Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חזרתי מהעבודה ואני קולט שהווישרים של הרכב מורמים כאילו מישהו עשה את זה בכוונה.
אני חיניתי בחנייה פרטית איפה שאני עובד וחסמתי את השער כמובן שהשער שייך למקום העובדה.
המצלמת דרך לא צילמה את הבן אדם אז אני לא יודע מי זה.
לא בדקתי את הווישרים אבל הם עבדו שהפעלתי אותם.

השאלה אם יש מצלמת דרך שמנטרת את החנייה וכאשר נוגעים ברכב היא מצלמת? כי המצלמה שלי הפסיקה לפעול.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

האם שברו אותם? לא. אז שכח מהסיפור. ממילא אין לך מה לעשות למרים, חוץ מאשר להחזיר לו באותה דרך. ואולי להרים לו גם את הוישר האחורי. או לכתוב לו פתק "נו-נו-נו" ולהניח מתחת לוישר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

האם שברו אותם? לא. אז שכח מהסיפור. ממילא אין לך מה לעשות למרים, חוץ מאשר להחזיר לו באותה דרך. ואולי להרים לו גם את הוישר האחורי. או לכתוב לו פתק "נו-נו-נו" ולהניח מתחת לוישר.

לא חושב שנשבר, פשוט אני כל פעם חונה שם ופשוט רוצה לדעת אם יש מצלמה שמנטרת כאשר נוגעים באוטו שיהיה ליתר בטחון במקרה ומישהו ישבור משהו בגלל שהוא "התעצבן" שהחניתי שם, כך לפחות אדע מי הבן אדם ואוכל להתלונן עליו במידה ודבר זה ימשך.

פורסם

התכוונת שהרימו אותם כלומר במאונך לשמשה, או שממש הזיזו בכוח לאורך השמשה?

עושים את זה לעיתים כשמישהו מחנה בצורה דושבגית, כדי לסמן לו שכועסים עליו.

• מעניין 1
פורסם

תראה, אתה בעצמך מודה שחסמת מעבר. תגיד תודה שלא התלוננו עליך - אצל המעסיק, הרשות המקומית או המשטרה.

באחד המקומות בהם אני עובד יש מחסור חמחור במקומות חניה - ולכן מקובל לחנות במעברים, להשאיר את מספר הטלפון על הדאשבורד ולהגיע תוך מספר דקות כאשר מתבקשים להזיז את הרכב. לפני כשנה  שנתיים היתה איזו גברת שחשבה עצמה לחשובה ועיכבה כמה אנשים (כולל אותי) למשך יותר מחצי שעה - פשוט התעלמה משיחות הטלפון. השלב הבא היה שאיבדה את אישור החניה שלה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, EliC25 כתב:

התכוונת שהרימו אותם כלומר במאונך לשמשה, או שממש הזיזו בכוח לאורך השמשה?

עושים את זה לעיתים כשמישהו מחנה בצורה דושבגית, כדי לסמן לו שכועסים עליו.

הרימו ממש את הווישרים למעלה, לא חושב שבכוח אך הם היו ישרים כלפי מעלה לכן אני חושב שהווישרים לא נשברו כי היה קל להחזיר אותם.

וגם לא החניתי במקום אסור, זה מקום שמרשאים לי לחנות שם כי אני עובד באותו מקום ולכן אין שום בעיה שאני חונה בצמוד לשער.

פורסם

אז מישהו אחר חשב שאסור לך ושאתה דושבאג

שום וישר לא נשבר מהרמה שלו ב90 מעלות, הזרוע מיועדת לביצוע התנועה הזו בעת ההחלפה שלהם.

פורסם
Just now, sperial כתב:

תראה, אתה בעצמך מודה שחסמת מעבר. תגיד תודה שלא התלוננו עליך - אצל המעסיק, הרשות המקומית או המשטרה.

באחד המקומות בהם אני עובד יש מחסור חמחור במקומות חניה - ולכן מקובל לחנות במעברים, להשאיר את מספר הטלפון על הדאשבורד ולהגיע תוך מספר דקות כאשר מתבקשים להזיז את הרכב. לפני כשנה  שנתיים היתה איזו גברת שחשבה עצמה לחשובה ועיכבה כמה אנשים (כולל אותי) למשך יותר מחצי שעה - פשוט התעלמה משיחות הטלפון. השלב הבא היה שאיבדה את אישור החניה שלה.

אני עובד באותו מקום ששם השער שייך לו לכן מאשרים לי לחנות בצמוד לצד ימין ליד השער ולכן אין שום בעיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה הפרעת למישהו לצאת אז הוא הרים לך את הווישרים.
מי שעשה את זה לא ידע שמותר לך לחנות שם.
ככל הנראה אין שום נזק, שכח מזה ובפעם הבאה תשאיר פתק או שתבקש בעבודה שיאפשרו לך לחנות במקום שלא חוסם אף אחד כדי למנוע תקריות כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 30 דקות, EliC25 כתב:

שום וישר לא נשבר מהרמה שלו ב90 מעלות, הזרוע מיועדת לביצוע התנועה הזו בעת ההחלפה שלהם.

במדינות שבהן יורד שלג מקובל להרים את המגבים כאשר צפוייה ירידת שלג בכמות משמעותית, כדי להקל את פינוי השלג מהחלון ולמנוע נזק למגבים.

פורסם
לפני 10 שעות, eladts כתב:

במדינות שבהן יורד שלג מקובל להרים את המגבים כאשר צפוייה ירידת שלג בכמות משמעותית, כדי להקל את פינוי השלג מהחלון ולמנוע נזק למגבים.

שביב מידע בונוס - ברכבים בהם המגבים עולים מהאמצע לצדדים (פוקוס\רנו מסוימות ועוד) מבערך חצי עשור האחרון, קיימת אופציה ל"מצב שלג\מצב תפעול" של המגבים. הפקודה מרימה את המגבים ומשאירה אותם צמודים לצידי השמשה.

פורסם

לא מדויק. יש כיום רכבים בעלי "מצב שירות", והזזה שלהם ללא כניסה למצב זה, יכולה להזיק גם לזרועות, וגם למכסה המנוע.

אני מניח שאצל פותח השרשור אין את המצב הזה.

פורסם
לפני 17 שעות, Liquidator כתב:

אני עובד באותו מקום ששם השער שייך לו לכן מאשרים לי לחנות בצמוד לצד ימין ליד השער ולכן אין שום בעיה.

זהו, שכנראה יש. אולי משאית ניסתה לעבור בשער והנהג נאלץ להתאמץ לא להוריד לך את מראת הצד. אין לך אפשרות לחנות במקום אחר?

פורסם
בתאריך 10.3.2020 בשעה 15:20, eladts כתב:

זהו, שכנראה יש. אולי משאית ניסתה לעבור בשער והנהג נאלץ להתאמץ לא להוריד לך את מראת הצד. אין לך אפשרות לחנות במקום אחר?

יש אך החנייה עולה כסף כי אני לא תושב העיר, החנייה הפרטית של מקום העובדה היא בחינם.

• תוכן חדש...