Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

מחפש המלצות לקניית רכב חדש להחלפת מאזדה 3 (2016 ספיריט 2000 סמ"ק) שנגנבה.

דרישות:

- אוטומטי בלבד (נסיון גרוע מנהיגה על תיבות רציפות. אין נסיון על DSG ודומיו) - מטעמים רפואיים

- מעל 1300 סמ"ק (נקנה בסיוע ביטוח לאומי) בלבד

- נוח, מאובזר, איכותי - המאזדה הייתה לא רעה אבל מאוד חסר לי Android Auto, וחשוב לי שיהיה שקט וירגיש איכותי (יותר מהמאזדה אם אפשר)

- גודל - משפחתית קומפקטית לכל היותר

- מחיר - רצוי בסביבות ה130-150, אפשר למתוח במקרה הצורך

- מערכות בטיחות (ובתקווה מולטימדיה) מקוריות, ללא צ'יקמוקיי מובילאיי וכדומה, בדגש על שטח מת וכדומה

- מנוע חזק וגמיש, לכשצריך

very nice to have:

- אנדרואיד אוטו (אני פועל תחת ההנחה שהמערכות המובנות של היבואניות הישראליות הן זבל סיני חלש עם אנדרואיד איטי. אם אני טועה אשמח לדעת)

- מצלמת דרך מובנית?

חשוב לי גם (אולי יותר מכפי שצריך להיות) לרכוש דגש מודרני וחדש, ולא רק רענון אבזור על מתיחת פנים על פלטפורמה ישנה.

חשבתי למשל על הCX30 אבל האיכות של מאזדה קצת אכזבה אותי, עדיין אין (להבנתי) אנדרואיד אוטו, וחבל ומרגיז שלא מביאים את המנועים החדשים והמודרניים יותר.

לצערי מכיוון שאין כרגע רכב אז יכולת ההמתנה שלי די מוגבלת, אולי אפשר למתוח למרץ-אפריל לרכב שממש שווה את זה.

ושאלה אחרונה - ברור שזה עולם שלם של כאבי ראש ובירוקרטיה - אבל ריאליסטית, מה הסיכוי לייבא (יבוא אישי) גרסאות יותר מאובזרות/מנועים שונים של רכבים פופולריים, למשל הCX30/3 החדשים, אולי פולו או 208 או משהו בסגנון.

תודה לעוזרים!

פורסם

לידיעתך, במאזדות החדשות יש אנדרואיד אוטו. אנשי המכירות מציינים שאולי אין כי האפליקציה בטלפון לא נתמכת רשמית בארץ ע"י גוגל, אבל הרכב מגיע עם התשתית הנדרשת במולטימדיה של הרכב. אתה נדרש רק להתקין בטלפון את האנדרואיד אוטו דרך APK והכל יעבוד כמו שצריך.

פורסם

אוקיי, באמת הייתה אמורה להיות תמיכה אבל לא היה לי ברור אם זה קרה. בזמנו התקנתי על הMZD את אנדרואיד אוטו עצמאית, זה עבד אבל צלע

פורסם

במאזדה 3 החדשה אנדרואיד אוטו עבד מעולה, ב-6 ו-CX3 המחודשות קצת פחות.

ה-CX30 נראה טוב ולמרות שאין טורבו המפרט לא מראה על נחיתות משמעותית ולדעתי האבזור מפצה, האקזקיוטיב נשמע הכי מאוזן אבל חורג קצת מהתקציב.

במשפחתיות קומפקטיות כל בנות קבוצת פולקסווגן עומדות בפני החלפה אז קח את זה בחשבון, הגולף תגיע רק בסוף השנה, האוקטביה אחריה והלאון טרם הוצגה.

מאזדה 3 החדשה מעולה אבל בעיני ה-CX30 עדיף.

קיה Xסיד תושק בארץ בתחילת השנה הבאה ולפי הרכב הראשון שצולם נראית מאוד מעניינת.

יונדאי I30 החדשה קצת אנמית אבל בסך הכל עונה על כל הדרישות.

סובארו XV גם יכול לבוא בחשבון אם בדקת את מאזדה CX30, הוא פחות מהוקצע בסעיפי העיצוב ותא הנוסעים ואין לא מנוע טורבו אבל הוא מאובזר לא רע, יש אבזור בטיחות מקורי וכבונוס תקבל גם יכולת שטח.

פורסם

תודה, באמת תהיתי מה קורה עם הוואגיות.

האירופאיות לא רלוונטיות בגלל מנוע קטן מדי?

ואשמח לדעתכם בנוגע לייבוא האישי

פורסם

כעיקרון האסטרה לא משווקת כרגע ולא ברור אם תשוב, פג'ו 308 שבתקציב נמכרת עם מנוע 1.2, ה-GT יקרות יותר. אלפא רומיאו ג'ולייטה מאוד מיושנת, יקרה וחסרת אבזור בטיחות, וברנו יש את הגרנד קופה שהיא דיי גדולה אבל מציעה מפרט מרשים ואבזור טוב ביחס למחיר ובמרכב סדאן בלבד. זה בערך סוגר את אירופה.

ייבוא אישי בדרך כלל לא משתלם ברכבים סטנדרטיים, מעבר לכך בדוק אם זה אפשרי בכלל כשרוכשים בסיוע ביטוח לאומי.

בצ'מפון למשל אפשרו בעבר הזמנות מיוחדות אבל דרשו מקדמה גבוהה יותר שלא תוחזר במקרה של ביטול. אם יש משהו שמעניין אותך לקבל בהזמנה מיוחדת באחד הדגמים בדוק באופן ספציפי בסוכנות.

פורסם

יבוא אישי ייקח לך לא מעט זמן ואני בספק אם זה ישתלם ברכב לא היברידי/חשמלי/ פלאג אין.

מציע לך לתפוס את מבצעי סוף השנה שמאזדה עושים על cx5 הרמת גימור הגבוהה, יש מצב שזה יעניין אותך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...