Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר - מה קונים ואיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ובת הזוג התחלנו לאהוב בסופ"ש ארוחות פשוטות של בטטה+סטייק.

פעם ראשונה קניתי פיקנייה, היה טעים - וגם די זול, האשה לא אהבה את הבשר וביקשה משהו ש "יותר קל ללעוס".

השבוע קניתי פילה - היה מעולה - אבל יקר, 205₪ לקילו בחינוואי בהרצליה פיתוח.

הבשר היה מצוין, אין תלונות. אבל כל שבוע - $$$.

מחפש מקומות איכותיים לקנות מהם + נתחים טעימים ואולי פחות מוכרים.

אשמח להמלצות

פורסם

ממליץ לך לבדוק לגבי שיטת סו-ויד, בישול מקדים בשקית ואקום במים בטמפ׳ מבוקרת. מאפשר שימוש בנתחים זולים יחסית עם תוצאות מעולות.

השקעה חד פעמית משתלמת של כמה מאות שח בציוד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני אוהב בשרים דלי שומן, לכן אלו ההמלצות שלי (למעט פילה כמובן) :

1. חזה עוף, משרה בשמן זין ושם על המנגל, יוצא טעים מאוד ועסיסי.

2. סינטה

3. פעם שמתי גם אווזית/צ'ך/כף על המנגל והיה טוב, אם כי למיטב זכרוני היה עדיף לעשות אותם על המחבת. שווה לנסות.

לשאלתך, במשפחה רכשו מספר פעמים מכאן, מחירים סבירים, משלוח ובשר טוב (יש שאמרו מעולה) :

https://abumeat.co.il/

פורסם

1. חזה עוף, משרה בשמן זין ושם על המנגל, יוצא טעים מאוד ועסיסי.

לא נשמע טעים, אבל כל אחד והמוזרויות שלו... ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה בסדר, מותר להציע גם תפריט צמחוני.

מורנינג,

מיטפוינט בהרצליה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני ובת הזוג התחלנו לאהוב בסופ"ש ארוחות פשוטות של בטטה+סטייק.

פעם ראשונה קניתי פיקנייה, היה טעים - וגם די זול, האשה לא אהבה את הבשר וביקשה משהו ש "יותר קל ללעוס".

פיקנייה, אם תעשה אותה כמו סטייק, יצא ד סוליה. עדיף לחרוך כגוש על המחבת ולסיים לאט בתנור (לאט, עד מאה מעלות), אם יש אמצעים ביתיים בלבד.

בכלל, רוסטביף אפשר לעשות עם נתחים זולים וגם דלים בטעם מפיקנייה (שייטל), ולעשות בתנור, אחרי שהשרת אותם לילה קודם במרינדה לטעמך (יין אדום למשל) ותקעת כמה שיני שום בפנים.

אפשרות אחרת, סטייק מינוט. צלייה של עד דקה של נתח דק דק (חצי ס"מ גג), ועדיין להשאיר אותו אדום באמצע. מוסיף על זה איזה רוטב עדין לטעמך בצלייה. אם השרת מבעוד מועד, בכלל טוב. גם כאן לא צריך בשר יקר.

בשר איכותי לצלייה מהירה, הוא בהכרח יקר, בייחוד אם אתה לא אוהב ללעוס.

אני לא מכיר סטייקים שאפשר להגדיר "טובים", שהם זולים וניתנים לצלייה מהירה,

למי שמוכן להשקיע בצלייה ארוכה בגריל (עדיף פחמים, כמובן) נפתח עולם של אפשרויות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבשר הטוב ביותר מבחינת נגישות הוא האנגוס של שופרסל. מבחינת אטליזים לא מכיר באזור שלך. הבשר הישראלי בסופרים יקר ולא טעים...

פורסם

מצטרף להמלצה של במבי.

פיקנייה (שפיץ צ'אך במחוזתינו) צריכה סגירה על המחבת/גריל ואת השאר בתנור בחום נמוך בינוני עד מידת העשייה הרצויה.לא יוצא סולייתי בכלל.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

האופציה הזולה יותר היא ליישן בעצמך, אבל זה קצת פרוייקט.

הנתחים הרכים יותר ופחות שומניים הם הפילה והסינטה. הסינטה חזק יותר בטעם.

אנטריקוט יהיה רך יותר מסינטה, אבל גם שומני יותר.

סטייק סינטה אחד ופילה אחד, לא כזה קנס בשביל פעם בשבוע.

250 גר פילה 50 שח.

350 גר סינטה אותו מחיר בערך.

פחות מארוחת ערב במסעדה הכי בסיסית שיש.

באזור תל אביב ממליץ על חוות צוק ברמת אביב. יקר, אבל תמיד איכותי. בשביל פעם ב... זה הגו טו שלי.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תמונה של פיקניה.

זו נעשתה על גריל פחמים בנוי בתוך מבנה לבנים (יענו, מקבל חום מכמה כיוונים), בעשייה איטית על חום נמוך (גבוה, רחוק מהגחלים), אחרי צריבה ראשונית.

לחיצה עם המזלג מגלה כמה זה עסיסי.

בתנור לא מקבלים את הטעם של צריבה על גחלים ועשן, אבל עדיין אפשר להגיע לעשייה כזו, אחרי שמנסים ולומדים את הטמפ'\זמן המתאימיםIMG_20170422_142656.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה במבי.

ארוחת הצהריים נהרסה :(

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• אחראי פורום
פורסם

20190928_131203.jpg

וזה אחרי שעה בתנור על 140 מעלות, על רשת. התכוונתי לעשן את החתיכה הזו אבל לא היה לי חצי יום להעיף על זה.

אז או צריבה קלה על מחבת ואז לתנור, או 15 דקות על חום 190-200 ואז הורדה ל-140.

לזכור את השומן למעלה ומתחת לרשת לשים מגש עמוק עם נייר כסף כי זה מגיר שומן בטירוף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...