכב ובדיקה במוסך מורשה קיה לא השאיר צל של ספק: צריך להוריד גיר, להחליף מחזיר שמן ולבדוק מפלס שמן גיר. סיפור של 2000 שח לערך. בבדיקה אמרו לו שיש הזעת שמן (לכאורה, נשמע כמו משהו קליל או כסת"ח שיש בכל בדיקה, נכון ? ).

מעניין אם זה היה קורה לאחד כמו "oran corolla", שלכאורה היה קונה רכב אמין (ספורטאז', מה, לא אמין ??) ויום אחרי צריך לשים 2000 שח על מחזיר שמן בין המנוע לגיר - מה היה אומר ? והאם היה פותח על זה בפורום בעוד הרכב עדיין בבעלותו ? נקודה למחשבה.

איציק
שמע את חתיכת ליצן .
ההילה הזאת סביב " רכב אמין " בא לידי ביטוי בהרבה מובנים אם אתה קונה רכב פרמיום אתה מצפה לפרמיום
אז אם גם האמינות של הds מופלאה השירות עדין גרוע והאיכות חומרים לא טובה כמו שמצפים מרכב פרמיום .
מענין מאוד על מה אתה נוהג.....
אתה גם כל כך מבין ויודע כל כך הרבה כי סביר להניח מכל התגובות שלך שאתה רק אוהב לקרוא לדבר ולא לקבל ביקורת אמיתית "מהשטח " מאנשים שכן היה להם רכב כזה או אחר זה כבר בעיה שלך .
יש רכבים שמעולים בחול ובארץ הם פשוט לא בנוים לאקלים ולתנאים ויש רכבים שפשוט לא מתאימים לבעלים .
ולא הייתי קונה קיה אבל הוא סוס עבודה וגם אם יחליפו ריקול ל100000 מנועים עדין ימשיכו לקנות אותם כי הם יודעים לעמוד מאחורי המוצר שלהם ולתת שירות בהתאם .

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• אהבתי 2
פורסם

אורן,זה נכון כשהרכב חדש ואתה מרגיש "בכיס" את הפרמיה על הפרמיום.

אבל אחרי 5-6 שנים כשהאוטו עולה 45-50 אלף שקל...

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 20 דקות, oran corolla כתב:

שמע את חתיכת ליצן .
ההילה הזאת סביב " רכב אמין " בא לידי ביטוי בהרבה מובנים אם אתה קונה רכב פרמיום אתה מצפה לפרמיום
אז אם גם האמינות של הds מופלאה השירות עדין גרוע והאיכות חומרים לא טובה כמו שמצפים מרכב פרמיום .
מענין מאוד על מה אתה נוהג.....
אתה גם כל כך מבין ויודע כל כך הרבה כי סביר להניח מכל התגובות שלך שאתה רק אוהב לקרוא לדבר ולא לקבל ביקורת אמיתית "מהשטח " מאנשים שכן היה להם רכב כזה או אחר זה כבר בעיה שלך .
יש רכבים שמעולים בחול ובארץ הם פשוט לא בנוים לאקלים ולתנאים ויש רכבים שפשוט לא מתאימים לבעלים .
ולא הייתי קונה קיה אבל הוא סוס עבודה וגם אם יחליפו ריקול ל100000 מנועים עדין ימשיכו לקנות אותם כי הם יודעים לעמוד מאחורי המוצר שלהם ולתת שירות בהתאם .

בו'נא אתה טרחן... אתה עדיין בעניין ה DS ?
הרכב כבר בן 6 ! כבר איבד 75% מערכו ! אתה חושב שזה מעניין עכשיו אם על הנייר זה "פרמיום" או "פמפרס" ?
הבן אדם קנה אוטו, נהנה ממנו, מה כואב לך?
קשה לך לראות שמישהו חושב על אוטו מסויים אחרת ממך ?

