Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור אשה שהתרגלה לחניה אוטו' מהסקודה ייטי שלה, וכעת הגיע הזמן להחלפה

זה פחות או יותר הפרמטר היחיד שמעניין אותה (-:

תקציב עד 150,000 ש"ח

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קרוב לוודאי שהגירסה המאובזרת של הסקודה קאמיק שתושק השבוע בישראל כוללת חניה אוטומטית, תהיה מחליפה מתאימה לייטי, ותכנס בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עבור אשה שהתרגלה לחניה אוטו' מהסקודה ייטי שלה, וכעת הגיע הזמן להחלפה

זה פחות או יותר הפרמטר היחיד שמעניין אותה (-:

תקציב עד 150,000 ש"ח

סיטרואן C4 ספייסטורר 1.2T Exclusive

143,000 ש"ח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כבר סיטרואן גם ל-C3 איירקרוס ברמת הגימור הגבוהה שעולה 123K או 125K (תלוי במנוע) יש מערכת חניה אוטומטית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בבקשה, המערכת עובדת בעזרת חיישנים היקפיים

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מקפיץ.

הקאמיק ירדה מהפרק. הגיעה ארצה ללא המערכת.

חוץ מהסיטוראן, האם ידוע לכם על מכונית נוספת בטווח המחירים הזה שמגיעה עם מערכת לחניה אוטו'?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם התקציב גמיש, אטקה FR בעלות של 168,000 ש"ח, מגיעה עם המערכת המדוברת (ועם עוד הרבה מאוד מערכות נוחות ובטיחות מתקדמות, בהן: בקרת שיוט אדפטיבית, תיקון אקטיבי של סטייה מנתיב, בלימת חירום אוטונומית במהירויות עירוניות ובינעירוניות, בלימת חירום בנסיעה לאחור, ניטור רכב בשטח מת, ועוד ועוד ועוד).

פורסם

ייטי עם חניה אוטומטית הוחלפה לפני שבועיים בניסאן קשקאי הדגם המאובזר. במחיר סוף שנה זה נכנס פחות או יותר בתקציב( החניה האוטומטית משל הקשקאי יותר מתקדמת מהייטי כוללת מבט 360 מלמעלה וחניה משני הצדדים)

פורסם

תברר באוטומקס ייבואן מקביל טויוטה- היו לו כמה דגמים עם המערכת. לי יש ב במוו 330e וזה חונה ממש מדויק

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בדיוק פעמיים השמשתי בזה בשביל הקטע. דורש מקום הרבה יותר גדול ממקום חניה רגיל ברחבי גוש דן. אבל אולי במקומות אחרים זה יותר שימושי.

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

פורסם
בדיוק פעמיים השמשתי בזה בשביל הקטע. דורש מקום הרבה יותר גדול ממקום חניה רגיל ברחבי גוש דן. אבל אולי במקומות אחרים זה יותר שימושי.

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

דוקא מהניסיון שלי עם סופרהב 2019, הוא נכנס גם לחניות שבחיים לא הייתי מעז לנסות עם האוניה הזאת

על המילימטר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...