Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dunlop SPFM800 vs Toyo CF2

a1b2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 1.1.2020 בשעה 10:33, a1b2 כתב:

אחלה תודה, קצת לא מסתדר עם מה שקראתי פה בפורום לגבי הדנלופ אבל אני אסתכל שוב.

רוב מה שקראת אני משער שאלו דעות של כאלו שקראו ולא ניסו.

אמנם הרכב נועל מידה שונה משלך אבל היו לי לא מעט צמיגים בחיי

והfm800 שאני נוסע עליהם כעת הם בין הטובים שנהגתי עליהם.

מה שכן תקפיד על ייצור תאילנדי ולא תורכי

פורסם

האמת היא שעדכנתי ממש לא מזמן את השרשור חווד מתמשך שלי לגביהם. 

לאחר 7 חודשי בעלות - טובים כחדשים עדיין. 

לנסיעה מנהלתית הם מספקים את הסחורה היטב נכון לעכשיו. אני חושד בכך שמרחק הבלימה שלהם כשאר אני בולם בעדינות לקראת עצירה הוא פחות טוב מאלו של המישלנים אבל אני לא יכול לאמר את זה בוודאות כי קצת לפני שהמישלנים הוחלפו גם הוחלפו כל הרפידות בלם ברכב וזוג צלחות קידמיות ויתכן מאוד שלא שמתי לב פשוט לשינוי בבלימה רכה הודות לכך. 

המחיר ששילמתי על הרביעיה היה 1600 כולל הכל - אם הם יחזיקו שלוש שנים מעמד על הרכב הזה - אז הם ממש שווים את זה למי שנוהג מנהלתית בלבד. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 17 שעות, roy007 כתב:

רוב מה שקראת אני משער שאלו דעות של כאלו שקראו ולא ניסו.

מה שכן תקפיד על ייצור תאילנדי ולא תורכי

בתחילת דרכו של הצמיג הזה, לדעתי מה שהגיע לארץ היה בעיקר טורקי.

והיו פה מספר חוות דעת בפורום, של כאלו שהתקינו, ונתנו חוות דעת לא חיובית.

בשלב מאוחר יותר עלה שיש גם ייצור תאילנדי ואז חוות הדעת התחילו להשתנות.

כנראה שגם כאן, כמו גם במקרה של גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס יש הבדל, מהותי, בין הייצור הטורקי לאחר.

פורסם

יכול בהחלט להיות

לא ניסיתי את הייצור הטורקי לכן אני לא יודע.

אבל לגבי היצור התאילנדי אני אומר לקנות ללא חשש.

צמיג מצויין

• תוכן חדש...