בתמונה שלי בסימלון תראה אוטו עם מנוע THP165. כמו שאתה מבין אין לי קורולה.
אני מחזיק בבית 3 (!) צרפתיות, חלקן ממש זקנות (בנות 13-14) והן אצלי כבר 4-5 שנים.
פעם חשבתי כמוך, היו לי רק יפאניות... אבל גילית דברים אחרים בדרך.

הקטע של ה"רכבים שלא בנויים לאקלים בארץ"... אתה עדין חי בסרט שבארץ יש אקלים ייחודי ?
בעולם יש המון מקומות עם אקלים דומה לישראל ואפילו קשה יותר, זה לא ייחודי כאן לארץ (פעם חשבו ככה, היום יודעים שזה חארטה).

אתה עושה הקבלה ישירה בין "פרמיום" ל "סופר אמין". בפועל זה ממש לא ככה.
סביר להניח שכל קורולה 1.6 ממוצעת תהיה פי 10 יותר אמינה מרכבים שנמצאים בקטגוריה של "יוקרה", פשוט כי הם מציעים שפע של דברים שאין במכוניות פשוטה וזולה יותר.

איציק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אורן,זה נכון כשהרכב חדש ואתה מרגיש "בכיס" את הפרמיה על הפרמיום.
אבל אחרי 5-6 שנים כשהאוטו עולה 45-50 אלף שקל...
אחרי 5,6 שנים אתה משלם שלישי מחיר ונהנה מפרמיום והתמורה למחיר שווה כל שקל זה אין ספק . זה היופי
מי שיש לו את היכולת לקנות מרצדס לדוגמא בחצי מליון שיבושם לו ושיהנה מכל רגע .
ומי שרוצה לקנות מרצדס משומשת וישנה זה אומר שהיא לא מגיע לו יחס כמו של מרצדס חדשה כי היא ישנה?

בו'נא אתה טרחן... אתה עדיין בעניין ה DS ?
הרכב כבר בן 6 ! כבר איבד 75% מערכו ! אתה חושב שזה מעניין עכשיו אם על הנייר זה "פרמיום" או "פמפרס" ?
הבן אדם קנה אוטו, נהנה ממנו, מה כואב לך?
קשה לך לראות שמישהו חושב על אוטו מסויים אחרת ממך ?

בתמונה שלי בסימלון תראה אוטו עם מנוע THP165. כמו שאתה מבין אין לי קורולה.
אני מחזיק בבית 3 (!) צרפתיות, חלקן ממש זקנות (בנות 13-14) והן אצלי כבר 4-5 שנים.
פעם חשבתי כמוך, היו לי רק יפאניות... אבל גילית דברים אחרים בדרך.

הקטע של ה"רכבים שלא בנויים לאקלים בארץ"... אתה עדין חי בסרט שבארץ יש אקלים ייחודי ?
בעולם יש המון מקומות עם אקלים דומה לישראל ואפילו קשה יותר, זה לא ייחודי כאן לארץ (פשוט חשוב ככה, היום יודעים שזה חארטה).

אתה עושה הקבלה ישירה בין "פרמיום" ל "סופר אמין". בפועל זה ממש לא ככה.
סביר להניח שכל קורולה 1.6 ממוצעת תהיה פי 10 יותר אמינה מרכבים שנמצאים בקטגוריה של "יוקרה", פשוט כי הם מציעים שפע של דברים שאין במכוניות פשוטה וזולה יותר.

איציק
אחי כל תגובה שאתה רושם את מבלבל תמוח על הקורולה הזאת היה לי קורולה בשנת 2014 .
החלפתי עשרות מכוניות מאז ו90 אחוז מהם היו מכוניות לא יפניות ולא שיגרתיות
נסעתי על רכבים צרפתים ונהנתי חלקים .
הדעה שלי על הds היא x וזה כבר לא רלוונטי
זה שאתה "משוחד " כי יש לך 3 מכוניות צרפתיות בבית ולא מוכן את זה שלא כל רכב צרפתי הוא אמין זה בסדר .
אני היום בכלל נוסע על רכב גרמני ואמריקאי שעברו יותר מ10 שנים על הכביש .
ועם אין ספור ספיגמות על תקלות גג וחוסר אמינות .
לכל רכב יש בלאי זה ברור , שנה היא לא פקטור מבחינתי לפחות אפשר לראות רכבים שנוסעים כמו נינגות לעומת רכבים חדשים ששוברים אותם .
ורכב שנחשב כרכב פרמיום גם אחרי 6 שנים וגם אחרי 10 שנים הןא עדין פרמיום .
כי אתה משלם על הסמל ועל המותג . אם זה בקניה , אם זה בירידת ערך , או עם זה בתחזוקה

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, asafasraf כתב:

דווקא בליסינג חלק מהאנשים כן לוקחים רכבים שלא בטוח שהיו קונים כרכב פרטי שלהם (אוקטביה/ ראפיד לדוגמא), תוך ידיעה שיתכנו בעיות.

באף אחד מהתגובות שלי על ה-208 דיזל לא רשמתי על מנוע לא אמין, אלא על הדברים שמסביב.

אני תמיד מציין שרכב הוא כמו בנאדם- מכונה שבנויה מהמון חלקים שחייבים לעבוד בהרמוניה מושלמת. כמו שאנחנו חולים לפעמים, ככה רכב מתקלקל, וכמו שיש חולים כרוניים, יש רכבים פחות אמינים.

ציינתי שאחד כמוני, שנוסע כ-5000 ק״מ בחודש לא יכול כרגע להרשות לעצמי רכב שקיים סיכוי גבוה יותר שיבלה במוסך לעומת הג׳אז הידנית שיש לי.

לשמחתי, מעולם לא החלפתי ברכב יפני שהיה לי (ונסעתי ביפניות יותר ק״מ) חלקים כמו שהחלפתי באירופאיות שהיו ברשותי.

ההפניה לגוגל היתה דווקא לכתבות על רכבי יד שניה שבהן מנסים להתחקות לתקלות שיש בדגם כזה או אחר.

אוקטביה\ראפיד זאת דוגמא לא רעה למכונית בליסינג שאנשים אולי לא היו קונים כפרטית... אבל בוא לא נשכח שבסופו של ליסינג, קונה את האוטו הזה מישהו פרטי. אם חברות הליסינג לא היו יכולות לממש את הכסף על האוטו, היו מפסיקות להביא אותו... זה האינטרס שלהם.
אני חושב שגם אם תגדיר את ה 208 כפחות אמינה מהג'אז (וזה בסדר, כי הג'אז לאורך דורות נחשבת למכונית סופר עמידה ואמינה) - עדיין יש כאן נעלם שקשה להתייחס אליו - והוא: מספר הכניסות (הלא צפויות) למוסך שרכב כזה יכול לגרום לך פר שנה. 
לעיתים החיסכון (בדלק ובאחזקה) הוא כל כך דרמטי, שאם הרכב צריך יום בשנה במוסך לבלת"מ, זה שווה את זה. מעבר לזה יש את עניין התחזוקה, וכאן בפורום נמצאים אנשים שחלק מנושא האהבה לתחום הרכב, זה גם עניין התחזוקה שלו.
לא חסר כאן חבר'ה שמחזיקים מכוניות שנחשבות עבורך "לא אמינות" כ-Daily, ובמשך שנים לא תמצא אותם עולים על גרר פעם אחת.

שים לב לדבר נוסף: כל היצרנים ה"אמינים" שאתה מדבר עליהם, ברגע שנכנסים לקטגוריית המודרניים (טורבו, גיר כפול מצמדים) מתחילים לסבול מבעיות כאלה ואחרות (אם אתה זוכר את הדיון על המנועי טורבו בנזין הקטנים של הונדה, גירים כפולי מצמדים וטורבו בנזין רגיש בקיה וכד'). אף אחד לא חסין מתקלות אבל בתחום הדיזל יש ל PSA רקורד מרשים והם מעולים בתחום.

איציק

לפני 20 דקות, oran corolla כתב:

אחי כל תגובה שאתה רושם את מבלבל תמוח על הקורולה הזאת היה לי קורולה בשנת 2014 .
החלפתי עשרות מכוניות מאז ו90 אחוז מהם היו מכוניות לא יפניות ולא שיגרתיות
נסעתי על רכבים צרפתים ונהנתי חלקים .
הדעה שלי על הds היא x וזה כבר לא רלוונטי
זה שאתה "משוחד " כי יש לך 3 מכוניות צרפתיות בבית ולא מוכן את זה שלא כל רכב צרפתי הוא אמין זה בסדר .
אני היום בכלל נוסע על רכב גרמני ואמריקאי שעברו יותר מ10 שנים על הכביש .
ועם אין ספור ספיגמות על תקלות גג וחוסר אמינות .
לכל רכב יש בלאי זה ברור , שנה היא לא פקטור מבחינתי לפחות אפשר לראות רכבים שנוסעים כמו נינגות לעומת רכבים חדשים ששוברים אותם .
ורכב שנחשב כרכב פרמיום גם אחרי 6 שנים וגם אחרי 10 שנים הןא עדין פרמיום .
כי אתה משלם על הסמל ועל המותג . אם זה בקניה , אם זה בירידת ערך , או עם זה בתחזוקה

לדעתי, אתה טועה בעניין ה"משוחד".
יש רכבים צרפתיים שלא הייתי נוגע בהם עם מקל. גם עם ה 165 היה לי קשה ולקח לי הרבה מאוד זמן לחפור ולבדוק ולקבל החלטה.

אני רק רוצה להגיד לך דבר אחד:
אני מבין את מה שאתה אומר, אבל אני חושב שאתה טיפה מפספס את ההקבלה של פרמיום עם סיטרואן או DS.
תראה, סיטרואן היו כושלים במכוניות יוקרה, היו המון ניסיונות שהוגדרו ככישלונות. זה נחמד להיזכר בזה כפריט היסטורי, מורשת... משהו מיוחד... אבל לא מעבר לזה.
לדעתי זה תחום ששייך לחבר'ה היותר רציניים (BMW, מרצדס, וולבו וכד').
בפג'ו היתה ה 607 שהיתה פרמיום, והחברה (לובינסקי) העמידה ללקוחות מוקד 24/7 רק עבורם. כמו כן, רשת המוסכים (בכלליות) לא היתה מוסמכת לטפל בדגמים האלו, למעט כאלה שעברו הכשרה ייעודית.
לסיטרואן היה לפרק זמן קצר את ה C6, עוד "אוניה" יוקרתית שהיתה בור ללא תחתית.
בקיצור, אתה מבין, זה נ-כ-ש-ל.
לכן, הייתי מגדיר את ה DS כ סיטרואן עם שיק. סה-טו. ההגדרה של "יוקרה" אולי קצת גדולה עליה כי זה מכניס אותה לקונוטציות שלא לה.

מצטער שהדיון נלקח למקומות לא ראויים ומקווה שלא נפגעת.

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הds7 כן הייתי מגדיר כרכב יוקרה יש לו פאר שלא נופל מq5 מערכות ביטוחית מטורפת , אבזור חדשני והמון דגש על יוקרה כמו השעון באמצע הקונסולה , הכסאות בסגנון המשובץ , הפנסים בצורת היהלום וכל זה בשליש מחיר מQ5 והמתחרות ושרואים אותו בכביש הוא בולט מאוד ומרשים.
ההיצע שלו עם הכניסה בישראל והשקעה של סוכנות DS נפרדת הייתה כ280 /400 אנשים שמעונינים בנסיעות מבחן לעומת שנתים אחורה שDS5 נרכשו במהלך 17 18 כ8 יחידות .
וגם ב2014 ו2012 לא היה איזשהו ביקוש מטורף .
וזה בדיוק אחת הבעיות של הDS5 . היא שמנמנה עם מנוע ממוצע לא משפחתית לא בדיוק מנהלית לא ספורטיבית ולא אמינה .
סוג של חייזר במילים אחרות .
בנוסף תוסיף לזה מיתוג וניהול גרוע !
כל אחד ששואל איזה רכב יש לך אתה עונה DS הוא עונה בחזרה איזה? אתה עונה שוב DS ואז רואה את החוסר הבנה ואומר סיטראון....
שלא תטעה בחודשים הראשונים הייתי מאוהב באוטו ומשוויץ בכל הפיצרים הקטנים .
אחכ הבנתי שזה לא באמת שימושי .....
התאי אחסון משקפים לא מצליח להכניס שם תמשקפים .
התא אחסון במשענת יד מיועד לקירור בקבוק שתיה ולשים שם דברים זה לא נוח כי זה כמו תעלה למזלנו לחברנו פה יש ארנב לממש בשבילו את התא אז הוא מצא פתרון.
הגגות הפנורמים זה מדליק ונחמד אבל אני בן אדם של גג אמיתי הייתי מעדיף סאן רוף .
בכללי כל הנושא הזה של גג פנורמי שלא נפתח זה שובר לי תלב [emoji1]
המסאז במושבים הוא בעצם סתם כרית שתופחת ומכווצת עשרות פעמים .
כל כפתורי השליטה במולטמידה בסוף מסתכמים במסך גרוע עם פיצרים עלובים...
בקיצור הסתנוורתי אולי היו לי צפיות גדולות יותר מהרכב .
בסהכ הרכב היה מטופל כמו שעון עם קמ נמוך .
ידעתי שאני נכנס להרפתקה אבל אמרתי מה כבר יכול להיות ברכב עם 36 אלף קמ .
ושאני חושב על זה בהיסטוריה שלו היו עוד כל מיני החלפות של דברים לא זוכר בדיוק מה ...
אבל שאני קונה רכב "יוקרתי" בשנתון גבוה .
עם בלאי אפשר לחיות גם מבחינה מכנית וגם קוסמטית אבל התקלות שהיו לו היו בלתי נסבלות מבחינתי לפחות כי מעבר לכסף הם דורשות זמן .
זמן לספק את החלקים , זמן למצוא מוסך מורשה כי לא כולם מטפלים / זמן לנסות לחפש מפלט אחר .
ובסופו של דבר הרגיש לי שכל בוקר שאני מניע תרכב הוא כמו פצצה מתקתקת
ולא לא נפגעתי פשוט ניסיתי להסביר לך שמזמן כבר אין לי קורולה אתה יכול לקרוא לי איוס או קרוס פייר אם תרצה [emoji2]

• אהבתי 2
פורסם
לפני 23 שעות, asafasraf כתב:

בדיוק בפוסט הזה אנו מדברים על סטטיסטיקות והסתברויות.

מעולה שהרכב שלך חף מתקלות (וחלילה שזה לא ישמע ציני), אבל זה המידע שאני קיבלתי וגם קראתי ברשת (בחו״ל), לכן ויתרתי על ה-208.

אם קראת מידע על המנוע, איך אתה לא יודע שקיימת רצועת תזמון ולא שרשרת? 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, asafasraf כתב:

הויכוח הזה, שלרגע או קצת יותר, הייתי חלק ממנו, כבר יצא מהאף, אז לא נכנס אליו שוב. אבל פתאום נזכרתי במקום אחר שדובר בו על "גילוי נאות". אז בבקשה דוגמה למה הוא כל כך נחוץ, הנה הבאת לנו הונדה ג'אז כסמל של אמינות, 208 כסמל של מוסכים שתופחים מנחת. אז זה נחמד לשבח את המוצרים שיש לך בחנות וללכלך על הקונקורציה, וזה אפילו לא עולה גרוש וגם נתפס כגישה נייטרלית ואמינה, בניגוד לפירסום שכידוע גם עולה כסף וגם אין סיבה אמיתית להאמין בתוכנו. ולפני שקופצים המבינים למיניהם, מדבר על העיקרון, לא על השאלה מי גיבור יותר הונדה או פז'ו. 

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

איציק - אסף - בבקשה - לא לקחת את זה לפסים שליליים - לא כאן. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 14 שעות, אלי55 כתב:

הוויכוח שלא נגמר, אוסיף לכם סקר שביעות רצון חדש בבריטניה, אמנם אמינות ואיכות הם רק סעיף בסקר

אבל עדיין התוצאות יפתיעו חלק מכם.

https://www.autoexpress.co.uk/best-cars/driver-power/95238/best-cars-to-own-driver-power-results

תמונות בעלי הרכבים מדברות בעד עצמן. ושוב שביעות רצון לאו דווקא אמינות. גם חמי בן ה80 מרוצה מאוד מאקסנט 2006 שלו.

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
 הויכוח הזה, שלרגע או קצת יותר, הייתי חלק ממנו, כבר יצא מהאף, אז לא נכנס אליו שוב. אבל פתאום נזכרתי במקום אחר שדובר בו על "גילוי נאות". אז בבקשה דוגמה למה הוא כל כך נחוץ, הנה הבאת לנו הונדה ג'אז כסמל של אמינות, 208 כסמל של מוסכים שתופחים מנחת. אז זה נחמד לשבח את המוצרים שיש לך בחנות וללכלך על הקונקורציה, וזה אפילו לא עולה גרוש וגם נתפס כגישה נייטרלית ואמינה, בניגוד לפירסום שכידוע גם עולה כסף וגם אין סיבה אמיתית להאמין בתוכנו. ולפני שקופצים המבינים למיניהם, מדבר על העיקרון, לא על השאלה מי גיבור יותר הונדה או פז'ו. 

בפוסט הזה חילקתי מילים טובות לטויוטה קורולה שהיא... המתחרה של הסיויק, כנ״ל על ה-3008 שמתחרה ב-crv או hrv (אתה תבחר) וציינתי שאם היתה לי האפשרות כרגע היא היתה אופציה מעולה.
מזמין אותך לקבל את היסטוריית הטיפולים של הרכב שלי מיום קבלתו (אני יד ראשונה) ועד לרגע זה, כ-130000 ק״מ. לשמחתי, טיפולי שגרה בלבד (כמובן עם החלפת בלמים/ צמיגים).
אציין שוב, בפורום הזה אני אדם פרטי, לא ספונסר. למרות שהסברתי זאת, אתה מסרב לקבל את זה.
ד״א (לא שאני חייב לך דו״ח יותר מדיי), אני דווקא עובד בוולוו.
לתפיסתך, מקום העבודה שלי אמור למנוע ממני להשתתף בדיונים כאן, אז זה לא יקרה.
ייתכן שאתה אדם מתייפייף? או אולי אחד שמסרב להבין פואנטה? אני אלך על ההגדרה ״עקשן״ בלי שום סיבה.
החל מרגע זה אני חודל מלהתייחס להקנטות בשקל שלך וחוזר להתייחס לפוסט.
תמונות בעלי הרכבים מדברות בעד עצמן. ושוב שביעות רצון לאו דווקא אמינות. גם חמי בן ה80 מרוצה מאוד מאקסנט 2006 שלו.

אבא שלי נוסע במאזדה 2 מודל 2009 כ-1500 ק״מ בשנה ומשוכנע שמדובר בפאר יצירת הרכב.
  • אהבתי 1
  • משעמם 1
  • תוכן חדש...